Gå til innhold

snoopysnoop

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snoopysnoop

  1.  

    Må si meg enig med Gregersen her. Hasj er flott og alt det der, men å tro at det ikke kommer noen form for negative konsekvenser ut av det er naivt.

    Hva tror du det vil komme av og røyke cannabis?

     

    Jeg tror det påvirker/kan påvirke den psykiske helsen din, med tanke på at han sliter med det psykiske nå så ville jeg personlig holdt meg unna det.

     

    Merk deg at dette kommer fra en person som egentlig er positiv til cannabis.

  2.  

    Ingen andre som er halveis øm/vondt i ballene etter en aktiv dag da..? Visst ikke så begynner jeg faktisk å bli nervøs.

    Du trenger ikke være mer bekymret enn vanlig, for dette kan godt være noe så troskyldig som voksesmerter.

    Men når man har smerter som man ikke kjenner årsaken til bør man gå til lege, amatører, som oss brukere av diskusjon.no, har veldig lite å bidra med og veldig lett å gi feil råd om man skulle komme opp med et forslag. Hvorfor tror du det tar sju år eller så å utdanne seg til lege?

     

    Sluttet å vokse for lenge siden så tror nok ikke det. Og grunnen til at jeg spør her er for det er lettere enn å gå til legen, uansett hvor naivt det høres ut.

  3.  

    Nå er det jo veldig lett å bli sjarmert av noen "tilfeldige" møter, og av en person som hele tiden viser den beste siden av seg selv fordi han er avhengig av god kontakt for å utføre sin jobb som selger.

     

    Offentlig og privat er gjerne to helt forskjellige sider, og personen kan jo kun ha en meget proffesjonell fremtoning hvor han "selger mye på sin sjarm" offentlig, men har en helt annen personlighet privat.

     

     

    Hvordan ser din samboer på deres nåværende forhold da, er han like nær en avslutning på dette forholdet som deg?

    Om ikke så tenk i hvertfall både på både han og barna før du tar noen videre affære, vær ærlig nok til å avslutte det du har, før du evt. starter et nytt bekjentskap/forhold.

     

    Hvordan ville du selv reagert om din nåværende samboer gikk bak ryggen på deg, og gjorde noe slikt mot deg og barna. De fleste reagerer "nådeløst" på slike ting.

     

    Hva med barna deres?

    Vet de at dere kun bor sammen av praktiske og økonomiske årsaker?

     

     

    Om dere er på det samme nivået i det eksisterende forholdet, og barna forstår hva som er i ferd med å skje, så er det jo noe du kan vurdere å gjøre et fremstøt på.

    Men det å gå bak ryggen på noen, synes jeg er falskt, uærlig og ikke minst feigt.

     

    Jeg vet at han er selger, og at risikoen for at den jeg er betatt av er selgeren faktisk er til stedet.. men mesteparten av kommunikasjonen oss i mellom mener jeg har vært av en slik art at han ikke har tedd seg som en selger.

    Det har vært etter salget allerede har vært gjort, om du skjønner.. så vi har snakket på mer hverdagslig nivå, og fordi det har vært litt venting så har det blitt en del timer til sammen, men allikevel for lite til å "bli kjent" på annet enn litt mer enn overfladisk nivå.

     

    Forholdet jeg nå lever i har i mange år vært preget av utroskap og svik fra hans side, jeg har alltid vært bautasteinen men det skjedde noe for en stund siden som bare gjorde at jeg begynte tenke at jeg ikke trenger leve i dette resten av livet..

    Jeg har gitt ham etter det jeg mener MANGE muligheter til å komme opp på det nivået jeg ønsker forholdet vårt, og det er ikke høye krav...det er typ betal regningene dine, vær ærlig om hva angår penger, regninger, gjeld, om andre damer..

    Han er den som pr i dag sender sms med andre damer når jeg er borte... det er ikke meg.

    Jeg har det i hodet, ja - men jeg har aldri satt det ut i praksis.

    Fantasi og virkelighet har liksom hatt ett klart skille.. mens nå har jeg lyst til å viske ut dette skillet og se hva som skjer.

    Jeg ER på en måte redd for å miste han jeg har... jeg ER redd for å ende alene.

    Men jeg er også redd for å bruke resten av livet mitt på å fantasere om en mann jeg møtte en gang, som jeg aldri turte sjekke ut hva var.

    Han er så mye eldre enn meg, at skal jeg huke ham - så må jeg jo prøve snart.

    Han er jo en voksen MANN.. ikke en ung kar.

     

    Anonymous poster hash: 6e37e...7d5

     

    I min mening rettferdigjør ikke det at han har vært utro med det at du skal slå tilbake med samme mynt. Hev deg over dette, ikke synk ned til det latterlige lave nivået. Du er bedre enn det, og hvem vet om han inntar offerrollen så til de grader og bruker det mot deg. Barna dine vil og få et nytt syn av deg, så hold deg god for det og ikke vær utro.

     

    En annen ting, det forholdet du har nå høres ikke ut som et vennskap engang. Avslutt det kjapt og jakt denne selgeren, men husk at hvordan han opptrer i offentligheten er så til de grader innøvd at du kjenner mest sannsynlig ikke personen i det hele tatt.

  4. Er glad for at folk er så forståelsesfulle. Problemmet mitt er at når jeg kom på videregående hadde jeg ekstremt dårlig grunnlag for å klare meg.

     

    1. fordi den ungdomskolen jeg gikk på var så useriøs at jeg gikk ut med 4.3 i snitt. høres kanskje sjokkerende ut hvordan du kan gå fra 4.3 til 3.05 men tingen er at ungdomskolen jeg gikk på var jævlig dårlig med tanke på at å få bra karakterer trengte man nesten ikke gjøre noen ting.

     

    2. Jeg var mektig skolelei når jeg kom til videregående men jeg skrapte meg til å fullføre.

     

    Nå som jeg ikke har presset på meg om å fullføre videregående eller få bra karakterer på grunn av klassekamerater osv føles det mer motiverende å jobbe. Tenker å ta opp fag hos Sonan og kanskje prøve å komme inn på noe som politihøgskolen eller lignende

    Her har du typisk feil holdning. Det er ditt ansvar å lære pensum, om du har en dritt lærer(e) så betyr ikke det at du ikke skal jobbe.

×
×
  • Opprett ny...