Gå til innhold

cengizyakici

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cengizyakici

  1. Jeg mistet min power 3 10-15 m ned til asfalt og det skjedde ikke noe mer en sprekk på glasset. Fungerer. Så hR jeg ikke vært snill med den for og si det.batteri har jeg ikke opplevd maken til. Mens andre må lade flere ganger holder denna dobbelt. Men ikke den beste og ha batteri og ram er bra en for bedre telefon opplevlse må mann nok opo i klassen

  2. Her var det mye å ta tak i.

     

    Mange sliter med å forstå hva som er blitt ulovlig. Altså, teknologien, for å streame, eller overføre data, mellom enheter, er ikke ulovlig. Det er bare ulovlig å streame kopibeskyttet innhold.

     

    VPN og Torrents, som enkelte snakker om, er lovlig. VPN er f.eks. helt essensielt for bedrifter som kommuniserer mellom lokasjoner, over internett. At det også benyttes av lovbrytere, til å omgå loven, endrer ikke på det at det er en helt legitim måte å kommunisere på. Torrents er også helt legitimt. Det er en flott måte å spre datalasten over flere enheter, fremfor at et stort datasenter skal stå for all kommunikasjonen.

     

    Det er altså bare det å se/høre innhold, som koster penger, uten å betale penger for det, som er ulovlig.

     

    Og via f.eks. YouTube, hvor man får høre eller se klipp fra noe, uten at det er vist lovlig, unntas fra regelen. For man kan ufrivillig havne inn i problemer, om det ikke var et unntak.

     

    Haha så som jeg har skjønt av beskrivelsen din så skal ikke det være illegalt om man streamer ulovlig innhold og ser på det med bind forran øya og tette igjen for ørene :) eller en som er blind og døv

  3. Det er ikke noe nytt det her. Jeg har sett en video får fler år tilbake der dem utviklet slike q ladere det var tenkt å ha det løsning ved siden av bærbare pc der man kan lade tlf siden av pc mens du jobbet på pc eller uten.

    Og en svær skål med q lade funksjon der alle hustander kan dumpe oppi alle enheter og lade det samtidig på ett plass. Også har dem utviklet batterier som lades slik. Jeg synes det er spennende med trådløse løsninger. Imponert på bilde kvaliteten og den enkel fiber ledning løsningen til samsung qled tv sine. Vell acer er ikke først på dette men skjønner heller ikke hvorfor de utviklerene av q skål q batterier og q pcer ikke er på markedet allerede diden dem hadde ferdig produkt og for fler år tilbake.

  4. Hei. Jeg. Trenger litt hjelp om noen kan svare meg på det. Jeg har ut i fra testene her og anbefalingene skaffet meg ett ssd. Men har ikke installert den enda. Siden jeg så fant ut at det går an å skaffe seg en m.2 ssd adapter til sata3. Det jeg lurer da er det noe ytelses tap ved å bruke en slik adapter? Men sån teoretisk vil det ikke ha noe betydning med ytelsen siden sata 3 har 6.gb.ps og m.2 ssd 1500mb.ps. har jeg rett i det?

  5. Hei. Jeg. Trenger litt hjelp om noen kan svare meg på det. Jeg har ut i fra testene her og anbefalingene skaffet meg ett ssd. Men har ikke installert den enda. Siden jeg så fant ut at det går an å skaffe seg en m.2 ssd adapter til sata3. Det jeg lurer da er det noe ytelses tap ved å bruke en slik adapter? Men sån teoretisk vil det ikke ha noe betydning med ytelsen siden sata 3 har 6.gb.ps og m.2 ssd 1500mb.ps. har jeg rett i det?

  6. Men på testen sies det at den med cache får ett flaskehals pga.dette og hyperx som ikke har cache slipper unna flaskehalsen.

    Kan noen hjelpe meg med å velge ett ssd?

    Jeg har aldri hatt ett ssd så jeg må nok plukke ut en ut ifra dere som vet noe om ssd og nevner noen andre typer enn de som er på testen. Altså innen for budsjett ssd. Kan gjerne spytte på noe ekstra kr om det er bedre teknologi på dem som er litt høyere priset men ike altfor mye dyrere.

    Mvh takk

×
×
  • Opprett ny...