Gå til innhold

Fa^Xe

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fa^Xe

  1. Hei, litt ot er at jeg antageligvis skal ha meg en ny bærebar pc, der er jeg antageligvis nødt til å ha Vista for at touch screenen skal fungere med mer. Da lurer jeg litt på hvordan det vil være med filmer og musikk på Vista? Er det veldig lett å bli "tatt"? Har Microsoft laget noen form for kopisperre lignende system der dem finner ut om jeg har noe ulovlig eller ei på pcen? Og er det mye bugs såpass tidlig med Vista?

     

    Pcen er forøverig en HP tx1020ea med touch screen 12.1" osv..

     

    Frister stort med en slik en da jeg må ha Vista:| Drivere finnes ikke til XP..:/

     

    Mvh Ole M

  2. Familien har samme bil som denne, går faktisk utrolig bra med de 100 diesel hestene den har. Er meget presis og tight girkasse og styring. Som tidligere nevnt er RS6 felgene å anbefale her. Disse gjør bilen et mye mer sportslig preg enn den har fra før av. Chip trim på disse er også å anbefale. Kjørt B7 med 115 bhp diesel og den er merkbart sprekere, tenk deg da med 30+ hester oppå de nåværende 100.

     

    Er 18 selv, og dette er en klar drømmebil i fremtiden! Grattis me feiende flott doning!

  3. Hei, jeg har en GT Coupe 84mod med trommelbremser bak, og er nødt til å bytte ut alt av bremsesko, innsats og sylinder. Da lurer jeg på om det er mulig å montere på skivebremser fra en 90 eller 80? Eventuelt noen som har gjort dette før og som kan forklare meg?

     

    Tar all hjelp og svar med stor takknemelighet

     

    Mvh Ole

  4. Skjedd lite nå her i det siste. Hvordan går det med godbilen? Litt OT, lurte på om du har koblskjema til bilen? Vet du om bensinpumpereleet er kobla likt på motor'n du har og den orginale 10v motor'n som sitter orginalt i type85? Trenger sårt et koblingskjema for releet til pumpa da det er det eneste som står igjen for at bilen "skal" starte :dontgetit:

  5. Hvordan har du tenkt til å få denne igjennom godkjenning når du ikke får godkjent den modellen med en 10vt motor engang? Kanskje en fordel når du jobber på verksted å få det til da.. Vet du hvor den tidligere eieren før han du kjøpte bilen av handla skjermer? Eventuelt om det er i norden. Det han mener å ha betalt for dem er rett og slett blodpris spør du meg!

  6. Har en 240 GL b230 ståanes som jeg bruker som jordebil innimellom, forgassermotor. Noen tips om hvor jeg skaffer meg noe turbo-konvertering eller noe slikt for å få litt mer krefter ut av den? Bilen har gått ca 3100000, tar den snart kvelden? Den har kokt et par ganger da senterbolten på veiva har løsna så radiatorvifta har stoppa.. Vil dette bli noe problem for konvertering? Eventuelt v8, noen tips om hva jeg kan putte i? Vurderer å få den godkjent og bruke den som russebil til vårn..

     

    Noen tips?

     

    Mvh Ole!

  7. Heisann! Jeg har akkurat anskaffet meg en Ford Mondeo 2.0L GLX sedan 1996 modell, og den fusker på turtall fra ca3500 omdreininger. Jeg lurer på om det er noen her som har noen svar på hva dette kan skylles? Mener å ha lest at det er et y-ledd som kan trekke falsk luft. hmmmm, i det tilfelle det er noen her som har peil og er villig til å gi meg noen råd og beskrive hva som kan gjøres så er jeg veldig takknemmelig for det. Kan det for eksempel bare være tennpluggene som er gåene?

     

    Mvh Ole Magnus

  8. Har brukt både Qtek 8310 og 8300. Har grei batteritid på begge to. Ved normal bruk (dvs litt sms, litt mp3 og et par korte samtaler i løpet av en dag) så holder telefonen i 2-3 døgn. Ved høy bruk (dvs lange samtaler, mye wlan, bluetooth aktiv, mye mp3-avspilling osv) holder den ca 1 døgn.

     

    Jeg er i hvert fall så fornøyd med disse telefonene at jeg anbefaler dem til alle som har lyst på noe "litt mer" enn bare en vanlig mobil.

     

    -snubbel

    5657204[/snapback]

     

    Hvilke nevneverdige forskjeller er det på qtek 8310 og 8300, vurderer sterkt å kjøpe 8310, men har fått et fin fint tilbud på 8300.

  9. heisann. jeg lurer på om det er noen som har erfaring med å sette inn LCD panel i en pc. det jeg tenker på da er et 8.4" farge display fra en eldre bærbar pc. jeg har googla en del og funnet ut av at det er en del folk der i utlandet som klarer å få dette til å virke med litt lodding og noe kretskort.

     

    jeg trenger litt pinout og datasheet til displayet jeg har, men finner ikke selv. så om noen har eller vet om en veldig enkel måte på å finne det på så si ifra.

    LCD displayet jeg har er et Sanyo LM-BE53-22NEK.

     

    Mvh Ole

  10. heisann. jeg lurer på om det er noen som har erfaring med å sette inn LCD panel i en pc. det jeg tenker på da er et 8.4" farge display fra en eldre bærbar pc. jeg har googla en del og funnet ut av at det er en del folk der i utlandet som klarer å få dette til å virke med litt lodding og noe kretskort.

     

    jeg trenger litt pinout og datasheet til displayet jeg har, men finner ikke selv. så om noen har eller vet om en veldig enkel måte på å finne det på så si ifra.

    LCD displayet jeg har er et Sanyo LM-BE53-22NEK.

     

    Mvh Ole

×
×
  • Opprett ny...