Gå til innhold

Charming

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Charming

  1. Jeg antar dere ikke har særlig erfaring med hva dere uttaler dere om. Emmc er i dag vanlig lagring på en rekke rimeligere enheter, og selv de som oppgir SSD som lagringsenhet har gjerne eMMC. Selv har jeg en ASUS Transformer Book T100TAM med 64GB eMMC, og den fungerer utmerket til den bruken TS beskriver.

     

    Hvilke modeller er det du har sett på TS?

    https://www.expert.no/data-og-tilbehor/datamaskiner-barbare/barbare-datamaskiner/asus-x205ta-fd0060ts-116-laptop-white/p-251457/

     

    Så på denne. De hadde en annen der all annen hardware var helt identisk bortsett fra med 32 gb SSD istedet, men som sagt uten office i et år og med win8.1.

     

    Har en HP Probook nå, en dyr maskin i forhold, til rundt 10k, dessverre har batteriet nå gått, det er en strek over skjermen som ikke går bort (noe galt på er eller annet kort har jeg lest meg frem til), og den er 15" mens jeg alltid har likt små minipc'er. Derfor jeg nå vil kjøpe en ny billig liten istedet. som sagt over er jeg ikke noen storbruker akkurat annet enn på akkurat mail og serier :)

  2. Jeg skal ha en billig pc kun til surfing, se serier på, og kunne åpne/skrive worddokumenter. Noe serier fra ekstern harddisk, noe fra tv2sumo osv.

     

    Har sett på to ulike pc'er begge fra asus.

    Den ene har 32gb emmc, den andre har 32gb ssd.

     

    Den med emmc har windows10 og ett år med officepakken inkludert. Den med ssd har windows 8 som jeg hater, og ikke officepakken.

     

    Har mest lyst på den med windows10 og officepakka, selvom jeg har skjønt det går an å oppgradere til win10 fra 8. Men leser at ssd er litt bedre?

     

    Tror dere jeg vil merke forskjell på ssd og emmc?

  3. For en uke siden fikk jeg min nye iPhone, og har synkronisert den via iCloud. 
    Igår kom det plutselig opp masse forslag om kontakter som jeg ikke har brukt på årevis. Virker som den også foreslår grupper med kontakter, som kan passe med folk jeg har sendt felles-SMS og felles-mail til tidligere. Den foreslår både telefonkontakter som jeg kun har hatt på telefonen før, men slettet for lengst - og også epostadresser. Kommer også opp noen som jeg kun har på facebook, til tross for at jeg har skrudd av synkronisering av facebook-kontakter. Ingen av disse ovennevnte uønskede forslagene ligger i kontaktlisten min..

    Jeg har gått inn på innstillinger for epost og skrudd av synkronisering av kontakter derfra (en hotmail-adresse). Jeg ønsker kun å få opp de kontaktene jeg faktisk har lagret som kontakter på tlf/icloud. 


    Disse forslagene kommer opp, så har de fleste en blå info-knapp til høyre jeg kan trykke på å trykke "fjern fra sist brukte" e.l. Men det er jo snakk om hundrevis! Jeg hadde ikke dette problemet tidligere - og aldri på den gamle telefonen. 

    Hva er det jeg overser?? Bruker ikke outlook-programmet i det daglige, om noen skal foreslå en innstilling der. 

  4. Takk! Nå fungerer det! Jeg trykket ikke hardt og kort nok nei. :) 
    Men skjermen kan umulig ha godt av det? Jeg må jo trykke så hardt at jeg fysisk hører DUNK før den reagerer? 
    Nesten ta litt "sats" med fingeren? Kan ikke skjønne at det skal bli en normal-greie å benytte denne funksjonen. 

    (Og ja, nå har jeg satt følsomheten på "Lett". ) :(

  5. Har kjøpt Apple sitt skinndeksel til iPhone 6s. Veldig dyrt, men hadde ikke tid vente på et deksel. Vet ikke om det godt nok beskyttende engang. Men er veldig redd for å stripe glasset eller få riper i glasset. Har tenkt å kjøpe skjermbeskytter, men klarer aldri å få det på skikkelig. Det danner seg alltid bobler osv. Er det noen skjermbeskyttere som er lett å ta på?

    Jeg har aldri i mitt liv fått dette til skikkelig på egenhånd. Men bestilte dette med telefonen - var superenkelt å få det på! 

     

    http://www.apple.com/no/shop/product/HH0G2ZM/A/belkin-trueclear-invisiglass-skjermbeskytter-med-easy-align-ramme-for-iphone-6-og-iphone-6s?fnode=fbf120c84b76ec848d028bc462322ec313a930f91d49542fa3f38171ade563d65b0bddbfd4e986d9e30ada9a4d1dfc3016fdce16bd27b0d98560f0f1230f29474b4808556657b9db6aff6e25da7463e83fd5564315618d1a5948dddd0b6a99e5dab8741cb1850b5012744771aa0e9a61

     

    Det fulgte med en slags ramme, som gjorde at man ikke kunne bomme osv. :)

  6. Jeg har nettopp mottatt min nye iPhone 6S, og var kjempespent på denne 3D-touch-funksjonen. 
    Men det fungerer jo ikke? Har sett gjennom mange videoer på youtube - men når jeg holder fingeren inne på et symbol på hjem-skjermen, så begynner det bare å vibrere som om jeg ønsker å flytte det i en mappe e.l. - slik som det alltid har vært før. 

    Har også forsøkt å holde knappen inne, både kort og lenge inne i safari osv - men alt fungerer som det alltid har gjort før? 

    Den er aktivert under innstillinger.. Er jo en sånn greie der til å teste følsomheten. Det bildet skal vel bare veksle mellom å være grått og hvitt? Prøvd med alle følsomhetsinnstillingene, får testbildet til å veksle farge - men får det ikke til resten likevel  :(

  7. Hei!

    Jeg satt og så på TV2 Sumo - Plutselig stoppet videoen opp, og et lite utropstegn viste seg nede i høyre hjørne foran nettverkstilkoblingsikonet. Jeg er tilkoblet nettverket, men ingen internett-tilgang.

    Har restartet PC. Har restartet router. Har restartet PC igjen etter å ha restartet router. Har avinstallert nettverkskort og installert det igjen. Windows feilsøkingen finner "
    "Trådløs nettverkstilkobling har ikke gyldig IP-konfigurasjon".

    Jeg har prøvd ipconfig release, flush dns, og renew. Jeg skjønner særdeles lite av det jeg får opp i CMD etter å ha tastet disse kommandoene - fikk bare et råd om å prøve dette. Jeg får opp etter ipconfig renew at den ikke får kontakt med DHCP-serveren, og derav tidsavbrudd..

    Jeg har også prøvd å tilbakestille datoen til en uke tilbake i tid, uten at det hjalp.

    En annen PC i husstanden er koblet til det samme trådløse nettverket, og der er det ingen problemer.
    Jeg selv er nå tilkoblet via kabel, uten problem. Imidlertid vil ikke det trådløse fungere.

    Kan noen være så snill og hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...