Gå til innhold

nxm

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nxm

  1. VALVe tar nok ikke stilling til demoer eller cheatere som blir sendt inn til dem. "They are all that!".

     

    Men du kan jo prøve å sende den inn til oss i RADAR. Vi tar gjerne imot demoer, men vi har strenge regler for hvilke demoer som blir lagt til i våre banlister.

    Om demoen med cheateren ikke har blitt tatt på en av våre servere kan vi f.eks. ikke legge den til.

     

    Men, sannsynligheten for at det skjer er liten siden de fleste norske serverne er med i RADAR.

     

    Ta deg en tur innom vår webside http://radar.gaming.no/ for mer informasjon om oss.

    Eller du kan ta kontakt med oss på #radar.no på irc-nettet QuakeNet.

     

    -espen-

  2. I pakken med telefonen skal det også ligge en liste over pakkens innhold. Mulig det står i bruksanvisningen (husker ikke helt hvor jeg fant det), men se om du finner noe sånt. Så ser du hva pakken skulle inneholde, finnes ikke alt utstyret i pakken går du tilbake til butikken å sier at "pakken som telefonen min lå i, var ikke komplett!".

     

    Eller noe i den duren.. Er ganske vanlig at det er sånne lister, så er overrasket om det ikke finnes en sånn liste i manualen eller i et annet hefte som ligger i esken.

  3. Og hva gjøres i denne "verifiseringsprosessen"?

    I en sånn verifiseringsprosess vil demoen(e) som blir lagt til bli gått igjennom av andre admins.

    Altså det vil komme en eller flere meninger om demoen og demoens innhold.

    Som i realiteten betyr at RADAR blir et mer sikkert system sånn at ikke "gulle HS" bannes.

     

    Med denne verifiseringsprosessen håper vi at feilprosenten vil holde seg like lav som den hittil har vært. Feilbans kan vi jo ikke ha noe av?!

    I verifiseringsprosessen er det ikke bare demoen som får gjennomgå, men det er også en kontroll på at STEAMID, grunn, server o.l. stemmer overens med det som vises i demoen. Sånn at ikke f.eks. STEAM_0:1:1123 legges til som ban i stedet for det som egentlig skulle legges til: STEAM_0:1:123.

    Sånne ting er det vi vil forsikre oss mot!

     

    I tillegg så er dette en start på det vi ser på som fremtidens RADAR system. Vi er jo fremdeles i en sånn periode at ting blir fjernet og lagt til i systemet daglig - takket være vår gode koder fra SuperServer, Docster.

     

    "ToDo" listen for RADAR er fremdeles lang, å det kommer tilstadighet flere ting på listen. Dere kan jo lese litt om hvordan RADAR fungerer på http://radar.gaming.no/

    Men jeg tror imidlertidig at det står mer om RADAR's oppbygging i denne tråden enn det gjør på websidene våre. Men er jo annen nyttig informasjon som finnes på websidene våre da. For eksempel hvilke krav vi har til demoer, samt hvilke kontaktpersoner de forskjellige miljøene/communitiene har i RADAR.

     

    -nxm-

  4. Uansett greit å inkludere det i demoen ved å skrive "status" i console. :)

    Vi i RADAR banner ingen uten at det gjøres (ja, vi er litt pirkete), eller vi har bevis som f.eks. en serverlogg som kan bygge oppunder at personen var der da.. :)

    Det ER status i console i demoen min. Skrev iallefall STATUS i console mens jeg recordet. Mulig det var midt i eller noe, husker ikke helt.

     

    Radar kan ikke hjelpe til siden "Haugesund" serveren ikke er med i Radar-communityet.

    Her er en liste over servere som er med i Radar: http://radar.gaming.no/index.php?menuid=15

    ]Jeg tror folkene i Radar tar disse i mot med takk. Det er ett fett om spilleren spiller på en server som ikke er med i radar, så lenge han cheater bør han bannes.

     

    Personlig så skal jeg banne vedkommende på alle serverne jeg administrerer, så snart jeg kommer hjem (må bare sjekke demo først).

     

    Det mener jeg og, men whatev... :p

    RADAR har som "policy" å ikke ta imot demoer fra miljøer som ikke er medlem i RADAR. Siden vi da har kontroll på hva som kommer inn osv.

    Dessuten er det fysisk umulig å legge til en ban i vår database uten at vi registerer den til en server/miljø.

    For at vi kan legge til en server/miljø må vi ha admins fra det miljøet/serveren til å ta ansvar..

     

    Det er endel byråkrati i bildet her, men er nødt til å være det for at vi skal klare å sortere ut de bannene som er ekte og de bannene som i utgangspunktet ikke burde vært der i hele tatt.

     

    I tillegg så har det blitt sånn at alle demoer må igjennom en verifiseringsprosess før vi kan si at de er godkjente som RADAR bans.

    Denne verifiseringsprosessen gjøres av en admin fra et miljø som er uavhengig fra det miljøet som la inn bannen og demoen.

    Sånn kan vi få kvalitetssikret arbeidet vårt!

     

    -nxm-

  5. Hvordan skal jeg få med status i console neste gang I filmen? Hvis jeg recorder med "record  navn" og ser på den etterpå kommer jo ikke consolen med om jeg har skrevet noe i den mens jeg recordet...  :shrug: Har det travelt og beklager evt dårlige formuleringer

    Du må enkelt å greit bare dra opp console, så skrive "status" der mens du tar demo.. :)

     

    Så vises det om du drar opp console mens du ser på demoen i etterkant.. :)

     

    -nxm-

    Aha, så da har jeg status i demoen da, men det vises bare om jeg har consolen oppe mens jeg ser på demoen ;) Hvis jeg ikke har misforstått noe igjen da.

    Riktig.

  6. Hvordan skal jeg få med status i console neste gang I filmen? Hvis jeg recorder med "record navn" og ser på den etterpå kommer jo ikke consolen med om jeg har skrevet noe i den mens jeg recordet... :shrug: Har det travelt og beklager evt dårlige formuleringer

    Du må enkelt å greit bare dra opp console, så skrive "status" der mens du tar demo.. :)

     

    Så vises det om du drar opp console mens du ser på demoen i etterkant.. :)

     

    -nxm-

  7. Hei.

     

    Ser det er nevnt RADAR i denne tråden. Så jeg får vel kanskje svare litt på vegne av RADAR. Ser at Veritas har prøvd, men jeg kan jo fortsette? ;)

     

    RADAR kjører en politikk som gjør at det er kun servere som er med i RADAR som kan banne folk i RADAR. Vi kan ikke dokumentere hvorvidt det ikke er en falsk demo eller ikke, med mindre vi gjør det på denne måten (vi har jo tekstlogger over alle spillere som har vært tilkoblet serverne våre).

     

    Det er ikke sant at vi ikke tar imot demoer fra personer som ikke er admins, men om du ikke er admin vil det også være sånn at vi ser litt mer krisisk på demoen. Da det er enkelt å endre innholdet i en demo.

     

    For at vi skal kunne ta imot en demo må den inneholde status i console (i demoen), det holder IKKE med en demo pluss et screenshot av steamid osv..

     

    RADAR arbeider etter dokumentasjonsprinsippet, det vil si at vi har strenge krav til dokumentasjon før vi skal legge inn en demo i RADAR.

     

    I tillegg er det en fordel at demoene blir sendt direkte til serveradminene på den aktuelle serveren du spilte når du oppdaget cheatingen. Så kan de ta stilling til at det skal taes med videre til RADAR samarbeidet.

     

    Du kan si at vi arbeider etter denne stigen:

    Han som tar demoen -> Serveradminene tar imot demoen(e) -> Serveradminene tar de med til RADAR (enten legger de det til, eller så blir de lagt inn for andre admins fra andre communities skal se på dem) -> Ban i RADAR.

     

    Alle bans i RADAR har demo knyttet til seg. Alle SKAL være dokumentert med en demo - vi har en egen database for sånt.

     

    Ta en titt på http://radar.gaming.no/ for å få mer informasjon om RADAR.

    Er det noen spørsmål til RADAR er vi aktive på irc-kanalen vår #radar.no på QuakeNet. :)

     

    -nxm- (RADAR admin)

  8. Når vi først har en tråd gående om cheating kan jeg intet annet enn å "reklamere" mer for RADAR. Siden dette er et samarbeid mellom de største CS-miljøene i Norge som skal motvirke cheat. Så er vi også nødt til at spillerne (dere) skal fôre oss med demoer!

     

    Ta dette som en oppfordring!

    For at vi skal få et mer "rent" CS-miljø i Norge må det bli rapportert cheatere.

     

    Det RADAR krever for at en juksemaker skal kunne bli bannet fra de serverne som er med i RADAR er at det er en demo med status i console.

    Les RADAR sin store FAQ-tråd for demoer her: RADAR - Demo FAQ

     

    Dere kan komme i kontakt med folk i RADAR på #radar.no på QuakeNet.

    Mer informasjon om RADAR kan også bli funnet på http://radar.gaming.no/

     

    Håper i alle fall at dette er et tiltak som kan være interessant å hjelpe. Så blir det i alle fall mindre juksemakere på de serverne (52 stk i skrivende stund) som er med i RADAR samarbeidet.

     

    Send oss demoer! :-)

  9. Ja, det er en bug i telefonboka som ikke har blitt ordnet..

     

    Om du ser nøye etter ser du også at det kanskje er flere oppføringer som blir vist med samme nummer, selvom de egentlig er helt forskjellige. Selvom det står feil nummer ringer den til riktig nummer.. :)

     

    Liten feil som kanskje hadde vært grei å ordne..

×
×
  • Opprett ny...