Gå til innhold

ufo-dev

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ufo-dev

  1. Med dagens kurs skulle vi ende på 3375kr inkl MVA i Norge. Det er temmelig stivt, spesielt med tanke på at den heller ikke akkurat er noe glansbilde. Når G-Watch og Moto 360 ligger på omtrent 2000kr, og man slipper å måtte skamme seg over å bli sett med dem, burde ikke Apple akkurat forvente det helt store. Så da gjenstår det bare å se hvor stor saueflokken er.

     

    Moto 360 er nok i overkant klumpete til å bli noe mannen/damen i gaten kommer til å kle på seg:

     

    http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/126413-image/P1030131.JPG.jpg

     

    Samme med G-Watch

     

    http://media.t3.com/img/resized/lg/xl_LG-G-Watch-R-lead.jpg

     

    Sammenlignet med apple watch:

     

    https://cms-images.idgesg.net/images/article/2014/09/apple-watch-handson-008-100413625-orig.jpg

  2.  

    Veldig rar og misvisende ingress med "Denne telefonen er bedre enn Samsung Galaxy S5", for når man leser igjennom testen så kommer det jo frem at telefonen ikke er noe bedre enn Samsung Galaxy S5 i det hele og store? Med svakt kamera under dårlige lysforhold, ustabil dekning, svak lydkvalitet under samtaler og det hele så kan jo denne telefonen umulig vurderes som bedre enn Samsung Galaxy S5 som ifølge dere selv ikke har disse problemene?

     

    Sånn som jeg ser det så er det ingenting med denne telefonen som faktisk slår enn Galaxy S5? Skjermen er svakere, ytelsen er mer eller mindre identisk, den er ikke vann- og støvtett eller noe? Eneste som den reelt sett scorer bedre på må være at den leveres med Cyanogen fremfor TouchWiz og byggekvaliteten / kvalitetfølelsen kontra Galaxy S5. Alle andre øvrige punkter ser jo ut til å gå i S5 sin favør, eller tilnærmet likt så på hvilken måte gir denne uttalelsen noen som helst mening annen en ren click-bait?

     

     

    Eller er det sånn at OnePlus One vurderes helt annerledes basert på at den er rimelig? For det gir fint lite mening, pris er subjektivt og må vurderes fra en enkeltperson sin økonomi og prioritering, du kan ikke vurdere OnePlus One helt annerledes og hvertfall ikke dra utsagn som at "denne er bedre enn Galaxy S5" basert på et premiss som "joda, men den er jo billigere". Kameraet er ikke noe bedre enn hva det er selv om telefonen er såpass aggressivt priset, skjermen blir ikke på magiskvis like bra som Galaxy S5 av den grunn, problematikken rundt dekning og lydkvalitet under samtaler fikser seg ikke med en lav prislapp.

     

     

    Denne kan vel fremdeles ikke kjøpes på det norske markedet? Sånn sett så er jo prisen ganske så irrelevant da suverene norske forbrukerkjøpsrettigheter bortfaller og det hele. Hvordan regner vi verdien på disse? Settes disse til en verdi på 500 kr, 1000 kr, 1500 kr??

     

     

    En utrolig dårlig og bisarr sammenligning, som jeg føler kun er vinklet på denne måten bare for å skape ekstra blest og "click-bait" for artikkelen, noe jeg syntes er ekstremt dårlig av Amobil om de forsøker å profilere seg som en seriøs og profesjonell nettside og aktør i markedet.

     

    Volumet på telefonen ser ikke ut til å være noe særlig lavere enn iPhone 6 Plus heller, og ser vi på illustrasjonbildene så ser den ikke så forsvinnende mye mindre ut, likevel så skriver dere iPhone 6 Plus er endel større. Jaha? Hva med å nevne tall for volum, tykkelse, bredde og høyde så man kanskje kan få noe ut av denne sammenligningen? Ut ifra illustrasjonbilde så ser jo ikke forskjellen ut til å være allverden.

     

    Hei.

     

    Har forandret på tittelen.

     

    La samtidig til målene på iPhone 6 Plus versus OnePlus One, slik at det forhåpentligvis sier noe mer om størrelsesforskjellen på de to modellene.

    Tja, om du regner på volumet er faktisk iPhone 6 Plus merkbart mindre enn OnePlus med de oppgitte målene siden den er en god del tynnere.

×
×
  • Opprett ny...