Gå til innhold

mESA

Medlemmer
  • Innlegg

    1 661
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mESA

  1. Skal spille minecraft over nett, og trenger da å åpne port 25565.

     

    Har satt satisk ip til 10.0.0.2, 10.0.0.9 og 10.0.0.20, men fortsatt er port 25565 fortsatt lukket

     

    Har googlet dette, og funnet forskjellige "veivisere", men ingen har hjulpet.

    Har noen her inne støtet på samme problem?

    Takker for alle svar.

     

    Edit: Jeg har w7, kobler til ruteren med kabel.

    post-36152-0-53228900-1337302544_thumb.jpg

  2. Jeg har en txt-fil med alt fra 1-100 ord. De ordene skal plasseres inn i et settning.

     

    
    for /F "tokens=*" %%A in (ord.txt) do echo Dette %%A skal være første linje  &--#62;&--#62; test.txt
    for /F "tokens=*" %%A in (ord.txt) do echo  Dette er andre %%A linje &--#62;&--#62; test.txt
    for /F "tokens=*" %%A in (ord.txt) do echo  Dette er %%A tredje linje &--#62;&--#62; test.txt
    
    

     

    Problemet her er at jeg får veldig stort mellomrom mellom hver av linjene.

    Skal også at hvert av test.txt-filene bare skla ha hvert ord i seg, altså ord 1 til linje 1 2 og 3, så skal det bli kallt det samme som ordet.

     

    Feks ordet er Hallo, så skal den opprette "Hallo.txt", og ha linjene:

     

    Dette Hallo skal være første linje

    Dette er andre Hallo linje

    Dette er Hallo tredje linje.

     

    Beklager for dårlig forklaring. Men håper dere forstod hva jeg mente. Jeg er ganske clueless på hvordan jeg kan gjøre dette. Om det må gjøres via en for-løkke ?

     

    Hvis jeg echo'er det til "%%A", så får jeg riktig navn på filene, men jeg får linje 1 med alle ordene på første ord, osv..

     

    EDIT:

    Jeg fant en mulig løsning

    for /F "tokens=*" %%A in (ord.txt) do find /i "%%A" test.txt &--#62; %%A.txt
    

     

    Problemet er fortsatt det store mellomrommet som jeg får. Hva skyldes dette?

     

    Nok en EDIT:

    Teksten jeg hentet fra var NET VIEW. Og det er nok der det store mellomrommet ligger.

    Har noen tips om hvordan jeg kan echo'e net view uten å få med "remarks"?

    Bare echo'e maskinnavn ?

    Beklager for multiedit, kanskje det var dårlig gjennomtenkt spørsmål, men det siste problemet har jeg ingen svar på.

  3. La oss si jeg har ei mappe som er %scripts% hvor alle scriptene mine ligger, så har jeg ei mappe med installfiler som heter %installfiler%, jeg skal ha ut navnet på ene installfilen som heter feks "install.3.2.4.2.222.msi".

     

    Problemet er at jeg ikke vil ha eksakt filnavn, vil feks bare ha "install.*.*.*.*.msi" eller "install.*.msi" feks. Men dette går ikke.

     

    Dette er fordi installfilene blir ofte oppdatert. Hvordan kan jeg få ut filnavnet med å bare skrive "install" ? (Btw. det er flere .msi-filer i samme mappe)

  4. Andariel i nightmare for soj

     

    Ellers meph, pindel,creepsa rett ovenfor 2.waypoint i act5 (frigid highlands i think), shenk(som er litt nedenfor waypointen), og muligens travincal.

     

    Det er de som er vanlig å ta i en run. Alle da i hell.

    Om karakteren din er god nok, er det også greit å ta diablo og baal også. Anyhow, de fleste mf-sorc burde klare runnen som jeg satt opp, bortsett fra travincal som ofte har resists og shenk.

     

    Edit: Hvis du ikke har tele, så er runen fortsatt gjennomførbar, bortsett fra meph.

  5. Lykkes du ikke først, prøv igjen. Banelingbusten til Moon er ganske grusom, men han har blitt bedre. Uansett, vanskelig å faile med banelings når man har 150 av de ;p

    Nja. Spilte 2v2 med en kompis for lenge siden. Han hadde 200 banelings, og vi hadde så og si sikret seieren...

     

    Helt til han trykket på X med et uhell. I sin egen base.

     

    Tror aldri jeg har ledd så mye av SC2 før.

     

     

    Hahah ^^

  6. Mitt skjermkort blir alltid varmt, men på fredag (hvor det varmere enn vanlig i Kr.sand) ble kortet så varmt som 108 grader, svært uvanlig selvsagt, nok til at skjermen flimret i starcraft 2, måtte fikse det ved å sette ned grafikken til lavest, da holdte den seg "kald".

    Skal teste igjen i dag (mye mildere).

     

    Prøve å clocke ned skjermkortet? ;) Fint tips for de som ikke har verdens beste GPU-kjøler, men fortsatt kraftig GPU.

  7. mESA: Artikkelen er min personlige oppfatning, ikke et forsøk på å representere et antatt konsensus. Jeg har ved gjentatte anledninger presisert at Diablo III garantert kommer til å selge som smurt.

     

    "De moderne massive onlinespillene drepte sin viktigste inspirasjon."

     

    Det du mener at at moderne massive onlinespillene gjør at du ikke lengre finner interesse for hack-and-slash ala diablo ? Personlige meninger er no greit,

     

    Men når du også skriver i artikkelen, så vet jeg ikke helt lengre.

    Jeg storkoser meg fortsatt med Diablo II, og spill som Titan Quest og Sacred 2 har gitt meg fantastiske opplevelser i senere tid.

     

    Så din personlige mening er at sjangeren er død, mens du koser deg fortsatt med spillene (noe som flere millioner andre også gjør)?

  8.  

    "Mitt" Command & Conquer drømmespill ser sånn ut:

     

    - Tre hærer. GDI, Brotherhood of Nod (med Kane, selvsagt) og en annen jordisk hær. Selvsagt har vi vanlige enheter som infanteri, tankser, fly, helikoptre osv. Hver side har de samme grunnleggende enhetene, men med en vri for å gjøre det morsomt. Dette gjør at den grunnleggende balansen blir mer eller mindre perfekt fra start. En fyr med rifle er ikke farligere eller svakere enn en annen fyr med rifle bare fordi han har en annen uniform eller en annen rifle. Hva gjør det om du skyter 200 eller 240 skutt i minuttet om ett skudd dreper? ;)

     

    - Når den grunnleggende hæren er klar kan vi begynne å ha det moro. Nod prøver som vanlig å ta over verden, og de driter i sivilie, skader på bygninger osv. Med andre ord skal de ha store våpen. Store. Om en rakett bommer og sprenger et hus er det ikke så nøye bare noen blir drept. GDI på sin side er mer opptatt av å beskytte jorden, så de må ha kraftige våpen som ikke gjør så stor skade på resten av befolkningen. Nod kan fint ødelegge terrenget, sette fyr på en skog osv, men GDI må være opptatt av å beskytte den. Våpnene deres vil på mange måter være enda kraftigere enn våpene til Nod, men de har en begrenset rekkevidde og angriper sjelden mer enn en eller to fiender om gangen. De siste (Asia?) på sin side er en blanding som har kraftige våpen og kan gjøre mye skade på omgivelsene, men de er underlegne både GDI og Nod. De er tross alt nykommere. Nettopp derfor fokuserer de på spionasje, sabotasje og så videre. Mange av enhetene deres er kopiert fra GDI og Nod, men modifisert til å oppføre seg helt annerledes og se annerledes ut. I stedet for en Mammoth Tank har de for eksempel en Elephant Tank. Den er bygd på samme karosseri, men er malt om, modifisert og gjør en annen type skade. Men i hovesak satser de på infanteri, sjøveien og luftveien. De bruker ubåter på havet og stealthfly for å spionere. Når de ser hva fienden kan angriper de raskt og effektigvt der det gjør vondest. Tenk å få en gruppe elite-commandoer midt inne i basen helt uten forvarsel. De har en liten hær, men den er svært mektig.

     

    - Når det gjelder resussurser må vi selvsagt ha den gode, gamle Harversteren, men jeg vil ha en og annen ny type ressurs i tillegg. Kanskje olje? Penger? Men alle tre må kunne konverteres til hverandre, så man aldri blir helt avhengig av en type ressurs. Vil man bygge en oljebrønn og få en jevn strøm penger kan man det, men oljebrønnen kan ikke flyttes og er svært sårbar. En Harvester kan fint flyttes hvor som helst, spesielt om vi også hr et flyttbat Refinery. Penger kommer automatisk som støtte fra myndighetene om vi gjør det bra, for eksempel med en liten dose pr ødelagte fiende. Vil man droppe resursene totalt og leke C&C4 kan man det. Poenget er at det er valgfritt.

     

    - Lederen vi spiller blir noe alá de vanlige, men bygges opp med en blanding av en RPG karakter-editor og en hær-editor. Vi kan gå opp i level akkurat som enhetene, men vi kan i tillegg sette skill points i diverse ting for å gjøre hæren bedre og tilpasse den vår spillestil. Om jeg vil satse på flyvåpen kan jeg fokusere på det, men da blir hæren og marinen dårligere. Jeg kan satse på alle tre, men da blir alle tre bre middels. Skills jeg setter på "meg selv" åpner alt mulig fra ny teknologi til å sette karakteren min som en helt. Han/hun vil da være en Tanya-lignende karakter, men spesialisert for meg. Og selvsagt, dør han/hun taper jeg. Derfor er det valgfritt å leke helt.

     

    - Poenget er alt det må være valgfritt.

     

     

     

    Minner meg om starcraft. Ikke at det er en DÅRLIG ting. Variasjon er vanskelig når det gjelder RTS-spill.

  9. Har tenkt å kjøpe ny pc nå i nær fremtid, sitter fremdeles litt på gjerdet angående bulldozer, men kommer muligens til å bare hoppe på 1155 i neste uke.. Lurer da på hva P67, særlig Asus P8P67 Pro kan tilby over Asus P8Z68-v Pro? Ser at dustin faktisk har priset Z68 noe lavere, trodde disse skulle ligge litt høyere i pris?

     

    Det viktige for meg er egentlig greie klokkemuligheter, sata6 og usb3.0, sistenevnte finner man vell på alle 1155 modeller. Sli er i likhet med integrert grafikk ett pluss, men ikke nødvendig. SSD Caching har jeg ikke greie på.. :)

     

    Z68 er bare verdt å vente på hvis man skal bruke GPU'en som følger med. Skal du skaffe gamingPC, så gå for P67.

×
×
  • Opprett ny...