Gå til innhold

tacticalronto

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tacticalronto

  1. Da var mitt 970 kort bestilt sammen med "MSI GAMING-7 Z97" og mange andre herligheter. Gleder meg til å bygge den nye riggen ;-) Noen som har erfaring med den MSI gaming appen foresten? Er det egentklig nødvendig å klokke dette kortet når man bruker den appen? Og er det egentklig nødvendig å ha høyere oppløsning i spill enn 1080p hvis jeg bruker en skjerm som er 1080p? Det er en bra skjerm da, BenQ 144Hz gaming monitor.

  2. Til dere som har peiling! :)

    Passer denne strømforsyningen
    https://www.komplett.no/corsair-rm850-850w-psu/796968#!tab:extra

    I dette kabinettet?
    https://www.komplett.no/cm-storm-trooper-gaming-big-tower-sort/781841

    Bigtoweret her er jo ganske... big... så lurte på om dere tror ledningene er lange nok?


    Lurte også på om dette er ett dumt spørsmål, er det slik at alle PSU'er er designet for å passe inn i store kabinetter??

  3. Er det forresten en fordel med samme hovedkort som skjermkort (altså leverandør: F.eks ASUS)
    Også lurte jeg på om noen har noen anbefalinger til å andre leverandører og hvorfor, selv har jeg gode erfaringer fra forige gang jeg bygde pc, da brukte jeg ASUS, men det var for 3 år siden da.... Er det noen andre som dominerer markedet nå?
    (Ikke att jeg påstår att ASUS dominterte markedet for 3 år siden :p)

  4. Det er ingen forskjell i ytelse, men det billigste kortet har B85-brikkesett. Det gjør at du ikke kan overklokke prosessoren. Utenom dette er det ingen nevneverdig forskjell.

    AHAA! Det er en vesentlig forskjell :p

    Finnes det gode kort rundt 1000 lappen som kan gjøre dette? Helt ASUS, noen anbefalinger?

  5. Hei!
    Jeg tenker på å bygge meg en ny maskin nå i høst en gang og det er hovedkortet jeg er mest usikker på, føler jeg har rimelig god kontroll på skjermkort, RAM og prosessor + diverse andre ting.
    Det er altså hovedkortet jeg lurer på!

    -Hvorfor gå for et dyrere hovedkort?

    -Tjener jeg (ytelse) på å kjøpe ett dyrere hovedkort?

    -"EKSEMPEL"
    Hvorfor burde jeg velge dette kortet?
    https://www.komplett.no/asus-maximus-vii-gene-socket-1150/815150

    Istedet for dette kortet, hvor jeg ville spart nesten 1000kr?
    https://www.komplett.no/asus-b85-pro-gamer-socket-1150/813951

    Jeg leser på spesifikasjonene, men klarer ikke å bestemme meg for om det er verdt å kjøpe ett dyrt hovedkort, for meg er 1000kr mye penger.

    GTX: 770 (Oppgraderes ved en senere anledning) og i5-4690k er forøvrig skjermkortet og prosessoren jeg skal sette på kortet. Sikter på å kjøre spill som BF4 på ultra, men ikke høyere enn 1080p

  6. Hei!
    Virker dette som en god ide? Jeg tenker å invistere i fremtiden å kjøpe meg ett "ASUS GTX 780 ti" å kjøre det sammen med en i5-4690k prosessor... De blir vel ingen flaskehals effekt da? eller tror dere i5'en blir for svak? Bør jeg også invistere i for eksempel en i7 4790k? Er den mye bedre, den er jo tross alt ett laken dyrere??

  7.  

    Takker for svar :D

    Tenker å kjøre på med ett R9 290 4GB fra ASUS (muligens 290x hvis lommeboken tilater det) sammen med 16GB RAM, kan det være fornuftig? Prosessoren jeg har tenkt til å bruke er forøvrig AMD FX-8350 Black Edition.

    Har du kjøpt prosessoren allerede? Hvis ikke vil jeg anbefale deg å gå for en i5-4690k, ettersom den er langt bedre til gaming.

     

    Nei jeg må vente på den store lønningsdagen i oktober først :p

    Hmmm, jeg får vell sitte meg ned å studere GeForce kortene da :) Og ikke minst Intel prosessorer.. :)

  8. Er jo en evig diskusjon det der med Intel eller AMD..... Men jeg er mest kjent med AMD da det var det jeg bygget sist og har gjort mest research om, dessuten har jeg inntrykk av at det er noe billigere og enklere å klokke AMD produktene for en nybegynner som meg :) Mulig jeg tar feil nå...

    Foresten er ikke sabertooth kortene veldig gode? Vurderer selv å gå for "ASUS Sabertooth 990FX R.20", eller muligens det billigere alternativet "
    ASUS M5A99FX PRO R2.0" ("AM3+" begge) Hovedkortene har vel ikke all verden å si for ytelsen, eller har de?
    Skal jo bruke PC'en mye til gaming, ville det vert lurere å gå for ett MSI hovedkort kanskje? Å burde jeg da også velge skjermkort fra MSI da de kanskje passer bedre sammen? Eller har ikke dette noe å si?

  9. Hei!
    Jeg er på utkikk etter ett skjermkort da jeg skal bygge meg en ny gaming pc etterhvert. Jeg kommer til å kjøre AMD build med ASUS komponenter. Men det er ikke så relevant, det jeg lurte på var hva er funksjonene til GB'ene i ett skjermkort? (er relativt ny i gamet, bygget en PC for ett par år siden men that's it)

    Hvorfor velge 3GB eller 4GB istedet for 2GB for eksempel? Jeg kommer til å spille på en skjerm og ha en skjerm der jeg primært har opp skype, facebook, spotify, osv.... Altså 2 skjermer totalt. Jeg kan se for meg at GB'ene har noe med flere skjermer å gjøre men vet altså ikke helt hva funksjonen til minnet egentklig er i GPU'en :p
    Ellers tror jeg at jeg har kontroll på det meste av basics :p

×
×
  • Opprett ny...