Gå til innhold

Neymar10

Medlemmer
  • Innlegg

    602
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neymar10

  1. Er ikke "The Defiant Ones" er HBO serie? Da er det rart at den ikke ligger på HBO Nordic, mulig at HBO ikke produserer serien og at det er noen avtaler som hindrer HBO Nordic å vise serien.

    Serien kan piratkopieres, men jeg vet ikke om noen seriøse streaming tjenester som har serien.

     

    det er en HBO serie, men den er foreløpig kun på den amerikanske HBO versjonen. På grunn av rettigheter så kan det hende at serien ikke kommer på HBO Nordic, men jeg håper inderlig det. 

  2. Hvorfor kan ikke 16 åringer få lov til å ha stemmerett? Det er mange 16 åringer, som både kan mer , og er mer modne enn noen voksne når det kommer til å bruke stemmeretten sin fornuftig / sette seg inn i partiprogrammer. 

     

    Noen tror jo sikket at f. eks FRP bare står for å fjerne bompenger, og strengere innvandringspolitikk, men det er mye mer enn det også.....

  3. Har ikke peiling hvor jeg skal putte denne tråden. Men jeg går rett på sak. Når jeg er ute, så går jeg ofte forbi mange forskjellige mennesker. Jeg er av den oppfatning at hver gang jeg går forbi noen på gata, så gidder jeg ikke å "få panikk angst" og plutselig på en veldig klein måte se en annen vei, eller se ned i mobilen. Jeg tenker egentlig at jeg bare gir faen, og går rett forbi personer som at jeg egentlig ikke bryr meg, selv om jeg syntes at det er rart at noen av de jeg går forbi ser en annen vei istedenfor å se rett frem. Det er som oftest gamle menn og kvinner, og yngre jenter som gjør det. Jeg er gutt 20 år

    er det bare jeg som opplever det? 

  4. 3 hovedsigneringer i sommer: Griezmann, Matuidi og Varane. 

     

    Griezmann - erstatter for Rooney

    Matuidi - ekstra alternativ på midtbanen, siden Schneiderlin og Bastian har forlat United. Også som en short/long term erstatter for Carrick.

    Varane - erstatter for Phil Jones. Enten så bør Jones eller Smalling bli solgt, men jeg foretrekker Jones. 

     

    Tillegg: 

    Javier Hernandez bør bli kjøpt som ett ekstra alternativ i angrep, uten å være erstatter for noen. 

    Bernardo Silva har jeg stor sans for, og kan være ett bra alternativ hvis Mata forsvinner. 

     

     

    Kanskje: 

    Rabiot - istedenfor Matuidi. 

     

     

    Vrakgods:

    Januzaj. Kanskje også Young, men jeg kan også se for meg at Young blir værende i United 1 sesong til selv om han knapt spiller. 

  5. Dettte er en vanvittig viktig kamp for Manchester United. Manchester United har ikke vunnet en eneste kamp mot et storlag i denne Premier League sesongen, selv om de var jevngode mot Arsenal/Liverpool og ble slaktet av Manchester City/Chelsea. Alt tilsier at kampen i dag ender uavgjort, og kommer til å være tafatt. Selv om jeg er Manchester United fan, så må jeg si at utfra et realistisk syn så er det store sjanser for poengdeling mellom Manchester United og Totenham i dag. Jeg blir ikke sjokkert hvis Manchester United vinner i dag, men jeg tviler på at slitne Europa League bein er i stand til å presse Totenham hele kampen. Blir vell at Manchester United scorer et tidlig mål, Fellaini kommer innpå utover 2.omgangen der Manchester United parkerer bussen foran målet resten av kampen, i håp om å sikre seg alle poengene, men det ender selvfølgelig opp med at Kane scorer på overtid. 

  6. Hvordan går det med FUT Champions folkens? Jeg spilte 12 kamper forrige helg, og vant 5 av de. Fikk Zlatan Ibrahimovic i reward pakke :)

     

    Jeg driver med FIFA skilling, fremfor å gå for seier i hver kamp. Mye gøyere å lære seg vanskelige finte kombinasjoner, fremfor pasninger i bakrom 24/7. Man har vanskelige skilling kombinasjoner som running waka waka, running double touch spin, chest flick til bergkamp flick.. 

     

    Det som er vanskelig med skilling i FIFA er å ha perfekt timing på vanskelige skilling kombinasjoner. Man bør roe ned spilleren før man tar stepover, ellers så vil det ikke funke

  7. Jeg mener i likhet med alle andre, at det er riktig å benke Wayne Rooney. Han har vært langt under pari de siste sesongene, og han bør virkelig skjerpe seg hvis han skal fortsette å spille i Manchester United. Jeg savner gløden og "killer instinktet" som han hadde tidligere. Jeg sitter med en følelse av at Wayne Rooney fortsatt har mye å tilføre Manchester United, men enten så får han vise baller gjennom å motbevise kritikerne eller så bør han bli solgt etter sesongen. 

     

    Ingen vetorett, sorry Wayne Rooney!

    • Liker 1
  8. Wayne Rooney er ikke den største stjerne i klubben lenger, noe han har vært fra og med Ronaldo ble solgt og til denne sesongen. Både De Gea, Ibrahimovic og Pogba er større stjerner per dags dato i mine øyne. Jeg håper at Depay, Mensah, og Rashford får en del spilletid denne sesongen. Utenom det, så håper jeg at Manchester United er ferdig handlet. Manchester United har for mange spillere for øyeblikket, så 1-2 spillere bør bli solgt innen overgangsmarkedet stenger. Det er ikke noe vits i å selge Scweinsteiger som er på utgående kontrakt. Grei å ha han som en squad spiller i mine øyne. Det beste er å selge Young og låne ut Pereira. 

  9. ENDELIG!!! Så kan alle Pogba skeptikerne gå å ta seg en bolle. Dette overgangsvinduet viser hvilken stormakt Manchester UNited er i verdensfotballen selv uten Champions League til høsten. Mourinho, Pogba, Miki og Zlatan er kvalitet. Det er ikke bare kvantitet som i Liverpool, det er også spillere og manager fra aller øverste hylle<3

×
×
  • Opprett ny...