Gå til innhold

J.R

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J.R

  1. Du har jo fem år reklamasjonsrett på PC'er da. En sak som denne er jo definitivt en reklamasjonssak, da det åpenbart skyldes en feil/svakhet i konstruksjonen som ikke tåler vanlig bruk.

     

    Etter fem år er du on your own, men da gjelder heller ikke lenger AppleCare.

     

    Jeg skjønner heller ikke helt poenget med AppleCare. Man får da uansett support når man ringer? Og reparasjoner vil jo ofte dekkes av reklamasjonsretten? Uhellsforsikring kan man få billigere gjennom innboforsikringen.

    Er det ett poeng å bestille via Eplehuset da som er norsk forhandler? Sånn sett vil man jo ha et norsk butikklokale å fysisk kreve reklamasjon i. Kan de snike seg unna norsk reklamasjonsrett om man handler på Apple.no?

  2. Du har jo fem år reklamasjonsrett på PC'er da. En sak som denne er jo definitivt en reklamasjonssak, da det åpenbart skyldes en feil/svakhet i konstruksjonen som ikke tåler vanlig bruk.

     

    Etter fem år er du on your own, men da gjelder heller ikke lenger AppleCare.

     

    Jeg skjønner heller ikke helt poenget med AppleCare. Man får da uansett support når man ringer? Og reparasjoner vil jo ofte dekkes av reklamasjonsretten? Uhellsforsikring kan man få billigere gjennom innboforsikringen.

    Ja hadde noen runder med Linux for mange år siden, men min erfaring er at det ble for mye plunder og heft. Og Logic X er heller ikke å få til Linux.

  3.  

     

    Hva er det for en forklaring? "Må ofte prøve flere ganger men ender opp med å bruke fingen/koden likevel". Kjenner jeg meg virkelig ikke igjen i, bruker en s8+. Det jeg merker min sliter med er typisk når det er mørkt, eller jeg ikke peker mobilen mot trynet(doh). Ellers er den dønn stabil.

    Jeg har hatt S8+ i en uke nå. Begynte med iris-skanner. Ga den opp etter noen dager. Gikk så videre til Face-ID. Brukte den frem til igår før jeg ga opp også dette alternativet. Nå bruker jeg bare firesifret kode fordi jeg vet at det virker. Så jeg er helt enig med representanten for tek.no

    Bruker face id hver dsg hele tiden, og det virker hver gang i løpet av 1sek.

     

    Pinkode blir kun brukt til bank, og iris til sider med passord innlogging, og samsung pass.

     

    Anbefaler deg å ta en titt til på face id og sette denne skikkelig opp.

     

    Vet ikke hva det heter på S8, men Face ID er det vel ikke? Forøvrig å fikk jeg en oppdatering fra nettbanken i går om at de har oppdatert sin app for Face ID. Så alle disse youtuberene som forteller hvor bra Face ID virker, så bra vil mao innlogging til nettbank bli også. Kunne de bare fått til slik at vi kunne bruke dette til sider med passord-innlogging også så hadde det vært gromt.

  4. Har ventet veldig lenge på denne telefonen. Så nå sitter jeg på skolen og ikke har fått med meg en shit av forelesningen fordi jeg har vært opptatt med å forhåndsbestille den kjappest mulig. Nettsiden var nede kl. 09.00 og i flere minutter fremover, men gikk til slutt an å legge inn bestillingen.

     

    Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente til lekkerbisken dukker opp i posten :)

     

    Telenor? :p

  5. Bruker bare «Skurring Bilradio» fra AppStore. Syns det er det beste alternativet så langt. Skjønner ikke hvorfor Norge fokuserer på DAB, bortkasta penger når fremtiden er 4g+++

    Før dere sjaffser om at datatrafikk er så dyrt!! I Danmark og Sverige får man ubegrenset trafikk for 499,-. Vi ligger et stykke etter kan du si.

     

    Sannsynligvis fordi at "noen" tjener masse penger på innføring av DAB.

    • Liker 2
  6.  

     

    Vil heller anbefale en av variantene fra Kensington

    mbank264676_w225_h225.jpg eller mbank270444_w225_h225.jpgeller mbank270321_w225_h225.jpg

     

    Får disse hånda di opp på høykant? Å få hånda opp på høykant er et viktig poeng for å forhindre slitasjeskader faktisk.

    Til en viss grad ja, jeg bruker per i dag den øverste av de tre, men har benyttet de to andre også. Det viktigste er at det er en kule som du styrer med flere fingre enn bare tommel og at hånden din stort sett ligger i ro. Har benyttet Kensington trackball daglig i snart 15 år og vil absolutt anbefale den. Den i midten har litt mindre kule og passer best for små hender / eller som reise-trackball.

    Jeg har også den øverste av de tre, men har også den forrige generasjonen av dette Logitech produktet (M570) og liker den klart best. Synes den ligger mye mere naturlig i hånda.

  7. Har selv deaktivert den for flere år siden på min Mac. Utrolig irriterende når man sitter på åpne steder (forelesning, møte, lesesal, ect) og den lyden kommer når man starter opp maskinen. Eneste gangen jeg kan se for meg at den er praktisk er om man har knust skjermen, men vil funne ut om resten starter opp som det skal... Altså ikke _så_ ofte det behovet melder seg.

     

    Hadde noe tull med ett skjermkort på min nåværende maskin. Var 5 år gammel og Apple tok det kostnadsfritt på ett garantiprogram. Kjekt. Uansett, i perioden med feilsøking var lyden kjekk og ha. Men det er uansett ikke noe jeg tror ikke kunne vært erstattet med en LED. En LED kunne nok vært mer informativ også.

  8. J.R.: Tror du virkelig at ingen samler inn biometrisk informasjon om deg når du bruker fingeravtrykkslås på mobilen din, ganglagsanalyse og profilering ved skrittsensor, gyroskop o.l., hvordan du skriver på data og mobiltelefon, ansiktsgjenkjenning på instagram etc. og selfiene dine, the list goes on... :(

    Åjoda, det gjør de helt sikkert. Likevel mener jeg ikke at det er greit, helker vil jeg ikke oppfordre til å gjøre det værre. Gjør du?

    • Liker 1
  9. Skulle ønske fingerleseren var bak :/ Argumentet; "jammen da må man plukke opp mobilen fra bordet når man skal låse den opp", er elendig. Og det virker som at alle sirkelformede fingeravtrykklesere fungerer mye bedre. 

    Jeg tror også en sirkulær leser på baksiden hadde vært beste løsning. Jeg ser uhyre sjeldent at folk betjener telefonen noe særlig hvis de ikke har den fysisk i hånda. Til de unntakene finnes det da pinkoder....

    På en stor telefon med små rammer er det litt akward og skal låse den opp noen ganger når leseren sitter helt nederst på telefonen. Det er ett unødvendig irritasjonsmoment.

    • Liker 2
  10.  

     

    Hei!

     

    Er det flere her som synes fingeravtrykkleseren på S7 edge suger? Jeg har satt opp dette mange ganger med én finger per slot. Må ofte la fingeren ligge lenge på leseren eller forsøke mange ganger før den låser opp. Skuffende dårlig synes jeg.

     

    Forsøkte å søke i tråden, men fant ikke noe om dette.

    Det egentlige trikset er å registrere samme finger flere ganger. Jeg har tommelen registrert på alle 4 plassene, og har ikke hatt en eneste feilregistrering siden da. Jeg opplever fingeravtrykksleseren som presis og driftsikker, og veldig rask.

     

    Ok, det kan jo være en løsning. Men synes fortsatt det er elendig at leseren er så dårlig at man bare kan registrere én finger for at den skal funke tilfredsstillende i stedet for fire fingre som den er tiltenkt... 

     

    Så gærnt synes jeg ikke det er. Det er det lange avlange designet da som er problemet, slik at man faktisk må være nøye når man plasserer fingeren. Men den virker akkurat slik den skal. Mer irritert over nettbanker som støtter fingeravtrykk på iphone, men som tydeligvis ikke gjør det på android enda. Så for min del er mangel på applikasjonsstøtte ett større irritasjonsmoment.

  11. Hei!

     

    Er det flere her som synes fingeravtrykkleseren på S7 edge suger? Jeg har satt opp dette mange ganger med én finger per slot. Må ofte la fingeren ligge lenge på leseren eller forsøke mange ganger før den låser opp. Skuffende dårlig synes jeg.

     

    Forsøkte å søke i tråden, men fant ikke noe om dette.

    Det egentlige trikset er å registrere samme finger flere ganger. Jeg har tommelen registrert på alle 4 plassene, og har ikke hatt en eneste feilregistrering siden da. Jeg opplever fingeravtrykksleseren som presis og driftsikker, og veldig rask.

  12. Angående batteri:

     

    Har hatt telefonen (edge) i en måneds tid, og siden bruksmønster, app-bruk og forskjell i kvalitet på apper, osv...osv, så er det veldig vanskelig å måle batteri i dager. Personlig lader jeg den hver kveld, og venter ikke på at den skal bli tom.
    Jeg bruker telefonen relativt tungt (morro med ny telefon), og jeg liker faktisk å lese nyheter på den fremfor laptop.

    Det jeg kan si, er at dette er den telefonen jeg har hatt jeg har slitt mest med å tappe, og hvis jeg på ettermiddagen skulle føle for å fylle på den litt ekstra før jeg skal noe sted, så er det den telefonen jeg har hatt som har ladet desidert raskest (Fast Charge). Det er egentlig det som betyr mest for min del. Har aldri opplevd at denne er tom før jeg legger meg, så da er i alle fall jeg fornøyd så langt.

    • Liker 1
  13. Høres bra ut, men SMS er trolig det hun sitter og skriver minst av. Det går mest i Snapchat, Instagram og Facebook...

    Finner ut at ved root er der enkle muligheter. Uten, så er vi litt shit out of luck. Samsung sine emojier er grimme greier, men får satste på at flere av appene har løsninger slik som Textra. Det er iallefall en ting Android telefonene har, fleksibilitet. Det du kan gjøre er jo sjekke om noen av tredjeparts-tastaturene kan overstyre det, Swiftkey eller Fleksy feks. Jeg bruker Google sitt siden jeg synes det er best og skrive på, men ingen slike muligheter i innstillingene der slik jeg kan se. PS: Alle de der spesialfunksjonene i tastaturene skrus enkelt av.

  14. Kjerringa knuste eplefonen sin og bestemte seg for å gå for S7 denne gangen.

     

    Hun har alltid hatt iPhone og var skeptisk til å gå over til Android.

     

    Det som av en eller annen grunn er en potensiell dealbreaker etter et par dagers bruk er emoji'ene (!)

     

    Hun MÅ ha samme emojis som iOS.

     

    På min S4 kunne jeg hente ned en app "Emoji Font for FlipFont3", og endre skrifttype for å få et tilnærmet likt sett med emojis som iOS, men på hennes er det åpenbart sperret for dette.

     

    Jeg kjører 5.0.1, hun 6.0.1, regner med at de har innført sperre fra den ene versjonen til den andre.

     

    Noen som har hatt tilsvarende (merkelige) ønske om emojis og som har fått til dette på en grei måte uten å måtte roote?

    Tror det er mer programstyrt enn systemstyrt på Android. På SMS klienten "Textra", er det egne valg i appen for emoji stil, blandt annet iOS stil. Textra er forøvrig en veldig sterk SMS app som kan anbefales. Der kan hun nok justere hele appen til å bli veldig likt iOS hvis hun ønsker det, ikludert farge og stil på chattebobler.

×
×
  • Opprett ny...