Gå til innhold

Bagatrell

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bagatrell

  1. Har blitt "kasta ut på en måte, og ser ikke ut som om de vil akseptere brukeren min. Så alt heg starta på nytt. og kan ikke finne hvilke innstillinger jeg må tweake for å få tilbake min progresjon. Uten å vite for masse så vil ikke nettet akseptere annet enn psnnettverk og dps/dns dunno. men får ikke logget på 4 av 5 her og får ikke logget på mine saves. Første og fremst vanlig career mode og/eller volta som krever internett. Og på nettet så når jeg sjekker nettet får meg bare psn og tilgang kinda, ikke psp/psn. Fant nå psn for å koble til volta (so far so good) men det jeg har gjort så langt er borte, så vidt jeg kan se. Tips??? Kan svare på eventuelle spm - feil jeg har gjort. Selvom jeg kan ikke huske å ha endra stort. Mvh Niklas.

    Ps; re-direct hvor tråden skal til. Hver gang jeg prøver volta blir jeg screeeeewed på en eller annen måte

  2. Gjerne flytt tråden hvis jeg har posta feil.. Men det gjelder fifa20 (volta-mode) for ps4. Hver gang jeg spiller volta, og kommer til benos aires (når "historien" fullføres) så får jeg mld at: "Du kan ikke starte en ny turnering mens det allerede pågår en." .... Spilt igjennom/til dette stadiet 2 ganger - og samme mld kommer etter buenos aires og hirstorien er fullført.. Noe å gjøre med dette? Eller er dette et "EA" syndrom og ryk-og-reis med selskapet (begynt å miste tålmodigheten med det dritt-"selskapet" `?

    Mvh Niklas

  3. Ja. Har ikke så mye å gå på men, her kommer det:

    Norsk rap, trist tekst. Musikkvid (hvis den er legit) starter med at en liten gutt (10-14 år?) sitter på rommet og finner frem en skrutrekker i skuffen. Mora blir slått av stefaren, og de må reise til et mottak. De får løsrivd seg på slutten av han voldelige stefaren. Har ordene; Tomix/tonixx el'no som artist. Men finner ikke helt dit jeg skal. Any1? :)

    - Niklas

    • Liker 1
  4. Har funnet et par lignende tråder, men det gir ikke helt svar (nok)

     

    Jeg videreformidler et problem som en bekjent har, så kanskje litt mangelfull info. På oppstartsiden der du logger inn med pw osv. Der får "jeg" info at jeg ikke får logget inn. Feil pw o.l, men dette er riktig osv. Jeg bruker kun pc til å se på nett-tv og andre ting på nettleser. Har ikke Windows cd (finner ikke) og som sagt får jeg ikke logget inn.

     

    Er det noen snarveier/omveier rundt dette, så jeg får sett på tv/logget inn og brukt pc som normalt? Gjestebruker funker ikke sier fornærmede - får ikke spilt av tv via d-play som gjest (?)

     

    Mvh

  5. Har jobbet i bedriften i litt over en mnd, mens her under har det blitt en del gyldig og ugyldig fravær. Mest av det siste. Dette er grunnet at jeg har slitt i det siste med psyken. Kan på ingen måte bevise at dette er forårsaket av jobben/arb.oppgaver. Men det har seg nå sånn at jeg har slitt en god del i det siste.

     

    Er fortsatt under prøvetid med oppsigelsestid på 2 uker. Jeg har lyst til å si opp/bli sagt opp grunnet psyken og ellers uinteressant yrke. Som sagt kan jeg ikke bevise at dette har forekommet grunnet arbeidet, men jeg vil ikke jobbe der mer - i tillegg til at jeg ikke har energi nok til å tenke på noe annet enn meg selv for øyeblikket. Og med de 2 ukene oppsigelsestid har jeg et problem.

     

    Hva kan jeg gjøre da for å "slippe" å jobbe der og hvordan kan jeg gå frem.

     

    PS: Fant ikke et bedre ord enn "slippe". Vil ikke beregne meg som en lat arbeidstaker. Kun en som ser seg rundt etter en god/rimelig løsning for alle involverte.

  6. Er det lov å selge alkohol på finn/fb? Utdypt: Er det lov å selge flasker og/eller utgaver der flaska er ment som samlegjenstand/pryd? Har en "ny" innpakket i papp, jubileumsutgave av en øl. Mulig å få solgt den på en måte om noe spesifikt blir skrevet på "annonsen" / regler?

     

    Skrevet på mobil, men håper det er forståelig :)

    God påske!

  7. Hei, har nå sett meg lei og det er jo lørdag så håper jeg får gjort noe med det i løpet av helga.

     

    Jeg har en PS3 med 12gb (doh) og skal spille Far Cry 4. Dette går jo ikke, så jeg måtte lese litt rundt. Kjøpte nå en ekstern harddisk, og håper det er mulig å få brukt den til å få spilt.

     

    Altså, må vel da installere spillet og spille det, og går dette å få til med en ekstern? Sånn at jeg får spilt og lagra. Håper jeg gjorde meg forstått.

     

    God helg! :)

  8. Jeg tok spøken t.o.m. Jeg er en dum jente. Nei, er ikke det. Men nok om det.

     

    Skjønner hva du mener TS, selv om jeg ikke ville brukt ordet kvinnehat. Uansett, jeg har møtt mange dumme jenter. Noen har vært så dumme at jeg har sagt klart ifra, og snudd ryggen til raskt. Men ta tiden til hjelp. Vil nok hjelpe det andre har nevnt ang. eldre kvinner og eldre mennesker generelt. Mye vettugt som kommer ut av de gamles munn. Ikke alle jenter er dumme, selvfølgelig. Så igjen, ta tiden til hjelp.

  9. "You can't start a fire without a spark"

    Vet ikke om jeg har vært god, eller jentene som får orgasme lett - men en ting du kan gjøre er å spørre. Hu vil ikke ta det feil, så lenge du legger det frem på en slik måte at du vil det beste for hu. "Pumping" løser sjeldent problemene. Bytt stillinger, bruk lysten til å få det spesielt. Ikke bare bruk pikken, bruk deg selv :green:

  10. Får det kun når jeg er inne på disse sidene, og spesifikt trykker for å gå videre på siden. La oss si de kommer frem når jeg "vil" de skal komme :D En "play" button for å si det sånn, kommer disse opp for at jeg skal få trykke på den ;)

    Men okai, takker for svar!

    Edit: Har anti-virus, så egentlig burde jeg ikke ha noe å være redd for (?)

  11. Prøvde å søke meg frem på google og her på forumet, men finner ikke det jeg lurer på. Når jeg går inn på noen sider, får jeg "ofte" pup-ups. Pop-up vinduene kommer opp, og jeg krysser dem ut. For å gjøre det jeg vil, må jeg gjennom pop-ups :wee: Men når jeg får dem opp, krysser jeg dem alle ut, uten å trykke videre på noe selv om alle sidene "vil gi meg" en gratis iphone. Får jeg virus, drit osv på pc'en om jeg kun får dem opp og krysser dem ut i samme øyeblikk?

  12. Jeg hører ihvertfall ikke så mange som snakker om og anbefaler seriene Fringe og Wilfred (!).
    Mer rundt Fringe, men merker mange ser enkeltepisoder. Storyen syns jeg er fantastisk.

    Men nok om det.

    Wilfred. Jeg hører veldig lite om den serien fra andre, fant den riktig nok selv etter en anbefaling. Handler om Ryan (Elijah Wood, kjent som Frodo i Ringenes herre) som er depressiv. Han får god kontakt med nabobikkja (for å forstå hva det egentlig handler om, må serien ses). Er lite jeg kan fortelle uten å spoile, men den tar for seg i "menneskelig" form hvordan en kan tolke hundens atferd. Høres tynt ut, men den beskriver på en komisk måte hvorfor en hund blir så glad når du kommer hjem fra en tur o.l. Annet jeg kan si er: Er det en hund, eller er det et menneske? :D

  13.  

    Haha, så ikke den før nå. "Dritt er turn-off", vel joda i enkel betydning er det jo ikke noe så mange tenner på. Men du har jo ikke analsex for å få dritt på knaggen. Jeg vil si det hjelper (om noe ukult kommer på den) å ikke stirre på den og beundre synet når du er ferdig :green:

    Edit: Mente ikke at det kommer dritt ofte

     

     

    Nei, man har ikke analsex for å få dritt på knaggen. Men hvis man driver med det jevnlig så er det uunngåelig at det før eller siden skjer. Og det er så negativt at alt det positive ikke er nok til å veie opp.

     

    det går jo fint an å ha analsex uten det kommer dritt

     

    Det går helt fin i 99 av 100 tilfeller. Men den ene gangen det skjer er så ubehagelig at de 99 positive opplevelsene ikke er verdt det.

     

    Anonymous poster hash: d6e06...f81

     

    Var jo det jeg mente.

×
×
  • Opprett ny...