Gå til innhold

Vici

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vici

  1. Hvordan er det mulig å være så negativ? Lading under glasset for ekstra levetid på batteri er heftig! Når kommer dette til telefoner? Det er ikke at man synes 21 dager er for lite, men 30 er bedre. Mulig dette virker litt sært for folk som har Apple watch med "heldagsbatteri på 18 timer" med mulighet til å se på klokka opp til 90 ganger! Wow!

     

    Jeg har selv en 935, den har ikke safirglass. Etter 2 år er det ikke en eneste ripe enda jeg bruker den aktivt til triatlon, løping, ski, m.m

    • Liker 2
  2. Synes det er litt rart at mangel på apper er et minus. det som gjør ipad til et profesionellt alternativ er nettop det gode applikasjonsutvalget.

     

    Jeg bruker min ipad hver dag i hjemmekontoret til å kjøre webex, termius og microsoft remote desktop. Siden den har så gode mikrofoner og høytalere innebygget er den perfekt som hgøytalende telefon når jeg bruker voip sammen med webex til å drive support for kunder over hele verden.

     

    Har ikke noe problemer med å være enig i at det er skuffende at du ikke kan aksessere filer på en ekstern harddisk men så lenge du ikke forsøker og bruke den som en eksakt kopi av en PC så er dette en veldig god arbeidshest.

     

    Du beskriver ikke en arbeidshest, men en tynnklient. Alle appene er jo for for konferanse og remote.

    • Liker 7
  3.  

    Jeg har aldri opplevde så få problem med en ny telefon som med min 950 og jeg har benyttet den siden lanseringsdagen. Endelig noe nytt uten bloatware! Som Android bruker siden HTC Hero har det nesten utelukkende vært en glede å bytte til Windows Phone. Google and Apple apper mangler, men de gjør alt de kan for å hindre konkurranse. Skuffet over Google, som forventet fra Apple.

    Hvilke Apple-apper var det du savner i Windows Phone?

     

    Apper som gjør det mulig å benytte skytjenestene til Apple. Typisk musikk og film, helst sammen med Apple TV.

  4. Siden Windows 7 har Microsoft gjort det vanskeligere, eller til og med umulig, å konfigurere deler av operativsystemet som tidligere har vært en selvfølge. Jeg var veldig positiv til Win 10, men etter å ha brukt det en stund er det for mye jeg ikke liker - så jeg kommer ikke til å beholde det.

     

    Hvilke innstillinger savner du? Snakker vi fremdels om Windows Update? Jeg benytter Windows 10 Pro, og har selvsagt satt oppdateringer til automagisk. Det er den eneste fornuftige innstilling for hjemmepcer. Organisasjoner benytter group policies som før.

×
×
  • Opprett ny...