Gå til innhold

FB.012786059

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.012786059

  1. Min kone kjøpte en del plagg i PM's opphørssalg i høst. Det var 70-80% avslag, så det var veldig gode tilbud. I kaoset har betjeningen glemt å fjerne alarmbrikken på ett av plaggene. Det gjør jo plagget ubrukelig. Vi har prøvd å kontakte dem, men det er helt resultatløst. Kjøpesenteret kan heller ikke hjelpe oss: 
     

     

     

    Vi har dessverre ingen anledning til å fjerne denne alarmbrikken da vi ikke har dette alarmsystemet hos oss eller har tilgang til dette.  Jeg har heller ingen kontaktperson da kjeden er konkurs.

     

    Er det noen som har en god ide om hvordan jeg kan fjerne brikken? Jeg tør ikke bruke makt, for da kan plagget bli ødelagt. 

     

  2. Jeg lurer på om det finnes et reggaemiljø i Norge, helst sentralt på Østlandet?

    Min kone har akkurat kommet fra Uganda. Der sang hun med i et reggaeband. Hun har skrevet noen få sanger selv også.

    Jeg ønsker at hun blir engasjert i reggaemusikk her i Norge også. håper noen kan gi oss noen innspill

  3. Flott bilde. :)

     

    Hva gjelder den lyse, nærmest kritthvite bakgrunnen, så har jeg blandede følelser for det. Det gir jo bildet en ekstra dimmensjon og særpreg, men samtidig er det noe slitsomt for øynene (i hvert fall mine). Som Helene skriver her, kanskje en LITT mørkere bakgrunn hadde gjort seg?

     

    Dette var sånn det var akkurat da, og jeg har gitt bildet en mørkere bakgrunn

  4. Jeg har en kjæreste fra Uganda.

    Etter et samlivsbrudd var jeg klar for ett nytt forhold, og via interracialdatingcentral.com fant jeg henne. Det er mange profiler fra hele verden der, og man skal passe seg for "players og scammers" Jeg fikk mange venner via siden, men da jeg fikk en "flirt" fra henne, og leste profilen hennes, visste jeg med en gang at dette var henne jeg har lett etter. Etter 5 måneder med chat og Skype, dro jeg til Uganda for å møte henne for første gang. Det sa klikk med en gang :) Vi er som skapt for hverandre, kommuniserer veldig godt. Jeg har etterhvert besøkt henne noen ganger, blitt kjent med familien, og har fått et godt forhold til hennes datter og barnebarn. "Svigerfar" og jeg kommer veldig godt overens.

    Det som vi satser på nå er å få henne hjem til Norge. Det blir nok ikke helt lett, men vi er klare til å kjempe.

    Jeg angrer ikke et sekund.

     

    m8765191_14154814204508.jpg

    • Liker 3
  5. Jeg har fått meg en kjæreste i Uganda. Jeg har besøkt henne en del ganger, menjeg vil at hun skal komme hit til Norge. Planen er at vi skal gifte oss neste gang jeg reiser dit. Alle papirene til det skulle være på plass, og blir oversatt av Makerere universitetet i Kampala

     

    Er det noen som har efaringer med familieinnvandring?

     

    Er det noen fallgruber man må passe på?

  6. Ja, typisk Afrika. Uganda har jeg ikke besøkt, men diverse andre land der nede.

    Modellen fint plassert i flata og da blir det vel vanskelig å klage på den sterke gule akkurat oppe i venstre hjørne som lett stjeler oppmerksomhet. Men det er jo ikke all verden å klone den mørke blikkplata helt opp heller.

    Til høyre ville jeg kutta rett innenfor det lyse akkurat i bildekant for å roe ned kanten.

    Muligheten for et kutt nede slik at veilinja som kommer inn fra høyre bildekant går rent ut på nedre bildekant er til stede og ville gitt en bedre spenning i bildet.

    Ellers ingenting å si på lys, skarphet, farger og detaljer her.

     

    Roar

     

    Takk for det Roar. Det er alltid godt med andre øyne til å se kritisk på bildet. Jeg er helt enig med kritikken, og burde ha sett det selv

     

    Ole

×
×
  • Opprett ny...