Gå til innhold

Eline Lyng

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eline Lyng

  1. Hei. Dette er jo et kjempeflott bilde av to fantastisk fine tollere. Flotte farger. Lekkert med den avstemte naturen i forgrunnen til hundenes pels, og tonene i sne og fjell i bakgrunnen som harmonisk kontrast. Flott lys og eksponering. Hundenes blikk er jo veldig utrykksfulle (leser: litt undrende til hva du driver med, og er det ikke greit å bare være i naturen nå?) Komposisjonen med midtstilling synes jeg fungerer kjempefint. Den høyre hundens blikk treffer seeren rett på.

  2. Takk nok en gang for din kamp. Dyrs verdighet (levende eller døde) er viktig.

    I går traff jeg en veldig levende frøken harepus på Asker gravlund!!! som koste seg i solen. Poster et bilde av henne/han som ode til nok et trafikkoffer. (Bildet mitt er nok ikke så bra, men ment godt...)

    • Liker 1
  3. Hei begge to. Takk for konstruktive kommentarer. Jeg setter veldig "pris" på, og lærer av dem. I dette tilfelle er det nok ikke en konverterering til s/h, men et "ekte" s/h bilde tatt med Leica Monochrom som jo ikke har noe fargefilter. Samt 28mm Summicron.

    Når det gjelder modellen så synes han nok selv også at han er ganske fin:-)

  4. Igjen flott, og spennende, komposisjon. Fargene er jo, for meg ihvertfall, fantastisk fine og spiller fint sammen med lyset. Et bilde som formidler noe.

    Ser at du har lagt det ut under kategorien dyr, men tenker at dette er et spennende naturbilde også.

    (Langt mer spennende enn mange av de glansbildene som blir lagt ut herpå siden, og er tatt med standard fotoutstyr: autofokus og speilrefleks.)

    Takk skal du ha for et bilde som er severdig og verd å komme tilbake til!

    • Liker 1
  5. Hei Eswaran. Er veldig enig med Roar. Det er spennende å se bildene dine fra en annen virkelighet. Synes du er veldig flink med lys og farger. Og komposisjon. Og at bildene inneholder/formidler historier/historie.

    • Liker 1
  6. Takk for kommentarene. Dette var en veldig ung og veldig ivrig liten dame...med stort behov for IKKE å være i ro. Utfordring med manuel fokus og liten fokusdybde. Det "satt" til slutt, og i rette øyeblikk.

×
×
  • Opprett ny...