Gå til innhold

kvakke

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kvakke

  1. MrMarbles skrev (4 minutter siden):

    Jeg mener Apple sa at den kun vil gå over til 5G når man aktivt bruker telefonen. Så virker som den tuner ned til 4G ved standby/låst skjerm og ingen aktiv datatrafikk pågår. Har jo ikke sett noen tester av dette ennå, så blir spennende å se :)

    Telefonen bruker 5G kun når det er behov for det, f.eks ved nedlasting av store datamengder eller videosamtaler i god kvalitet. 
    Mener også man kan skru det helt av dersom man ikke vil bruke det de ekstremt få stedene det er dekning. 

  2. Telefonen min er nok bestilt alt, venter fortsatt på ordrebekreftelse og at den blir sendt ut, er det noen andre med Telenor-ordre som har fått faktisk ordrebekreftelse?

     

    Har fått ordrebekreftelse, den kom med en gang jeg la inn ordren i går formiddag men ikke sendingsbekreftelse. Historisk sett kommer den ila ettermiddagen / kvelden

     

    -- 

    Snakker om sola så fikk jeg nettopp leveringsbekreftelsen også. Da blir det ny telefon i morgen :D

  3. tror du den blir levert da på fredag? hvor lang tid bruker Telia med leveringa si?

    vet noen hvor fettlageret dems er?

     

    Hvis de ikke har endret det så bruker Telia samme leverandør som Telenor. Lageret er da på Alnabru i Oslo. 

    De pleier være ganske effektive, og terminalen til Posten ligger ikke langt unna i samme Gate. Etter at posten har mottatt pakken så.. vel.. da er det opp til hvor effektive posten er der du bor :p 

  4. Det beste kjøpet må vel være Iphone 11 pro 256Gb

     

    64gb er og blir en joke. Som det står i testen også, det finnes jo apper som tar gb, og så er det oppdateringer da.

    En del filming med 4k + bilder og spill. Litt video lagring. Også musikk da ? Nei da går det fort. Så går det jo ikke ann å sette inn minnekort heller, så stuck med 64gb da

     

    Tror for de fleste så er nok størrelsen fin på 11 pro og så gjenstår det da om batteriet er så mye bedre som de skal ha det til

    Tja,

     

    For de fleste vil 64GB holde lenge. Jeg har haugevis av apper, bilder og video. Med god bruk av iCloud har jeg 21,5GB igjen på min XS. Og da har jeg filmet i 4K de siste to årene.

    post-364333-24438_thumb.jpeg

  5. Fordi benytter du deg av Apple- eller googlepaye f.eks. så får de ikke detaljerte kjøpsopplysninger som når du betaler med deres kort/ løsning. Men enig, CoopPay virker for meg helt håpløst.

     

    Både apple og Google pay støtter mulighet for bonuskort (og dermed kjøpsopplysninger) som automatisk aktiveres i samme øyeblikk som man betaler. Men dette er ikke så veldig utbredt, så enten vet ikke utviklerne i selskapet Coop og Norgesgruppen har opprettet for mobilbetaling om akkurat dette, eller så var det vel lettere å bare droppe det. (Eller så skal man ikke se bort i fra at det er en prinsippsak for enkelte direktører)

  6. Dersom noen er i Oslo så åpner Elkjøp ny butikk på Oslo City denne uka, og gir de 20 første som kjøper iPhone 11 (og pro) gratis AirPods (nye med trådløs lading visstnok). Samme til de 100 første (Regner de virkelig med å få så mange?) som kjøper den med Telia enten binding eller svitsj. 

     

    https://kundeavis.elkjop.no/apninger/Phonehouse_OsloCity/?page=4#/

     

    (Dette er ikke reklame, jeg jobber ikke for Elkjøp, men tenkte det kunne vært nyttig hvis noen skulle orke å stå i kø)

     

    Selv har jeg AirPods og satser på at min 64GB grønne pro som jeg bestilte 13:58 på Fredag hos Telenor kommer til lanseringsdagen, så kommer neppe til å ta meg fri for å kjøpe i butikk. 

×
×
  • Opprett ny...