Gå til innhold

optipal

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av optipal

  1. Hei!

    Er på tide med ny tv, da min nåværende tv er en 37" 720p LCD tv som har varmet opp diverse rom de siste 8 årene.

    TVen kommer for det meste til å brukes til ps4, mye FPS og bilspill, og jeg trenger dermed en TV med lav input lag og gode oppdateringsfrekvens. Det er vel her det største problemet mitt kommer til valg, da det er vanskelig å vite hvor gode tvene er til nettopp dette.

    Kommer også til å kjøre en del netflix, youtube, bluray etc. Og foretrekker dermed også en tv med gode svart-nivåer (hvis jeg skriver det riktig). Tven vil til dags dato stå i et forholdsvis mørkt rom.

    Derimot er krav til smart-funksjoner veldig lav, da jeg kommer til å bruke ps4en min som mediasenter.

    Når det gjelder pris så er dette litt flytende. Jeg trenger en tv som møter mine krav, men samtidig ønsker jeg å presse prisen så langt ned som mulig (er student, og er dermed litt grådig).

    Kommer mest sansynligvis til å ha tven i ca 5 år, kanskje opp til 6-7. Litt usikker på om jeg ønsker å bruke noen ekstra tusenlapper for å få 4k, da dette er helt meningsløst til i alle fall ps4, og har ikke god nok internetthastighet til å drive med 4k streaming fra netflix o.l.

    Tenker meg en tv rundt 50"

     

    Setter pris på all hjelp jeg kan få.

  2. Begynner å bli noen år siden prosessoren min har blitt byttet ut. Så tenker dette er på tide, derav jeg føler pcen min begynner å bruke mye tid på enkle oppgaver.

     

    Men jeg er litt løk når det gjelder prosessorer, og er usikker på hvilke prosessorer som kan brukes med hovedkortet mitt (Asus P7P55D-E LX, Socket-1156). Usikker på om jeg også burde kjøpe nytt hovedkort. Har i samme sleng tenkt å kjøpe meg en SSD og kanskje noen nye RAM-brikker. Skjermkortet mitt er Radeon HD 7870 2GB., denn har jeg ikke tenkt å bytte.

     

    Bruksområdet mitt på stasjonær-pcen min er hovedsaklig gaming. Er ikke ekstremt opptatt av å kjøre beste grafikk i spill, men vil at ting skal gå "smooth".

     

    Er det noen prosessorer å anbefale, som funker til hovedkortet mitt?

  3.  

    Og hadde noen lagd en lignende film om å ta livet av Erna Solberg, Tony Blair, eller Jens Stoltenberg, så ville man nok brått kalt det terrorisme :hmm:

    Ja, jeg tenkte på noe liknende... Hva om f.eks. et russisk filmselskap hadde lagd en film, hvor man med like eksplisitte bilder viser at f.eks. Barack Obama blir drept? Tror ikke Amerikanerne, eller jeg selv for den saks skyld, hadde syntes det var spesielt morsomt eller taktfullt.

     

    Det handler noen ganger om å se tingene fra andre synsvinkler enn bare sin egen. Kanskje det er nettopp det Sony har gjort...

     

     

     

    Dette handler om ytringsfrihet. Tror også godt mulig det kan finnes filmer/videosnutter om nettopp det du snakker om. Men tviler på at du går rundt å ser på rusiske filmer. Poenget med denne saken er at det ble terrortrusler mot denne filmen, og hvis en lar seg styre av slike ting vil raskt dette føre til sensurering på annet plan. Dokumentarer, artikler o.l. Og det er et serriøst problem.

  4. Artig å se hvordan denne tråden har gått fra å være sterkt preget av missnøye og kritikk til å bli en tråd preget av sympati og entusiasme.

     

    Selv, som en som kjøpte spillet ved utgivelsen, synes jeg spillet alltid har vært artig. Men alle som har prøvd driveclub på release vet hvor håpløst det var. Men tross alt har ikke jeg gitt det helt opp. For som en "bilgærning" som jeg er, er det alltid gøy å kjøre noen av samtidens beste biler i et spill som er overlegent i grafikk og virkelighetstilnærmelse (i mine øyne)

    • Liker 1
  5. Se der ja, endelig et komplett spill da? :) Oppdaget også at utfordringssystemet i spillet endelig var kommet live. Er jo på en måte det spillet har bygget rundt.

    Sikkert mange som har mistet interessen for spillet nå, men for min del synes jeg at tour-eventene er artige og må si jeg ble litt gira når de ga ut gratis tour-events + noen "anerledes" biler å prøve ut.

    • Liker 1
  6. 225/225 stjerner på bok, føles godt.

    Gledes til flere utvidelser.

    Wow, bra jobba. Har ikke gidde å gjort alle, mye på grunn av at jeg sleit litt med tidsløpene. Mulig jeg trenger bedre biler for å slå de beste tidene.

  7. Joda, de er ikke dårlige de. Men det var ikke det som var poenget. Penget mitt var at ikke er essensielle, og de utgjør ikke en stor antall av bilene. Ingen av de er top av klassen sin dog, jeg står på det.

    BAC Mono er kanskje lettere å kjøre, men det er få baner en kan greie bedre tider med BAC Mono enn med Ariel Atom. Kanskje veldig små baner, men når du lærer deg atom så er nå den bedre. Har ikke prøvd Pagani Zonda R, men spør du meg slår ingen andre biler i spillet Hemnessey Venom GT.

  8. Har ikke så mye og si, blir vel ca 10% av bilene. En i hver kjøretøy"klasse", dermed 5 totalt. Ingen av disse er best innen sin "klasse", bortsett fra kanskje Golf GTI i kompaktlkassen. De beste bilene får du av å spille selv, så ikke stress over om du ikke får de med en gang.

  9. Ser problemene spillet har nå, men synes folk hisser seg litt vel mye opp.

    Ja, de har ikke fått onlinedelen av spillet opp, noe som er litt treigt. Utfordringsdelen, som spillet bygger mye rundt funker ikke enda. Og det å spille mathcer online er katastrofe. Men på den lyse siden så ser spillet fantastisk ut, og bilene kjører godt (til tross for litt vrien drifting). I tillegg er tour delen veldig gøy, jeg koste meg i alle fall. Men er mulig litt for kort.

     

    Spillet blir helt sikkert bedre.

     

    Blir forresten dumt å prøve å få pengene tilbake. Forventer dere virkelig det?? Hvilket sted står det: Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake? Blir for dumt

  10.  

    Nå har allerede to skrevet seg opp, men jeg slenger meg likevel med i tilfelle en av dere ikke gidder.

    PSN: Trixhead

    Er nok på store deler av kvelden tenker jeg meg

     

    Legg meg til :)

    Jeg har en warlock lvl 28.

    Er gjerne med på nightfall og Queens strikes for legendarys.

     

    PSN: Raggz

     

    la deg til nå. Men er bare lvl 25 jeg da, så vet ikke om jeg er høyt nok level til nightfall, men er gjerene med å prøve

     

     

    edit: lagde ny bruker forresten siden den forrige diskusjon brukeren var noe feil med

×
×
  • Opprett ny...