Gå til innhold

mbodding

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mbodding

  1. Litt avhengig av hvilken bedrift man får jobb i, men av personlig erfaring vil jeg annbefale å se litt inn på direkte server-drift. Både hardware og software. Citrix er også aktuelt. Ettersom det er mange Citrix applikasjoner, er dette ett tema som er vanskelig å lese seg opp på, men noen grunnkunskaper er gode å ha.

     

    Mange bedrifter bruker også "Remote Apps". En variant som gjerne brukes med business systemer som Visma, ettersom disse fungererer heller tregt på VPN.

     

    Kryptering av mobiltelefoner og datamaskiner, mer spesifikt laptop-maskiner er meget aktuelt i mange bedrifter, gjerne McAfee.

     

    Håper dette hjelper.

  2. Jeg hater at alltid på NRK (og andre kanaler) oversettes tall feil. På skjermen sier de 5 som oversettes til 4, 32 oversettes til 31 osv. Jeg kan nesten ikke huske å ha sett et tall bli korrekt oversatt noen gang.

    I noen tilfeller blir ting oversatt fra f.eks. Miles til Kilometer og Pounds til Kilo, og da stemmer det (som oftest) men det hender også at noen sier "It will cost you 185" - "Det vil koste deg 150"

×
×
  • Opprett ny...