Gå til innhold

Monica Jansen

Medlemmer
  • Innlegg

    332
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monica Jansen

  1. Det ble bare et langt møte om bosituasjonen min og at jeg foreslo åbytte bolig med en annen og de sa det var en god ide og at de skukle finne ut av ting. Men etter at mennene var gått, så poppet personalet opp med at det er helt uaktuelt å bytte bolig. Det blir visst å fortsatt bo her med bråkete nabo og uro over alt. Jeg må vente i 3 uker på et svar som jeg tipper blir at det ikke er noen løsning. Jeg sitter her å griner av rendyrket skuffelse som jeg ante det ville bli. Og leilighetene er meeeeeeeeget lytte.

  2. Naboen som flyttet inn i desember er verre og verre for hver uke som går, og nå kaster han ut medisinene og brøler og smeller med dører og forstyrrer roen min. Han kaster pillene og nekter å ta dem. Jeg mener han bør bli lagt inn på psyk, men ingen av personalet gjør noe. Han blir bare verre og verre og det går utover meg som må sitte å høre på smellinger i veggen. Personalet vill jo bare være snill med ham, men uansett hva de gjør for denne utviklingshemmende tenåringen, så hjelper det ikke. Jeg kan ikke sitte her å ane fred å ingen fare med å se på tv, når tven overdøves av destruktive smell i hele leiligheten min. (Leilighetene er meget lytte også). En annen person fikk tilbud om å flytte på en bolig på en boligområde jeg hadde sagt til kommunen for lenge siden at jeg ville flytte til. Jeg var vissnokk først i køen der, men så fikk en annen dame leiligheten istedet. Og her sitter jeg, med mine lydømfintlige ører å må høre på denne sabla galskapen. Hva gjør jeg nå?

    • Liker 1
  3. Lollipop er sykt treg. Når jeg åpner mailen så tar det nesten ett minnutt før eposten vises, og jeg blir nødt til å sjekke mailen på mitt 4.4.2 nettgrett istedet og der går det lynklapt i forrhold. Lollipop er extremt treg på alt annet også syns jeg. Er det noen andre her som har opplevd det samme med lollipopp? Jeg passer ofte på å lukke bakgrunnsprogrammer men det nytter ikke.

×
×
  • Opprett ny...