Gå til innhold

Flying_Dutchman

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flying_Dutchman

  1. Hei. Jeg lærer norsk ett år siden og for praktisk noen dager hører jeg på NRK podcast på mobiltelefonen min. Da plutselig hører jeg en ord som jeg har hørt før men glemt eller noe jeg har aldri hørt. Så trenger jeg en program/app å sjekke ut disse ordene før jeg glemt hva har jeg hørt akkurat. Er dere noen som vet slik app som kan jeg laste ned på telefonen min og bruke uten internett tilkobling?

     

    Takk takk.

  2. Cuba fortsatt får all slags hjelp fra andre land rundt der. Derfor den industri i Cuba er i veldig dårlig situasjon akkurat nå. De produserer nesten ingenting. Bare tusenvis av mennesker bruker internett der så jeg synes at de bruker sin egen sosialt nettverk å finne en jobb. Gi dere flere år mer og sjekk tilbake i ti år.

  3. Hei. Jeg heter Alper 23 år gammel, og bor i Istanbul, Tyrkia.  Ja, før du si at jeg vet det er vanskelig enda for nordmenn å få en jobb, men jeg har en drøm og kan'ke bare sitte på stolen min og gjør ingenting om det. Så her er jeg og trenger litt råder om denne saken. Har jeg jobbet som teknisk tegner i flere selskaper her og har to år av erfaring i denne yrke. Jeg sjekker på bare finn.no. Men meste av selskapen søker etter på teknisk tegner som har jobbet i bygning sektoren. Jeg jobber her om maskinen eller sånn greier. Er det en andre nettsider som finn.no? Den andre saken faktisk jeg kan ikke snakke flytende norsk. Det er største problem jeg har. Det hadde vært litt mer enn et år siden jeg har begynte å lære norsk. Men det er veldig forskjellig å skrive norsk og snakke norsk. Det er mange dialekter der. Jeg synes at jeg kan bare jobbe rundt Oslo.

     

    Største grunn for meg å velge Norge at jeg har en venn som bor der (i Kongsberg). Vi har møttet rundt 7 år siden. Jeg snakket om denne saken med han. Men han studerer i universited og jeg ønsker ikke å bli en byrde for ham. Han har sin egen livet å leve så jeg endelig ønsker ikke å bare flyte i Norge uten jobb.

     

    Så det er alt for nå. Takk takk.

  4. Hei. Jeg heter Alper og bor i İstanbul. Jeg har en venn som bor i Norge, derfor jeg vet litt om Norsk språk så vel som Norsk maten. :) Jeg og moren min lurte på hvordan man lager frukt suppe. Jeg har sett på Youtube men ikke få ingen informasjon om det og har funnet denne site etterpå. Trodde det blir beste her å spørre om det . Er det noen som vet hvordan lager frukt suppe? Faktisk det er meget bedre hvis noen som skrive detaljen eller frukten på engelsk.

     

    Tusen takk!

×
×
  • Opprett ny...