Gå til innhold

S1mon

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av S1mon

  1. Hei! Jeg våknet nettopp fordi jeg drømte om FIFA squaden jeg skal lage (lol, ja, faktisk). Er usikker på hvilken squad jeg skal velge, og lurte dermed på om noen av dere kunne hjelpe meg?

    Spiller på PS4, og har 1,5 millioner (og mer) å gå på, og har et par squads jeg vurderer. Hvilken av de jeg har lister nedenfor bør jeg velge? Hvorfor? Hva bør jeg endre? Noe mer?

    På nr. 2 lurer jeg på hvordan jeg får full chemistry. Må jeg converte Sanchez til RM?

     

    1 - http://www.futhead.com/15/squads/13255276/

    2 (hvordan full chem) - http://www.futhead.com/15/squads/13259604/

    3 - http://www.futhead.com/15/squads/13229995/

    4 - Flere, finn squads på YouTube, det er der jeg har funnet mange.

     

    For det meste ønsker jeg meg en squad med BPL, og Aguero og Di Maria er et "must". Har også ganske lyst på Diego Costa, da jeg har sett at han er reltativt god.

     

    Så da håper jeg bare at dere svarer på spørsmålene mine og hjelper meg :) Som sagt er dette veldig viktig for meg, og jeg tenker på det hele tiden - til og med når jeg sover, tydeligvis.

     

    Tusen takk.

     

    PS: Nå høres jeg kanskje ut som en nerd, men er helt seriøs. Er veldig glad i FIFA, og vil ha en god squad. Vær så snill å ikke komme med useriøse svar.

     

    - Simon

  2. Hei! Jeg er da en gutt som legger ut "random edits", som både tittelen og kanalen navnet tilsier. Kan godt hende at dette er den eneste videoen jeg legger ut på en lang stund, men følte bare for å laste opp en video.

     

    Har akkurat lagt ut min første video på en ny kanal, og syntes resultatet ble "helt OK". Dette er min første edit, så ikke vær så alt for kritisk til meg. Brukte heller ikke så alt for lang tid, men jeg prøvde.

    Hadde vært helt fantastisk om noen av dere hadde sett videoen (bryr meg ikke om dere liker den eller ikke, eller om dere abonnerer). Hadde satt stor pris på kommentarer om hva jeg kan forbedre og om dere har noen ideer til hva jeg kan redigere i framtiden. Kommer ikke til å redigere spill med 16+ aldersgrense da jeg vil forsøke å nå alle, og at jeg er under 16 selv.

    Den første videoen min:

     

    Så da håper jeg at du liker videoen min, og at du gjerne legger igjen litt konstruktiv kritikk/ros!

     

    - Simon

  3. Ja, men for det får du ingenting omtrent. Ronaldo normal er 6 million FIFA coins. Har ikke lyst til å bruke penger, "income'n" min er ikke så høy (er 13). Lurte bare på om noen ville gi coinsene de ikke brukte på FIFA 14.

     

    Hvis ikke, er det noen som kan adde meg og lære meg tydelig?

  4. Hei!

     

    Kort post. Jeg har spilt en del FIFA 15, men synes det er helt umulig å tjene coins (sikkert fordi jeg suger).

     

    Siden FIFA 15 er det nye er det garantert ingen som vil gi coins til meg, og derfor tenkte jeg på FIFA 14. Dere liker sikkert ikke at jeg "tigger", men hvis dere har coins dere ikke bruker på FIFA 14 hadde jeg blitt evig takknemlig! Har så lyst å få f.eks. Ronaldo på FIFA 14 UT. Spiller på PS4, og om du har mulighet til å gi meg dine FIFA 14 coins du ikke bruker, bare add meg på PSN'n min DarkSMG.

     

    Om du ikke vil forstår jeg jo selvfølgelig det, men det er vel bedre at en person har stor glede av coinsene dine enn at du ikke bruker dem i det hele tatt? Om du syntes jeg er en drittunge, tigger eller lignende setter jeg pris på om du IKKE kommenterer dette.

     

    Takk,

    Simon.

  5. Jeg er født i 2001, og har nettopp fått meg nytt setup.

     

    Har enda ikke gjort ferdig setupet mitt helt, men er nok ferdig snart. Når det er ferdig, blir det noe slik:

     

    2 x BenQ GL2450HE

    1 x Gainward GTX 980 (kanskje 2 stk i SLI når jeg får råd/når jeg skal oppgradere) grafikkort

    1 x CM Storm Stryker Kabinett

    1 x 16 GB RAM 1866 MHz

    1 x Intel i7 4790K prosessor

    1 x Razer Deathadder Chroma mus

    1 x Razer Blackwidow Chroma tastatur

    1 x Razer Kraken Chroma headset

    1 x DXRacer Barbar (rød) R-serie

    + flere godbiter

     

    Bilder kommer (kanskje) senere.

  6. Hehe, nei. De fleste synes sikkert ikke det er vits i å kjøpe et nytt tastatur/headset/mus, hvis du allerede har det samme bare uten "Chroma"/RGB (altså, f.eks. kjøpe Razer Kraken 7.1 Chroma når du allerede har det samme, bare uten Chroma/RGB lys) - men for de som har penger til det er jo helt greit.

    Nå er det slikt at jeg ikke har et gaming tastatur (hadde bærbar før), og heller ikke et ordentlig gaming headset. På grunn av at Chroma versjonene koster det samme eller et par hundre lapper mer, så ser jeg ingen grunn til å ikke slå til. Jeg har Razer Deathadder 2013 (nyeste utenom Chroma), men siden jeg allerede skal ha både tastaturet og headsettet, hvorfor ikke ha musen også i Chroma, slik at jeg har hele serien (bare slik at jeg kan ha like farge kombinasjoner og slikt, for å få et litt mer awesome setup, når det gjelder hvordan det ser ut).

     

    Vær så snill å svare konkret på spørsmålet mitt, om hvor man kan skaffe seg Blackwidow Ultimate Chroma, hvor mye mer det koster og hva som er forskjellen på det og vanlige Blackwidow Chroma?

  7. Hei, skal gjøre denne førsteposten så kort som mulig:

     

    Jeg skal skaffe meg en ny gaming PC rundt juletider for rundt 18k, og i disse dager lanserer Razer sin nye Chroma serie: Razer Deathadder Chroma, Razer Kraken 7.1 Chroma og både Razer Blackwidow Chroma og Razer Blackwidow Ultimate Chroma. De to første skal jeg kjøpe, men når det gjelder Razer Blackwidow Chroma og Razer Blsckwduwo Ultimate Chroma er jeg usikker..

     

    I norske nettbutikker finner jeg kun Blackwidow Chroma, men ikke Blackwidow Ultimate Chroma. Vet noen hvorfor? Hvor kan jeg få tak i Blackwidow Ultimate Chroma? Hva er forskjellene på disse to?

     

    Takk for alle svar!

  8. Først av alt, jeg fant ikke helt ut hvor denne tråden passet hen - men satser på at dette var riktig kategori. On-topic!

     

    Hei, Diskusjon.no! Min billige IKEA-stol har av en eller annen grunn blitt ødelagt (biter faller fra hverandre), ikke spør meg hvorfor - men det gjør ikke så mye, da den var forferdelig til gaming, men hva forventer man?

    Uansett, nå som jeg snart skal skaffe meg en veldig kraftig gaming PC (stasjonær, obviously) til en stor sum, hvorfor ikke skaffe en stol til en stor sum? Av erfaring vet jeg at en god gaming stol kan bety svært mye, da det er mye lettere å fokusere hvis man sitter behagelig.

    Det jeg lurer på er om det er å anbefale å kjøpe en GT Omega Pro Gaming stol, som de mer profesjonelle gamerene bruker, eller er dette bare tøys å bruke penger på? Er det i det heletatt mulig å kjøpe en i Norge (har prøvd å Google det, men har ikke funnet noe konkret)? Eventuelt hvor mye koster en? Har sett at det koster £149.99 (1500-ish kr i Norge) i USA, men som sagt aner jeg ikke her i Norge. Hadde vært veldig takknemlig om noen av dere her inne svarte. I spoileren under finner du et bilde, hvis du er for lat til å Google. Peace out!

     

     

     

     

    GT%20Omega%20PRO%20Racing%20Office%20Cha

     

     

  9.  

    Yey, Lew (UnboxTherapy) tester om iPhone 6 (som jeg ganske sikkert får i morgen) kommer til å ha bendgate problemet like mye som iPhone 6 Plus, og det viser seg at den ikke vil det! Selvfølgelig visste jeg at det ikke ville være et like stort problem som på iPhone 6 Plus, men er fortsatt veldig deilig å vite at jeg ikke trenger å være så redd for dette. Telefonen bøyer seg så vidt, selv om han bruker all kraften sin :) Kommer fortsatt til å ha den i jakke lomme når jeg sitter ned de første ukene, for hvis den skulle bli bøyd så har de ikke en ny en på lager.

    Han bøyer også mange andre telefoner, anbefaler dere virkelig å se videoen!

     

    Dette blir bare for dumt..

     

    http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=51990918&searchclickthrough=true

     

    http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=51992332&searchclickthrough=true

     

    http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=51994260&searchclickthrough=true

     

    Og en HEL hau fler. Visst folk virkelig vil betale over det dobbelte eller mer for en telefon BARE pga du er litt kjappere ute enn andre, har man et SERIØST problem. At man ikke klarer å vente kanskje 1uke eller lignende for å så betale den "normale" prisen.. nei uff, syntes synd på disse folka.

     

    Gjelder både apple,samsung,sony osv ikke kun apple.

     

    Haha, ja, er helt latterlig. Er bare å stikke innom den nærmeste Telenor/Lefdal/Elkjøp/Spaceworld/Netcom butikken i morgen rundt åpningstid, og så har du telefonen. Om du har jobb/skole, kan du helt sikkert spørre noen bekjente om de har tid til å stikke innom lokalbutikken og skaffe en til deg, og eventuelt en til dem selv (om de har lyst på en, selvfølgelig).

  10.  

    Det er den nok ja, men bare vær forsiktig med den så går alt bra. Problemet oppstår når du bøyer deg/sitter, og selv om dette kan være veldig slitsomt å passe på i lengden så er det ikke verdens største problem. Sjansen for at den faktisk blir bøyd er svært liten, og jeg tror at dette kun gjelder amerikanske modeller av telefonen eller noe slikt, for er langt fra alle som har opplevd dette. Dette er litt sånn som med blue light of death før PS4 lanseringen her i Norge. Om den faktisk bøyer seg, har du uansett reklamasjonsrett.

    ........

     

    Oja, forresten! Problemet gjelder mest iPhone 6 Plus, men noen få har opplevd det med iPhone 6. Om det skjer med iPhone 6 er det så minimalt at du ikke vil legge merke til det. Men er det ikke litt kjekt hvis telefonen begynner å slite med et eller annet (begynner å bli sein eller noe slikt), og så plutselig bøyes den i lommen din? Ny telefon da...

    Du får ha meg unnskyldt, men dette ble for dumt. Reklamasjonsrett om du bøyer mobilen? Glem det. Da har du tilført en ytre kraft og garantien borttfaller.

    *Mer skrift*

    Hehe, tror ikke du forstår helt. Dette er ikke snakk om å bøye den selv, men tvert i mot at den blir bøyd av seg selv i lommen uten at du gjør det med vilje, altså er det en produksjonsfeil.

     

    Spurte Telenor på Facebook, og de svarte følgende: "Hei Simon. Vi vet ikke så mye utover det som er kommet frem i media, men om det skulle skje så er det jo en produksjonsfeil som faller inn under reklamasjonsrett så da er det bare å ta kontakt med butikken hvor du kjøpte den.

    /Navn (sensurer dette i tilfellet)"

  11. Det er den nok ja, men bare vær forsiktig med den så går alt bra. Problemet oppstår når du bøyer deg/sitter, og selv om dette kan være veldig slitsomt å passe på i lengden så er det ikke verdens største problem. Sjansen for at den faktisk blir bøyd er svært liten, og jeg tror at dette kun gjelder amerikanske modeller av telefonen eller noe slikt, for er langt fra alle som har opplevd dette. Dette er litt sånn som med blue light of death før PS4 lanseringen her i Norge. Om den faktisk bøyer seg, har du uansett reklamasjonsrett.

    Men ja, legg telefonen i jakkelomme når du kan, legg den på et bord når du sitter deg ned, og generelt vær forsiktig - slik er det med alle telefoner, men som sagt tviler jeg på at dette problemet er noe utbredt, da hadde vi jo hørt det fra alle YouTuberne som har en iPhone 6 (eller 6 Plus).

     

    Oja, forresten! Problemet gjelder mest iPhone 6 Plus, men noen få har opplevd det med iPhone 6. Om det skjer med iPhone 6 er det så minimalt at du ikke vil legge merke til det. Men er det ikke litt kjekt hvis telefonen begynner å slite med et eller annet (begynner å bli sein eller noe slikt), og så plutselig bøyes den i lommen din? Ny telefon da. Det blir jo bare dumt for Apple hvis dette problemet er utbredt. For å opplyse deg, iPhone 5 og iPhone 5S samt mange andre telefoner har hatt disse problemene, men selv har jeg aldri opplevd noe selv om jeg har hatt mange av telefonene som har vært berørt av slike problemer. Merkelig, men media tar litt godt i i artikler for å få visninger :) Men det er dumt for Apple at de klarer å kødde til slikt. Helt sykt at de ikke klarer å sjekke dette før lanering, men alle gjør vel feil.. og dette kommer fra en STOR Apple/iPhone fan..

  12. *Kommentar*

    Stiller meg bak deg, du har fantastisk gode innspill og er saklig. Siden jeg "ikke kan så mye" og "tror jeg kan mye" (ifølge haters) så skal jeg selv slutte å kommentere noe særlig, men flott at vi har en som deg :)

     

    Forresten, kan ikke alle Android fanboys gå å diskutere Sony Xperia Z3 eller Samsung Galaxy Alpha i trådene/nyhetene til de nevnte telefonene?..

    • Liker 3
  13. *Stuff*

    Hei, gidder ikke lese hele kommentaren din, men fikk med meg at du skrev:

    "Du har 6 innlegg, du har et eple merke som profil bilde, å du trur apple er overlegent over alt annet.. desverre så er det en god grunn til at hans kommentar har fått så mye "likes". Å det at du ikke kan forstå det han sier, er jo ikke våres problem." - Jeg forstår det han sier, jo. Men når omtrent det eneste man kan kritisere for er oppløsning og specs så virker det ikke som man har så mye å komme med. 6 innlegg? Haha, det kan vel ha noe med at jeg lagde en ny bruker da jeg ville ha nytt brukernavn, samt at jeg ikke hadde brukt den andre brukeren på en god stund. På den brukeren var det en epost jeg har slettet og et passord jeg ikke husket, so that's that. Apple merke som profilbilde? Huff, ja, forferdelig. Kanskje jeg ikke fant et annet å bruke imidlertidig, og siden jeg skulle kommentere her første gang så var det kanskje greit å bruke et Apple merke, samt at jeg liker Apple ganske godt. Tror Apple er overlegent? Kanskje det ikke er det, men jeg syntes personlig iPhone/Apple er mye bedre. Du kan ikke ta det fra meg, uansett hvor mye du hater. Skjønner ikke hvorfor det kommer så mye hate mot iPhone. Er det mange som skriver hate mot nye Samsung telefoner o.s.v. for at den er laget av plast? Nei, tror ikke det. Virker som at omtrent alle som kommenterer her ikke bryr seg om telefonen, men bare vil skape kvalme. Kan ikke du kose deg med Samsungen din, eller hva enn du har, og så kan jeg kose meg med iPhonen min, og så kan vi alle like det vi vil like selv? Forresten virker det også som at noen er enige med meg. Selv om kommentaren bare har fått 5 likes så er det noen.

     

    EDIT: Så at du ikke en Samsung allikevel, jaja. Forresten, bryr meg ikke hva Samsung er laget av. Hva er vitsen for meg som faktisk bryr meg om telefonen å kommentere her, når det eneste som skjer er at det kommer Android fanboys/andre personer for å skape kvalme og krangle. Kan ikke dere heller kommentere på de nye, fantastiske telefonene til Sony (hvis det er det dere syntes de er)? De siste sidene har omtrent kun dreiet seg om krangel om iPhone er dårlig eller ei. Trodde at kommentarfeltet skulle være for å diskutere telefonen, men ikke slik krangel. Tok visst feil. Kan fint slutte å kommentere hvis det er det dere ønsker, men er veldig latterlig om "haters" (kall det hva dere vil) skal ta over kommentarfeltet istedenfor engasjerte iPhone brukere.

    • Liker 5
  14. *prøve å forklare hvorfor denne telefonen er så dårlig, selv om personen egentlig er litt missunelig/android fanboy*

    Rettferdig (og ganske så generøs) karakter: 7/10

     

     

    Hvordan har denne kommentaren i skrivende stund 11 likes?

     

    Omtrent alt du maser om er oppløsning.. Tydelig at du ikke har følgt med i timen, her er et tekstutdrag fra Wikipedia: "Netthinnen, retina, er en del av øyetbestående av celler som fanger opp synsinntrykk; tapper (gir fargesyn og skarpt syn), og staver (gir svart-hvitt-syn og syn i mørke). Synsnerven forlater netthinnen ved den blinde flekk. Skarpsynet i netthinnen er lokalisert til macula lutea (den gule flekk), hvor det er særlig høy tetthet av celler."

    Netthinnen/retina (der skjermene med 326ppi til Apple har fått navnet sitt fra) kan så vidt se forskjeller på skjermer med 300-ish ppi og en skjerm med 4k oppløsning. Selvfølgelig kan du innbille deg at du ser stor forskjell, men forskjellen er minimal med mindre du bruker et mikroskop.

    "Vel, som han allerede har nevnt" - Du nevnte vel det strengt tatt også flere ganger selv, så var ikke vits å quote den kommentaren slik jeg ser det. Har forresten ikke giddet å lese gjennom alt du skrev i detalj, men jeg så tydelig at du skrev på svar til omtrent alle dette med skjermen, samt "2012-specs" (som forresten er en veldig oppbrukt måte å hate om telefonen på)

    "I tillegg er telefonen ekstremt overpriset sammenlignet med konkurrentene." Overpriset? Apple lager telefoner med fint design (etter min mening, og det mener nok de aller fleste). Det er eget OS, i motsetning til alle Android telefonene. Kvalitet, brukervennlighet og svært god optimalisering er bare noen få stikkord som beskriver Apple og i hvertfall iPhone.

    "Du har også flere tester som viser at iPhone har ganske middelmådig og skuffende batteritid." - Wow, dette er faktisk kanskje sant?! Nei, jeg vil ikke akkurat si det. Telefonen varer nok hele dagen, og de aller fleste (selv om det ikke er anbefalt) lader telefonen om natten. Programvaren, optimaliseringer, A8 prosessoren (og andre specs) er flere av grunnene til at batteritiden tilsier mer enn det som står på papiret. Og slik er det med det aller meste i telefonene til Apple. iPhone klarer seg bedre enn mange telefoner med 2-3 GB ram, selv om den bare har 1GB RAM.

    "Alle disse viktige faktorene bør føre til at man i det minstre trekker karakteren ned til 7/10." - Haha, selvfølgelig. Oppfølgeren til iPhone 5S får jo 7/10 når iPhone 5S fikk 9/10.. Vet at verden går fremover, men det får da være grense for. Hvorfor skal de faktorene du nevner påvirke resultatet noe særlig i det hele tatt? Jeg har jo skrevet hvorfor specsene og skjermen er omtrent likeyldig.. Gi heller de dyre plastikk telefonene (dyre for å være plastikk) til Samsung 7/10 istedenfor iPhone. Forresten, Samsung må jo til og med lage en telefon med navn "Alpha" - for så spesielt er det nemlig at de har en telefon som ikke er laget av billig materialer. Forresten, har ikke noe imot Samsung og bare Samsung, men dette var for å gi et eksempel.

    "Og da har jeg ikke tatt med hvor lang vei iOS fortsatt har å gå i å ta igjen (eller 'kopiere', hvis jeg skal snakke Apple-apologeters språk) Android i viktige funksjoner og muligheter, eller at telefonen har en kameralinse som stikker ut." - iOS har mye bedre design og funksjoner enn Android etter min mening. Android er oppbrukt, iOS er ekslusivt. Kanskje Android har FLERE funksjoner, men kvalitet framfor kvantitet. Flere "åpne" funksjoner gjør det svært mye lettere å skaffe virus på Android, noe som nesten er umulig på iPhone med mindre du jailbreaker/laster ned ting fra andre steder enn App Store. Kameralinse som stikker ut; Nei det har jo ingen andre telefoner der ute, og ja, kanskje dette er verdens undergang. (Dere Android fanboys skjønner sikkert ikke at dette er ironi/sarkasme, jaja).

    "At vi sitter her med en telefon som innehar den samme teknologien som Android-telefoner introduserte for over 2 år siden (som i mobilverdenen er ganske lenge), og fortsatt har klare mangler og problemer, gjør 9/10 karaktergivning skandaløst. Rett og slett skandaløst." - Svart på lengre oppe. Optimalisering, optimalisering.

    Sånn, det var mitt "motangrep", om man kan kalle det for det. Kos deg videre med Android telefonen din (antar du har en), eller til og med Windows Phone!

    Ha en fin dag videre, og ikke ta dette for tungt.

    • Liker 6
  15.  

    "Nå skal nakenbildene dine bli sikrere" - Høres ut som at tek.no syntes at det er helt normalt å oppbevare nakenbilder på en telefon, og at absolutt ALLE har noen nakenbilder på telefonen... En mer passende overskrift hadde vært "Nå skal bildene dine bli sikrere". Way to go.


    Tenker meg det er ment å være litt morsomt da.. mtp all snakket om lekket nakenbilder. Smil litt. :)

     

    Var ikke ment direkte vondt, men heller som konstruktiv kritikk.

     

    Smiler, jeg :)

  16. Fantastisk bra telefon og fantastisk bra anmeldelse. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til å skaffe meg den så kjapt som mulig (har reservert, håper jeg får den 26. september 2014). Når det kun er så få og små ulemper ( Kan bare synkroniseres mot én PC av gangen, Ikke minnekortstøtte, og Proprietær kabel) fortjener den like så godt 10/10 syntes nå jeg, men det er jo deres mening. For meg har ikke noe av det betydning, men det har det sikkert for andre.

     

    Kan bare synkroniseres mot én PC av gangen - Bare bruk den ene PC'n da, eller faktisk begynne å bruke Spotify/wimp.

     

    Ikke minnekortstøtte - Kanskje litt kjip, men når telefonen tilbyr så mye (byggekvalitet, funksjonalitet, design, kamera, iOS) er det ikke noe å utsette på at den koster litt mer. Om du skaffer deg en iPhone er den uansett litt dyr uavhenging om den hadde hatt minnekortstøtte eller ikke. Ikke vet jeg, kanskje Apple har funnet ut at deres minnekort er tryggere, og at tyver o.l. ikke like lett bare kan ta et minnekort ut av telefonen? (ser for meg at det går an for en person å stjele informasjon med å ta ut minnekortet?)

     

    Proprietær kabel - Du får jo den med i esken, og den lader vel også kjappere enn en "vanlig" Micro-USB kabel etter det jeg har erfart. Også et stort pluss at den kan plugges inn begge veier.

     

    Jaja, kanskje jeg er en liten Apple (iPhone) fanboy da, men jeg bryr meg ikke. Liker alt med telefonen, og går aldri over til Android. 9/10 er vel forresten veldig bra, men ja :p

     

    Please no hate <3

    • Liker 6
  17. Ikke for å være veldig pirkete, men er litt rart at dere som tjener penger på nyheter har såpass mange feil i nyhetene deres..

     

    "Med sedvanlig stor ståhei har Apple omsider lansert sin nye smarttelefon i form av de to modellene iPhone 6 og iPhone 6 Plus, hvorav sistnevnte blant annet byr på større skjerm."

    Etter det jeg vet har begge telefonene større skjerm.

×
×
  • Opprett ny...