Gå til innhold

MrDickinson

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrDickinson

  1. Takk for responsen og svarene deres!

     

    Ifølge Forbrukerrådet skal en telefon være bygd godt nok til å tåle normal bruk. Jeg har alltid, og helt uten unntak, vært veldig bevisst på fukt og væske. Uten unntak har jeg aldri hatt den i nærheten av f.eks. et glass eller en kopp, og jeg har alltid vært like konsekvent. Jeg kan ikke fatte hvordan det skal ha sneket seg inn så mye som en mikroskopisk vanndråpe en gang. Til det har jeg vært altfor bevisst. Til en hver tid. I tillegg har jeg alltid brukt skikkelig beskyttelse da den alltid har ligget i en solid veske som lukkes. Derfor blir min oppfatning av normal bruk og hensynsfull behandling satt kraftig på prøve.

     

    Av bildet så ser jeg at det har vært litt fuktighet men det som skurrer for meg er at dette ikke kan stemme med måten jeg har behandlet telefonen. Derfor har også jeg tenkt samme tanken som Audun0505 har...

    Jeg vet ikke med sikkerhet hvordan telefonen ser ut innvendig men utvendig vet jeg at den fortsatt så helt ny ut, bortsett fra et par normale slitemerker på batteridekselet (vesken jeg har brukt har tydeligvis ikke vært helt flat i bunnen), da jeg sendte den fra meg. Jeg vet heller ikke hvordan hovedkortet på en Note 2 ser ut, om bildet viser toppen eller bunnen av hovedkortet eller om bildet faktisk er tatt av hovedkortet på min telefon.

     

    En god del av en slik prosess er faktisk basert på en del tillit og om denne blir misbrukt på noen måte kan jeg ikke vite. Ikke vet jeg hva i så tilfelle motivet kunne ha vært heller, men man ser støtt og stadig at det foregår rare ting i mange bransjer. Det eneste som er sikkert er at jeg reagerer kraftig når jeg føler at noen forsøker å lure meg. Et eller annet har trigget den radar'n i denne saken og da gir jeg meg ikke så lett.

  2. Hei!

     

    Jeg har hatt en Samsung Galaxy Note 2 siden oktober 2012. Jeg har vært strålende fornøyd, i alle fall helt frem til den døde i begynnelsen av august. Den ble kjøpt på cdon.no og etter å ha sendt en klage så fikk jeg beskjed om å sende telefonen til det verkstedet de bruker for undersøkelse. Resultatet derfra var ikke akkurat oppløftende.

     

    De påstår følgende:

     

    "Det er ikke garanti på apparatet og det er ikke mulig å reparere fordi telefonens hovedkort har vært utsatt for væskeskade."

     

    For det første har Samsung 2 års garanti på sine mobil/smarttelefoner i Norge.

     

    For det andre så mener jeg reklamasjonsretten vil gjøre seg gjeldende i min sak.

     

    Når det gjelder "væskeskade" så er min definisjon av dette at den har vært utsatt for en god mengde væske, slik at den har blitt ordentlig god og våt. Dette har min telefon definitivt ikke vært. Den har heller ikke vært utsatt for noen form for fuktighet (som f.eks. småregn, fuktige baderom o.l.). Fuktindikatoren under batteriet viste heller ingen tegn til utslag da jeg sendte den fra meg.

     

    Jeg har vært veldig bevist på nettopp å beskytte telefonen mot slike forhold. Når jeg har vært ute over tid har jeg konsekvent brukt en vanntett veske (visstnok tett ned til 10 meters dybde) for å beskytte den mot overraskende vær, svette og temperatursvingninger.

     

    Verkstedet har lagt ved et bilde som angivelig skal vise mitt hovedkort og skaden på det. Har lagt ved bildet. Jeg har hatt en normal bruk, eller mer forsiktig enn normal bruk, gjennom de snart 2 årene og mener telefonen burde/bør være såpass skrudd sammen at den skal tåle dette. Alle mine tidligere telefoner har uten noen problemer håndtert min bruk, og jeg har hatt mobiltelefon i over 20 år da jeg kjøpte en Motorola Personal Phone.

     

    Mitt spørsmål blir hvordan andre ser på denne skaden, selvsagt kun ut fra mine beskrivelser av bruk og det som bildet viser.

     

    post-361587-0-50804600-1409055365_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...