Gå til innhold

Nikkgg6

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nikkgg6

  1.  

     

    Industriell økonomi?

    Det kan nok være et veldig bra valg, men det kommer nok litt an på hva du tenker å jobbe med. Dersom du tenker å starte ditt eget elektrikerfirma vil teknisk fagskole være bedre pga installatørpapirene. Jeg tror nok du må kikke inn i krystallkula og finne ut hva du tror du vil drive på med og ta valget basert på det.

    Takk for svar, får se det ann! :)

  2. Hei, jeg er lærling nå og ønsker å utdanne meg mer ettersom jeg ønsker å ha flere valg enn å trekke kabler resten av livet. Men jeg er usikker på hva. Teknisk fagskole høres interessant ut, men jeg har hatt lyst til å studere økonomi og ledelse en god stund nå. For deretter ta master. Men jeg tenker hvor attraktiv det er med bakgrunn som elektriker i jobb innen for økonomi i forhold til bli ingeniør. Har dere noen erfaringer eller tips?

  3. 10-12 timer og dermed rundt 15k høres ikke helt urimelig ut. Antar stensiljustering og linjearbeid går i én omgang, skyggelegging i neste omgang når linjene har grodd. Det er selvfølgelig en forutsetning at man går til en tatovør som har en fin flyt, og jobber aktivt under økten (dvs. ikke røyke/matpauser hele tiden, telefoner og sånt).

     

    Har jobbet 8 år i tattoostudio.

    Er du som driver tattoo shappa i Halden? Isåfall trur du kunne tatovert denne bra?

×
×
  • Opprett ny...