Gå til innhold

DooDee

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DooDee

  1. hei!

    har kjøpt meg en d-link 2100 trådløst acesspoint, den fungere fint (sufer på internet osv)helt til jeg vil gå innpå den me ipadressen 192.168.0.50(den er opplyst i brukermanualen) så får eg bare opp at siden ikke kan vises, noen som kan forklare logikken? eventuelt hvor kan jeg finne ut hvilken ip adresse adapteret bruker?

     

    grunnen til at jeg må innpå er at nettverket nå ligger åpent, og det er jeg ikke noe begeistret for!

     

    håper noen kan hjelpe meg!

  2. Bare sjekker, du har også testet W400-driverne?

    7666307[/snapback]

    ja er prøvde de nå, da fant nå endelig pcen nettverkskortet, men jeg finner ingen nettverk:S jeg blir helt oppgitt, kan det være at jeg må bruke programvaren til hp for å finne nettverk også, altså ikke bare driverene?.

     

    eg sier det igjen: vist noen har en nc6000 og leser her, vær så snill og send en pm me de rette driverene og software til trådløse nettverkskortet!

  3. Ok, har du skrudd på WLAN'et da? pleier å være en knapp for å skru det av/på. Fn+F2-3-4-5-6-7 elns.

    7665644[/snapback]

    hehe, nei det har eg ikke, er pinligt vist det er en knapp for det, F3 er det bilde av en måne, F4 er det overføring til tv skjerm, F8 er batteriet og F9 og 10 lys, det er det.. kan ikke se at det er noe knapp for det:(

    hadde bare noen me samme pc vært innom tråden snart:)

  4. hmm.. dette var litt merkeligt.. under nettwork cards finner siw ingenting, isje så rart siden ingen er instalert.. men vist eg går på hardware og pci så får eg antageligvis opp det som står i pcen, og der står det at:bus: 02 dev:04 func 00 type: pci classtype: other: manufactor: atheros communications inc: device name: ar5212 802.11a/b/g wireless adapter dette må vell være nettverkskortet? men dette er jo ikke noe intel kort da?

  5. hei!

    når jeg slår på bærbaren min(HP NC6000) får jeg følgene feilmelding:

    1720-SMART Hard Drive detects imminent failure (failing Attr: 05)

    så må eg trykke F1 og alt blir da svart i ca 5 min, så kommer en "process bar" opp og den står og beveger seg i sniglefart bruker hvertfall 10 min, så til slutt kommer eg inn i windows.

     

    hva betyr denne feilkoden? er harddisken defekt?og hvorfor tar det så lang tid å komme inn i windows?

     

    hva program kan brukes til å sjekke harddisken me?

     

    håper på raske svar!

    mvh Roger

  6. såg en reklame i går, sikkert pga det var 1 påskedag, men uanz så var det en gamling som sitter på kjøkkenet sitt, så ser han at det er visning i nabohuset, så tar han visningskiltet og setter det sånn at det er visning i han sitt hus, reklamen er for rødekors - besøksvenn noen som såg den reklamen, gikk på tv2 i går, hva heter den sangen? den er veldig kjent!

     

    DooDee

  7. heij, har et problem, tror det er et driver problem. det har seg sånn at vist eg skru opp detajlene i nfs så restarter pcen seg, klarte en gang å se at det kom opp en sånn blå skjerm, men de andre gangene gikk det så fort, den resatarter tvert når eg skrur opp detajlene, er dette en driver feil? noen som kan anbefalle noen drivere til dette kortet me xp os? sliter med at med noen drivere blir det legging på en måte. vist noen har noen drivere som fungere perfekt til dette kortet, er eg veldig interessert. ar prøvd de nyeste på nvidia bare så det er sakt!

     

    DooDee

  8. hei! jeg har et problem.

    når eg trykker på start knappen starter viften på cpu`en og viften i powersupplyen,og harddisken. men det er alt som skjer. kommer ikke noe"styrestrøm" til skjermen eller noenting.

     

    den pcen som er ødelagt er pc1 den pcen som funker er pc2

     

    har testet rammene og skjermkortet i pc2, de virker.

    så det er enten cpu eller hovedkort som er gåent eller fuckt i pc1.

    pc2 er en amd t-bird 1,4 og pc1 er en amd xp 1800. hovedkortet i pc 2 støtter ikke de prossessoren i pc 1 så at det ikke skjedde noe når eg prøvde den i pc 2 kom ikke som noe sjokk, men hadde trodd at vist hovedkortet i pc 1 hadde funket skulle den ha startet med t-bird 1,4prossessoren? altså prossessoren til pc2 i hovedkortet til pc1? noen som har noe annen idè? biosen kanksje? men ville tro at det kom "styrestrøm" på skjermen vist det var noe galt me biosen..

     

    pliz hjelp meg!

     

    DooDee

  9. hallo! har hatt bredbånd i ett år no fra nextgentel. eg bruker msn messenger ganske mye. og problemet er bare d at vist vennene mine har lange navn over 10 bokstaver så klikker msn min. da blir eg automatisk logget av. virker egnetlig som om hele nettet mitt klikker, for d tar 1 min før eg kommer innpå noen som helst internett side igjen. har prøvd å bytte router flere ganger, og da funnker msn men internett hastigheten er verre en isdn. noen som har noen tips til hva eg kan gjøre??

     

    DooDee

  10. hellu! eg spiller ofte HL og fikk den nye need for speed, men siden eg formaterte for ca 1 mnd siden har eg ikke kunne spilt HL pga spillet går i slow motion vist du skjønner. det samme gjelder det nye need for speed også. er det noen som vet hvorfor?? går ikke ann å spille spillene når d går i slowmotion.. har dei nyeste driverene fra nvidia og nyeste direct x.. bruker gforce 4 4800 SE,

     

    vet egentlig at d mest sansyli har noe med skjermkort driverene eller noe sånt.. noen som har samme problemet eller noen som kanskje har en løsning til meg?

     

    DooDee

×
×
  • Opprett ny...