Gå til innhold

2ma5

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2ma5

  1. "Og enden på visa er at Android brukere heier på spesifikasjoner, og snakker dritt om Apple brukere som ikke "har skjønt greia". Mens Apple brukere heier på kundeopplevelse, UI, tjenestedesign og så videre, og mener at Android brukere ikke har skjønt greia. Hvem har da rett? Ingen."

     

    Jeg heier på begge delene, og er fornøyd med at jeg kan få begge delene.

    Veldig veldig enig.

  2.  

    Synes dette kommentaren går i en klassiske felle, nemlig å klage over fokus på specs når brukerene ikke er opptatt av det. Det er en feilslutning i mine øyne, dette er en tek-side, det er på linje med å klage over at leger er opptatt av medisiners virkemåte når alt brukerne bryr seg om er om de funker eller ikke. Bare fordi folk kan mindre og mindre om produktene de bruker, så betyr ikke det at specs er uviktige, det er svært sentralt for brukeropplevelsen, uansett om folk ikke skjønner det.

     

    AtW

    Hvor vidt det er en tek side eller vg.no spiller da ingen rolle. Til informasjon ble denne kommentaren fra Varg også publisert på amobil, mobilen og sikkert resten av tek.no sine sider.

     

    Specs finnes ikke viktig, men heller ytelsen. Og spesifikasjoner sier ingenting om ytelse når telefonen er i brukerens hender.

     

    Jeg mener ikke at Android er dritt, eller at Samsung eller Sony er dritt. Men at de appellerer til ulike typer mennesker er et faktum. Og det er bak mål å kritisere en enkelt aktør for å appellere til en del av et marked.

     

    Og enden på visa er at Android brukere heier på spesifikasjoner, og snakker dritt om Apple brukere som ikke "har skjønt greia". Mens Apple brukere heier på kundeopplevelse, UI, tjenestedesign og så videre, og mener at Android brukere ikke har skjønt greia. Hvem har da rett? Ingen.

    • Liker 4
  3. Enig med mange av poengene.

    Men det er nok, dessverre, tydelig at det er skrevet på HARDWARE.no, og ikke på et UX, UI eller tjenestedesign nettsted.

     

    "Da jeg spurte hvorfor Doro da ikke er verdens største mobilmerke ble han svar skyldig". Den var litt for billig.

     

    Men selvfølgelig er det synd ikke Samsung, HTC og Sony klarer å skape like mye hype. Men kanskje ikke så rart når de lanserer 5-20 nye telefoner hver hvert år. Men om de kunne, ville de også gjort det. Og de har jo faktisk prøvd, så godt de kan.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...