Gå til innhold

Davday90

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Davday90

  1. Vet ikke om jeg skal fylle ut ja eller nei på spørsmålet om jeg har fullført førstegangstjeneste /tidligere høyere utdanning?

     

    Jeg tjenestegjorde i 6 måneder men ble tvangsdimmitert pga ryggen, er det da fullført? jeg fullførte jo helt til de tvang meg ut, så har jeg gått et år på NITH men stoppa da det ikke var noe bestod heller ikke året.

  2. Hei jeg har et internet modem fra GET og har en linksys ruter, problemet er at den for bare tatt inn 2 enheter altså internett på 2 enheter. Jeg for ikke feks kobla ps4 pc og mobil samtidig på dette nette bare 2 av dem, er det jeg som er amøbe eller er det slikt på noen? Har heller ikke passord på nettet mitt vet ikke hvordan jeg setter det..

  3. rart at det skjedde rett etter at jeg gikk ned 12 kg på 6 uker da.. kom i tilegg blod i avføringen min et par ganger og mye diare, har begynt å spise igjen nå da men kroppen gikk vel i overlevelsesmodus og tenkte sikkert at hårene på hode ikke var så viktig som å gi næring til andre organer, tenker å barbere hode og se nå snart

  4. har driti på draget nå skulle ringt lånekassen for lenge siden og bedt om utsettelse men har aldri gjort dt og nå er saken hos innkrevingsentralen, men leste noe om at hele greia ikke blir oversendt permament før det har gått 3 år har jo ikke gått 3 år siden jeg slutta med studiene har gått ca 2.

  5. Hei, fikk en epost om at jeg hadde mottat brev fra SIS, for ikke åpna det og for ikke ringt før imorra..

     

    Er litt stressa nå jeg var student i 2012-13 men droppa ut og tok et studielån, har ikke betalt på studielånet, da jg tenkte å starte igjen med studiene men det ble bare vent og vent, så lenge man er student fryses det jo men det var jeg jo ikke.

     

    Har ikke engang hatt mulighet for å delbetale litt og litt da jg har en fattig deltidsjobb og alle pengene går til mat.

     

    Er nå 2 år siden jeg droppa ut, er jeg i bigshit nå? skal ringe imorra men er sykt stressa for ikke sove..

     

     

    Det må vel være angående studielånet?

  6. Jeg må komme meg ut av huset er 24 år gammel, tenker å ta opp noen fag som privatist for så å studere, men kan jeg få studentbolig allerede nå? ser at det er endel ledige. Men man må jo være student? men hvis jeg tar opp fag som privatist går vel det?

  7. Trenger hjelp, merka nå at jeg har blit trukket 59kr mnd i X antall mnd for xbox gold på en konto jg ikke bruker lenger, hvordan får jeg stoppa dette umiddelbart?! husker ikke hva kontoen heter eller passord eller noe da jeg har hatt flere ulike kontoer gjennom min tid på xbox 360

×
×
  • Opprett ny...