Gå til innhold

GoatFaze

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GoatFaze

  1. Hei! Jeg trenger ny ram til pcn min, men er usikker på hva jeg skal velge. Er det noen her som har anbefalinger på ram til rundt 1500kr maks? Helst 16gb eller mer. Spiller spill som CS GO, LoL og Battlefield. Har også tenkt til å prøve og streame litt. Takker for alle svar. :D

  2. Hei! Maskinen min gir ikke bilde på skjermen nå. Jeg trykker på startknappen og alle viftene uten om vifta på radiatoren til CPUen starter. Viftene på skjermkortet går ikke. Det lyser i hovedkortet og LED stripsene. I et parr uker nå har PCn plutselig slått seg av og så startet opp igjen med en varsel om asus anti surge, men i går starta den ikke igjen. Når den so seg av i går, funka det å flytte rammen fra de røde sporene til de svarte, men det går ikke nå... Noen forslag til hva som er galt? På asus maximus vii ranger kortet mitt står feilkoden 00.

  3. Hei! Jeg har en gaming pc med disse specsa:

    -i7 4770k

    -asus vii ranger hovedkort

    -EVGA sc 4gb 770 skjermkort

    -Corsair vengance 8gb ram

    -CM seidon 120m CPU kjøler

    -CM trooper big tower kabinett

    -CM g750m PSU

     

    Nå i det siste har maskinen begynt å restarte uten videre. Når den starter på nytt står det noe om Asus power surge. Viften på PSUen snurrer noe helt ekstremt når maskinen skrur seg av.

     

    Er det noe galt med strømforsyningen? Isåfall, tips til en ny god en?:)

     

    Link til PSUen jeg har:https://www.komplett.no/cooler-master-g750m-750w-psu/795139

     

    Takk for alle svar:)

  4. Hei! Har ett EVGA 770 4GB superclocked kort. Men lurer på om det er verdt å oppgradere til gtx 970? Blir det en merkbar oppgradering? Eller burde jeg vente med å handle skjermkort til sommeren, da jeg kan kjøpe meg ett 980 kort(evt. 980ti)

    Her er link til det eksakte korte jeg har nå:http://www.multicom.no/EVGA-GF-GTX-770-SC-ACX-4GB-DDR5-PCI-E-2X-DVI-HDMI-DP-CTLR/cat-p/c/p6709095 skjønner ikke hva multicom driver med som har priset det til 5k

  5. Hei! Jeg har en venn som har noen spørsmål om riggen sin. VI har begge et 770 skjermkort. Eneste forskjellen er at jeg har 4gb vram. Han har AMD FX-8350 black edition CPU på 4ghz. Jeg har I7-4770k på 4ghz. Hva er det som gjør at jeg drar spill så mye bedre enn han? Hva trengs å oppgraderes i hans rigg? Beklager for rotete spørsmål. Hvis innlegget er feilplassert kan det flyttes eller slettes. Takk på forhånd for svar:)

×
×
  • Opprett ny...