Gå til innhold

JTT

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JTT

  1. Hei,

     

    Har ikke vært oppdatert på TV siden sist jeg kjøpte ny for 6 år siden. Nå er jeg på jakt etter en ny 4K TV som hovedsakelig skal brukes til xbox one x spilling og noe netflix/tv. Jeg er opptatt at latency skal være behagelig lav, og at bildekvaliteten skal være god. Budsjett er alt ifra 8-15k. Setter utrolig stor pris på hjelp.

  2. Soseks; Det er av gammel oppfatning at yngdekraften er den samme på en flat jord som på en rundt jord. Et tanke-eksperiment: Se for at deg at du løper 60 km/t i oppover bakke. Virker tyngdekraften på samme måte som dersom du løper 60 km/t på en flat bakke? Nei, og dette har både Apple og Tesla bevist mange ganger og derfor tror de også på at jorden er flat.

  3. Det er jo et kjent faktum at flere av ansatte i høyt respekterte bedrifter som Apple og Tesla tror og jobber utifra at jorden er flat. Kan linke til flere pålitelige vitenskapelige artikler hvis dere ønsker det. Før dere svar meg: tenk gjennom dette spørsmålet nøye:

     

    Dersom jorden var rund, hvorfor faller ikke skyene ned på bunnen av jorden pga tyngdekraften?

  4. Meh. Fikk switchen og zelda i går, alt var klart for deilig gaming men klarte selvfølgelig å miste skjermbeskytteren på det støvfylte gulvet mitt med "klister siden" ned, så den er full av dritt nå :/ så må vente 5 dager på nye skjerm beskyttere før det blir gaming :p orker ikke tanken på å skrape skjermen! noen av dere som ikke bruker skjerm beskytter?

  5. Heisann.

     

    Spiller gears of war 4 for tiden, og har støtt på et litt irriterende problem. Når jeg spiller singleplayer (ikke multiplayer) så er kantene på bildet på pc skjermen "blurry", ca 2 mm av alle sidene av skjermen blir strekt ut vertikalt fra siste "fungerende piksel" hvis dere skjønner hva jeg mener. Noen som har støtt på dette problemet før og vet hvordan man kan fikse det? 

     

    Kan legge til at siste drivere er installert og at det er bare i gears of war 4 og bare i singleplayer at dette problemet forekommer

     

    Takk på forhånd for hjelpen

  6. Heisann. 5 pixler helt neders på skjermen min lyser litt svakere enn alle andre, så de ser litt "gråe" ut. Noen som vet om en easy fix for dette? Er så lett å henge seg opp i slikt.. :/

     

    Tusen takk hvis noen kan hjelpe

     

    Merkelig. Har to skjermer, en xb270 ha og en xb270h. Begge disse skjermene har disse 5 "litt svakere" lysende pixlene helt nederst midt på skjermen, over Acer logoen. Kanskje det er slik skjermene er laget da ?

  7. Tusen takk for svar folkens :) økte viftekurven til alle viftee i kabinettet og nå ligger kortet stabilt på 82C(testet i en time). Cpu temps på 62-70C(i et millisekund hoppet en av kjernene opp til 78C), men trooor jeg sier meg fornøyd med dette til jeg tjener penger til flere vifter, eller hva tenker dere? Forresten så slo pcen seg av etter 40 sec med 100% på alle kabinett vifter med beskjeden anti power surge shutdown. Har ikke hatt noe problemer med den ellers, leste at dette er en biosfunksjon som detektere over/undetspenninger men som ofte kan være litt vel "touchy". Noen her som har erfaring med den? Sorry for mange spm

  8. Heisann. Har laget en del tråder i forumet siste døgnet beklager det. Har bygget meg ny pc. Specs:

     

    Z170 pro gaming hovedkort

    Zotac amp 1080

    Corsair 850rmx psu.

     

    Da jeg sjekket alle vifter i kabinettet på 100% slo pcen seg av etter 40 sekund med neldingen "anti power surge". Har lest at dette er grunnet et program i bios som detektere over og underspenninger. Kan det kanskje ha vært pga noen partikler som har truffet komponenter i den voldsomme luftstrømmen? Noen på nettet sier at denne bios instillingen er veldig "touchy" og kan skrues av, mens andre sier at det er lurt å ha den på. Hva tenker dere? Pcen har fungert bra ellers.

  9. Hei folkens =) Jeg fikk hjelp av en kompis til å bygge en ny pc igår. Han er flink med PC, men det var en ting jeg lurte på, og det var at han insisterte på å montere viften til prosesskjølren(Noctura Hs-90) på "utgang siden" hvis dere skjønner. Forklarte valget ved at kald luft fra fronten vil bli trukket gjennom prosessorkjøleren av denne viften og så ut gjennom bakdeksel viften. Men ser på alle bilder av viften er på høyre side om dere forstår? Hva tenker dere om dette?

     

    Temperaturer i spill ligger i høyt 60tall/Tidlig 70 ( er da ultra på alt osv ), har komt opp i 78 på en core, som er 4 ifra maks temp til de andre cores.

  10. Hei =) Jeg spurte om dette i en annen tråd jeg laget men passer bedre i denne delen av forumet. Har bygget ny pc, testet i spill og fungerer bra. 5-10 sekund etter windows har bootet kommer det noen slags "flashes". Hva kan dette være?

     

    Tusen takk for svar.

     

    Specs er zotac amp 1080, 6700 i7 skylake, Z170 pro gaming hovedkort

     

    EDIT: Jeg bruker to monitorer, og det virker som om problemet bare kommer når ikke begge er satt til 60Hz(den ene er 144Hz). Noen som vet en fix på dette? Er jo ikke det værste problemet, varer bare ca 30 første sekunder etter boot men er fortsatt litt irriterende).

  11. Har et tilleggspørsmål:

     

    Jeg tror kortet mitt har pittelitt "coil whine", kan ikke høre det så godt. I tilegg merket jeg ved måling av temperatur at kortet nådde hele 91 C en gang :O men dette var maks temperatur. Ble redd og satt viftekurven til viftene i kabinettet litt brattere. Nå testet jeg fallout 4 og det har ligget stabilt på 82 C i 20 min. Er det grunn til bekymring?

  12. Heisann, har bygd meg ny pc.

     

    Spec:

     

    zotac 1080 amp

    6700 i7 skylake

    32gb ram

     

    Jeg ligger på alt i fra 60 til 140 fps is fallout 4 på med alle grafikk instillinger på max. Er disse dipsene til 60 området normalt? Har ikke målt men antar at jeg ligger gjennomsnittlig på ca 85-90 fps. Er spessielt når jeg kommer til store åpne områder at dipsene til 70-60 skjer. Som oftest høyt 70 tallet ca 76. V sync er på.

     

    Tusen takk hvis noen kan  svare =) 

  13. Pluss at hver gang jeg skal starte maskinen må jeg bruke av knappen sånn 3-4 ganger og føler ikke det er så bra helsemessig for pcen ? eller?

     

    Kan også legge til at pcen hang seg opp en gang inne i BIOS. virker som at med en gang windows launcher, er pcen problemfri..vært på i flere timer og prestert bra i grafikktunge spill ..men det noe galt da

  14. Hei igjen. Har lest litt rundt, og flere enn meg som har fått denne hvite "dashen" i topp venstre hjørne på blackscreen ved oppstart. Er snakk om en hard drive feil. Som sagt skjer dette noen ganger, helt til den booter windows og kjører perfekt. Noen som har noen ideer til å fp fikset dette? Er en ssd på maskinen med windows, som er boot prioritisert

×
×
  • Opprett ny...