Gå til innhold

bassegutt

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bassegutt

  1.  

     

    "men dette var da slett ikke den samme lyden som vi prøvelyttet da produktet kom inn til test. Her er det ugler i muffinsen!"

     

    Ehm.. Aldri hørt om at en høyttaler skal spilles inn? Helst på moderat volum i x antall timer. Rundt 25-50timer er ikke uvanlig. Og dette gjelder absolutt ALT av høyttalere, øreplugger osv.. Stue høyttalere kan du ofte høre lyden forandre seg gradvis selv etter 100timer, alt etter høyttaleren. Bass blir mer tilstede, finere og mer sammenhengende lydbilde osv..

     

    Høyttalerinnspilling er oppskrytt. Har blitt testet endel ganger, effekten er minimal, og om den er tilstede i det hele tatt så kommer den etter kort tids spilling.

     

    AtW

    Hvor har du lest det? Høyttalere låter ofte mindre pent Før man har spilt inn. Kommer selvfølgelig helt ann på øre Som hører og kvaliteten på produktet. Men det har faktisk noe for seg.

  2.  

     

    Folk klaget ikke over cd/vinyl prisene før det var snakk om digital nedlasting. Det er totalt feil at artister tjener fett med penger på Spotify. Penga ligger i turné og konserter. Det er faktisk levebrødet til mange. At Tidal er bedre en de andre aktørene gjenstår å se.

     

    Nei vel? Da husker vi ting forskjellig.

     

    AtW

    Hvis man ikke er villig til å betale for musikken man Hører på så kan man gi faen i å klage på noe man ikke har greie på. Ingen hemmelighet at artister sliter med inntekter Grunnet streaming tjenesten. Blir ikke mye penger i boka om man har Aldrig så mye låter på spotify/iTunes, el.l

    Skru gjerne opp prisen på alle streaming tjenester om artistene får mer av penga.

  3.  

    Lollipop er en jævla ustabil oppdatering. Værtfall for oss med orginal samsung flipp cover. Alarmen slumrer av seg selv uten å gi lyd. Løsningen på problemet er og laste ned en alarm klokke.Kjenner mange med dette problemet. Rart ikke samsung har ordnet opp i dette. Flere ganger daglig stopper flere Apper. Den går riktig nok bare ut av appen,men synes ikke dette er en god ting. Batteri forbruket har økt kraftig med lollipop. Synes dette er den mest ustabile oppdateringen noensinne. Hatt galaxy siden nr 1.

     

    Android 5.0 Lollipop er det mest stabile og største skrittet framover på lenge,

    det at Samsung skal drive og ødelegge OS`et med bloatware og fandens oldemor er da vel ikke Google sin feil. Om et flip-cover slumrer alarmen din, så åpne flipcovere og legg det under telefonen om natta da. Problem solved.

    Kjempe bra om du mener det er et stabilt System. Telefonen min har værtfall ikke vært seg selv etter denne.Når jeg kjøper en så dyr telefon og tar med et orginalt deksel som koster flere 100 kr, blir jeg irritert når det ikke fungerer. Ikke noe å utsette på telefonen ,men den møkka oppdateringen. leser flere forum av folk som klager over det samme.

  4. Lollipop er en jævla ustabil oppdatering. Værtfall for oss med orginal samsung flipp cover. Alarmen slumrer av seg selv uten å gi lyd. Løsningen på problemet er og laste ned en alarm klokke.Kjenner mange med dette problemet. Rart ikke samsung har ordnet opp i dette. Flere ganger daglig stopper flere Apper. Den går riktig nok bare ut av appen,men synes ikke dette er en god ting. Batteri forbruket har økt kraftig med lollipop. Synes dette er den mest ustabile oppdateringen noensinne. Hatt galaxy siden nr 1.

×
×
  • Opprett ny...