Gå til innhold

Mimsy

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mimsy

  1. Herregud, så tåpelig. Det forferder meg at nevrotiske feminister blir tatt alvorlig nok i Sverige til å få penger av staten. Jeg håper dette kun forblir i Sverige, og at vi nordmenn klarer å holde oss unna den verste, mest sinnsyke innflytelsen.

    Det var noen i denne tråden som omtalte Sverige som "feminismens Saudi-Arabia". Det synes jeg var vanvittig godt sagt, men det er kanskje mer korrekt å omtale det som "Social Justice-psykopatenes Saudi-Arabia". Dette er tross alt landet hvor man sensurerte ansiktet til en svart kriminell med en hvit persons mosaikksladd, for ikke å fremstå som "rasistisk". Sverige er at av de landene som kan gjøre meg genuint flau av å definere meg selv som "liberal".

    • Liker 2
  2. Helt fra slutten av barndommen, har jeg slitt konsekvent med vonde følelser, negative tanker, og hatt det generelt vanskelig, emosjonelt. Det har gjort veldig mye skade sosialt, og bitterheten og tungsinnet har økt og økt ettersom tiden gikk. Jeg regner med at dette er en definisjon på depresjon, men vet ikke helt om jeg kan nok om konseptet til å uttale meg.

     

    For å gjøre en lang, kjedelig og sannsynligvis langt ifra unik historie kort; så har jeg etter en særdeles vond kveld endelig bestemt meg for at denne livssituasjonen simpelthen ikke er holdbar. Jeg kan ikke leve slik. Jeg vil derfor oppsøke psykolog eller terapi - hva enn det kalles.

    Problemet er at jeg kan svært lite om dette. Jeg tittet litt på såkalt "coaching" for et års tid siden, og forsto det som at det hadde noe med terapi å gjøre. Vet ilte mer enn det.

    Så hva bør jeg oppsøke? Psykolog? Psykiater? "Coaching"? Det viktigste for meg er å få best mulig behandling, og pris er derfor ikke noe hinder, såfremt denne befinner seg i Oslo-området. Jeg vil også helst ha en mannlig psykolog/psykiater/hva enn det kalles; ideelt sett en eldre enn meg selv. (jeg er midt-sent i tjueårene.)

    Jeg lurer på om noen av dere har personlige erfaringer med en god psykolog dere kan anbefale; eventuelt om dere kjenner til en spesifikk psykolog med spesielt godt omdømme. Jeg har sjekket litt på Internett, men syntes det var vanskelig å finne noen når man går inn blank. Det siste jeg vil, er å ende opp hos en psykolog som enten ikke er fink, eller ikke passer for meg.

    Takk for all hjelp.

×
×
  • Opprett ny...