Gå til innhold

sivia123

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sivia123

  1. Hva synes dere om disse argumentene?

    -gutter løser problemene med vold, men jenter bruker ord

    - i gjennomsnittet er det flest gutter som mobber

    - gutter "player" jenter mest, og bruker dem for sex og det hender at jenta blir gravid og da "stikker" på en måte gutten av, eller tar ikke ansvar fordi han er ung, alt går på jenta.

    - kroppspress (gutter får oss til å sette store krav på drømmekroppen) så derfor har jenter sæ lite selvtilitt

    -jenter blir stempla som hore hvis de har sex EN gang, mens gutter kan ha det så mye de vil

  2. Trenger hjelp med et leserinnlegg til norsken min om at jenter er bedre enn gutter og at gutter er verre enn jenter, jeg vet det er et dumt tema men jeg må bli ferdig til i morgen og jeg vet ikke hvordan jeg skal starte! Har kommet så langt: "Skal jeg være ærlig så synes jeg det er et dumt tema for en debatt, fordi det er både positive og negative sider ved begge kjønn, og vi vet ikke hvem som har mest negativt. Akkurat nå skal jeg debatere FOR at gutter er verre enn jenter og hvorfor jenter er bedre.

     

    Både jenter og gutter gjør feil, men gutter..." så langt har jeg kommet, og jeg synes det er eg veldig dårlig innlegg.. kan dere hjelpe litt? :)

  3. Jeg trenfer mest hjelp med argumentet mitt, jeg er bare ikke flink med det! Akkurat nå har jeg nok argumenter og det du kom med nå skal jeg skrive ned, tusen takk! :) Men jeg aner ikke hvordan jeg akal starte innlegget mitt? "De fleste gutter får jentene til å se verst ut, men siden jeg selv er ei jente og jeg vet hvordan jenter er så skal vi bevise guttene feil.." hva mer skal jeg skrive? er dette bra nok? skal jeg fortsette å skrive om det gutter er dårlig i? jeg skjønner bare ikke! :(

  4. Hei alle sammen,

     

    jeg har da en norsk debatt i morgen, og da er vi en gruppe som er delt i to, det er bare jenter i den ene og gutter i den andre og da skal vi jenter være FOR at jenter er bedre enn gutter og at gutter er verre, så vi må finne masse argumenter, og guttene er IMOT.

     

    Jeg stresser veldig mye siden jeg har ingen anelse på noen argumenter, får hjerneteppe hver gang jeg tenker på det og vi må ha et innlegg på starten av debatten, og jeg har ingen anelse på hvordan jeg skal skrive et innlegg.

     

    På arket vårt står det sånm: "Er jenter verre enn gutter? hva kan grunnene være? er det slik? hvorfor/hvorfor ikke? begrunn påstandene med eksempler fra det virkelige liv".

     

    Om dere kunne hjulpet meg litt med innlegget og slengt på noen argumenter så hadde det virkelig hjulpet meg MASSE!! tusen takk! :)

×
×
  • Opprett ny...