Gå til innhold

Dani2

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dani2

  1. Tror Otto Jespersen hadde et innslag hvor han gikk fra dør til dør og ville ta troen vekk fra folk.

     

    Ok, så det var hentydning til homofili det dreide seg om. Jeg ble bare forundret over at noen skulle bli sint over at de fikk tillatelse til å røre ved noen. Ble også forvirret over at en slik tillatelse ble gitt.

    I know right. Fundies are repressing people. Bravery level increases!!!

    ToQFh.gif

  2. Gay :ohmy:. Repressed uuugh. Such homophobe. wow. De er ateistiske misjonærer som sprer Richard Dawkins, Sam Harris og Christopher Hitchens budskap ^_^

     

    Vil du bli en ateist? Om du vil kan vi møtes så kan jeg snakke mer med deg om ateisme. Og vår felles forståelse på hvordan vi ser verden. Men religiøse..uuugh. Vrangforestiller de altså, de er så onde med de ordene...uuuug repressed :O Fundies ruin this soil we walk on arrgh.

     

    So join in atheism and be fresh :thumbup:

  3. Jeg synes det er konge. Den beste vitsen på nettet som eksisterer fordi slikt kan man faktisk finne på Yahoo Answers. Som gjør det enda mer bedre :p

     

    Takker.

     

    Nuvel, jeg vil nå si de euforiske ateistene er godt representert på forumet, i likhet med resten av nettet.

    I dun need that phony god's blessing because i am enlightened by my intelligence. UGH you sheeps need to wake up from those delusions. Fundies are mah enemies.

     

    Atheists unite!!!

     

    Hehe, du burde sjekke noen forum sider der de er å se trådene. Tenker med engang på han fyren i hatten og skjegg. Det er så bra laget til de som ordnet den spøken :D

  4.  

    Tingen er at barn ikke er klar over slik i en slik alder. De er for ung til å vite bedre. Derfor er det en grunn at man har 18 års aldersgrense. Og det har negative effekter på unger om det har skjedd, så det er derfor det er en forbrytelse.

     

    Men det er ikke overgrep om en ikke gjør det direkte. Men det er uansett en forbrytelse. Og av en god grunn også.

    Pedofili er ikke et synonym for overgrep mot barn. Det er heller ikke ulovlig å være pedofil, men overgrep mot barn er. Ser du forskjellen? Det er overgrepet som er ulovlig, ikke den seksuelle preferansen. Dette gjelder på generelt grunnlag og er ikke unikt for pedofili.

     

    Jeg vet. Men tingen er at det ikke anbefales fordi de ikke er voksne personer, så om en vil fantasere over noe som vil være ulovlig å gjøre så ok nok, det er ikke det jeg snakker om. Med incest kan du føle og kysse og klemme uten at det er en forbrytelse ^_^

  5.  

    Det er noen som sammenligner incest med pedofili som er helt feil. Pedofili er overgrep på barn.

    Å sette likhetstegn mellom pedofili og overgrep mot barn er direkte feil. Pedofili er en seksuell preferanse og trenger ikke innebære et overgrep.

     

    Tingen er at barn ikke er klar over slik i en slik alder. De er for ung til å vite bedre. Derfor er det en grunn at man har 18 års aldersgrense. Og det har negative effekter på unger om det har skjedd, så det er derfor det er en forbrytelse.

     

    Men det er ikke overgrep om en ikke gjør det direkte. Men det er uansett en forbrytelse. Og av en god grunn også.

  6. Jeg vet ikke om du mener dette alvorlig, men det er faktisk et problem for søsken som er atskilt ved fødselen og har møttes senere uten å ane at de er i slekt. Jeg så et program om det på TV.

    Kanskje tanken på det er like ille, som om en mann gifter seg med en transe, uten at han vet det. Men så lenge begge er klar over det så er det fint ^^

  7. Mange liker ikke incest pga barn med genetiske feil og fordommer.

     

    Men om man opplyser dem om faren ved å få barn så vil de nok skjønne tegninga. Jeg synes det er naturlig og bra at folk for utrykke sine følelser og at de åpent kan si at dette er normalt og greit.

     

    Det er noen som sammenligner incest med pedofili som er helt feil. Pedofili er overgrep på barn. Om en bror og søster på samme alder elsker hverandre frivilig eller når de er 18, så er det ikke overgrep, det er kjærlighet på samme måte som det er for heterofile og homofile par.

     

    Når to personer elsker og kysser og klemmer, så er de jo forelsket ^_^

    Jeg synes vi bør likestille bryllup med å ha incest med. Så neste kirkevalg så mener jeg at det bør være likestilling for "Hetero ekteskap, homo ekteskap og incest ekteskap"

     

    Så håper vi får stemt dette inn, og at vi kan være åpne for forandringer ^_^

  8. Jeg er usikker på hva du prøver på. Vise at hatet mot ateister er enormt, at flere liker Hitler? At internett er et forferdelig sted? At vi må spre mer kunnskap om ateisme? At teister må slutte å hate ateister? At teister er ignorante fjotter? Lage stråmenn du kan le av?

     

    Hvor er disse tallene fra?

    M'lady

  9. Er ikke ny på nettet. Men de vitsene passer litt :evil:. Dette er litt sant i dagens verden.

     

    Men takk for velkomsthilsenen ^_^

     

    http://euphoricatheist.tumblr.com/

     

    tumblr_inline_mqpwi0BQsq1qz4rgp.png

    tumblr_inline_mqpwlnTbGX1qz4rgp.png

    It’s clearly run by fundies tho

    (seriously it’s really innaccurate, I just think it’s funny).

    tumblr_mqpiqzCcyR1s8l42no1_500.png

    tumblr_mqpiqzCcyR1s8l42no2_500.png

    UGH WE ARE SO OPPRESSED LESS POPULAR THAT HITLER LITERALLY OPPRESSION FROM FUNDIES UGH

  10. Vel det er bedre enn å gi opp, det er helt sikkert.

     

    Så du vil bare innføre sharia lover da istedet for å forsvare oss fra slike verdier?. For du vet godt hva muslimer ønsker. Og du vet godt hva følgene av et teokratisk land er. Historisk sett kan du se effektene og resultatene av det. Og slik kan du finne i dag der islam er dominant. Med for mye religiøs makt i politikken.

     

    Det at vi skal gi opp med å forsvare våre gode verdier er det dummeste forslaget jeg noensinne har hørt.

  11. Ved andre ord. Kast ned sverdet og gjøre Norge til et muslimsk land :nei: Tsk tsk. Det tror jeg ikke "Winston Churchill" hadde likt. Om det er slik at vi ikke skal la en religion bestemme så må det være likt for alle.

     

    Noe som ateister generelt har unngått og gitt litt ekstra særbehandlig for muslimske folk. For eksempel har vi kontroversen som. Homofili og kirken. Man kan komme med et utsagn som. Wow kristne er så homofobe og forferdelige mennesker. Mens i muslimske land kan slike mennesker bli drept for å utgi slik.

     

    Men det er nå helt ok tydeligvis. Det var noe Arnulf Øverland sa."
    "Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv"

  12. Det er ikke løgn det han sier. Hykleriet av å være anti-kristen men å respektere en annen dødskult er faktisk noe som eksisterer hos mange ateister. Liberale og venstre siden er som oftest ansvarlig for det. Human-etisk forbund klager om et lite kors på TV-en blir vist, men burka går helt greit.

     

    Hykleriet er bare enormt i slike tilfeller. De er feige.

×
×
  • Opprett ny...