Gå til innhold

Ewenz

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ewenz

  1.  

    MMO = massive multiplayer online. Så enkelt som det, det er ikke en særskilt sjanger. Så destiny er enkelt og greit et MMO spill ettersom det føller opp kriterienne for å være det.

     

    Eneste problemet er at det er ingenting, absolutt ingenting som er massive med Destiny. Tilogmed EverQuest som er 15 år gammelt er milevis mer massive en Destiny.

    Har du tatt deg tid til f.eks patrol missions? Har du sjekka ut katakombene på månen? Det er jo gigantisk.

  2. For å være helt ærlig. Ikke les denne anmeldelsen og tenk at dette spillet er dårlig. Annmeldelsen er fin den, men tror dette spillet vil treffe noen mer enn andre. Man må simpelthen ta seg tid til å prøve det før man avskriver det. Jeg satt med de samme tankene som anmelder, men de forsvant fort. Og vennelista mi på psn har faktisk økt betraktelig. Jeg har fått mange spillvenner siden launch. Nei det er ikke mye dialog mellom oss, men vi har fått en slags stum Destiny forståelse og det komplumenterer spill opplevelsen godt tro det eller ei. En ting som treffer meg veldig med destiny: jeg har altid likt både fps og mmo. Jeg ble fort lei av cod og battlefield så lenge jeg ikke spilte med venner, men her gjør destiny noe som de andre mangler. Destiny gir deg en større pakke flere mål og et univers som stiller så mange apøramål uten å gi svar "ennå" og det gir hele fpa opplevelsen en holdbarhet som jeg har savna i fps.

×
×
  • Opprett ny...