Gå til innhold

dovifte

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dovifte

  1. Setter pris på all hjelpen jeg kan få :)

    Ok. Jeg vil ikke virke som en superdust, men hva med å prøve Google?

    Du vet jo egentlig hva du vil ha. 

    -Du vil ha en PC som kjører Word og Excel. (Alle dagens PC'er kan kjøre de)

    -Du vil ha en PC som kjører Football Manager. (http://lmgtfy.com/?q=football+manager+pc+requirements)

       - La oss se her: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/football-manager-2016/12833

    -Du vil ha SSD harddisk.

     

    Nå har du egentlig all informasjonen du trenger. Du har ditt budsjett og du har dine requirements. Da er det bare for deg å søke på nettsider; www.Elkjøp.no, www.Expert.no etc.. og finne det som passer deg best. 

     

    Hvis det er noe du lurer på av spesifikasjoner i PC'en. F.eks om du skal ha i5 eller i7? Hva er best av ditt eller datt, så bare Googler du det. Enklere er det ikke. Vel, du kan jo kan jo lage en tråd her inne på forumet, men da får du jo bare én persons mening. 

  2. Må rett og slett lære deg å gi litt faen du. Du gjør det tydeligvis bra på skolen.

     

    Det er ikke noe vits å pugge seg ihjel på vgs. Spar det til universitetet.

     

    For til syvende og sist så har alle problemene jeg har hatt vært små og uviktige I ettertid, selv om der og da har de vært helt forferdelige. Når du innser det, så takler du stress bedre etter hvert

    (Innlegget mitt er ikke for å svare brukeren Nstin)

     

    Til trådstarter:

    Du lever for øyeblikket et ekstremt godt liv. Mye bedre enn hva du kan sammenligne med andre mennesker på din alder rundt om i verden. Som brukeren over sier, gi litt faen. Du har ikke noen grunn til å bekymre deg egentlig.

  3.  

    Gå for Sony. Philips er billig-TV.

    Ikke så seriøst dette svaret ditt. Philips har drevet med TV siden 1924 og har stått for det meste av patenter innen for bilde siden da. Philips sin toppmod. har nærmest hatt monopol på første plaseringen i EISA siden starten. Kan kjapt nevne Widescreen og den første virkelige flatskjermen (1998) som banebrytende patenter innen bilde fra dette - selskapet som også skapte det første digitale mediet og som dermed startet den digitale revolusjon.

     

     

    Gå for det selskapet som nærmest har hatt monopol på førsteplaseringen i EISA siden starten - PHILIPS. Selskapet har drevet med TV siden 1924 og sitter på det meste av patenter som brukes på feltet.

     

    Samme faen hva de dreiv med for snart 100 år siden. Har du testet noen av Phillips-TV'ene i prisklassen trådstarter spør om? Disse Tv'ene er ikke verdt pengene. Høy input lag og menyer som ligner et PC-spill fra 90-tallet.

  4. Fritidsbåtskippersertifikat (fy fader for et langt ord!) og kystskippersertifikat er to forskjellige ting.

    Ferskt fra Google-søk: Fritidsbåtskippersertifikat


    For å føre fritidsbåt med største lengde 15 meter eller mer, må du inneha minimum fritidsbåtskippersertifikat. Fritidsbåtskippersertifikat gir deg rett til å føre fritidsbåt med bruttotonnasje inntil 50 tonn. Kurset har hovedvekt på emnene navigasjon, navigasjonsinstrumenter, sjøveisregler, skipslære, sikkerhetsopplæring og motorlære. Eksamen består av skriftlige og muntlige/praktiske prøver.


    Kystskippersertifikat:


    D5 tilsvarer det som før ble kalt Kystskippersertifikatet. Sertifikatet gir anledning til å føre fartøy med bruttotonnasje opp til 500, og utstedes i en begrenset og en ubegrenset versjon.
    Her kreves det en teoretisk utdanning tilsvarende VK 1 på maritim videregående skole og to års fartstid på et kommersielt fartøy over 15 meters lengde. Fartstid på fritidsbåt gjelder ikke. Dette er i hovedsak et sertifikat for sjøfolk, men en hel del større fritidsbåter (over 50 fot) som brukes i norske farvann har så stor bruttotonnasje at føreren må ha dette sertifikatet.
    D5L og høyere er formelle sertifikater. Det vil si at de er gyldige hvor som helst i verden (innen sertifikatets fartsområde) på fartøyer med norsk flagg.


    Neste gang. Bruk Google. Google er din venn.

  5.  

     

    Logitech g35 vil også knekke før eller siden. Byggekvaliteten på den er elendig.

     

    Har hatt mitt siden det kom ut og har ikke hatt noen problemer med det. Nå har jeg heller ikke fraktet det noen sted noen gang. Det har bare blitt brukt der PC'en står. Kanskje du har vært uheldig.

     

    Nei. Bare les litt rundt på nettet du ;)

     

    Kanskje jeg som var heldig da. :wee:

  6. Går alltid med refleks når det er mørkt. Refleksvest samt refleksbånd på armer og begge bein. Hunden min har også på seg en refleksvest og en refleks er festet til turbåndet.

     

     

    I områdene jeg går tur i er det en rekke fotgjengeroverganger. Disse er godt opplyst og maks fartsgrense er 50 km/t. Uansett er det sjeldent en bil stopper for meg. Jeg har en rekke ganger vært nær å bli påkjørt.

    Folk glemmer å ta hensyn til skilt. Da særlig forgjengeroverganger. Slakker ikke på farten når det er mørkt etc.

  7.  

    Kan ikke folk få lov å prate om hva de vil her da, uten å få den tonen der slengt i seg? Kanskje det hjelper han å prate her.

    Det vet vel ikke du :)

     

    Ja, du har rett. Det var ikke riktig av meg å trenge på på den måten.

    Jeg beklager, Sabell.

    • Liker 2
  8. Er såpass ny på forumet at jeg ikke vet om "Sabell" er troll-lolol eller ikke. Utifra hva jeg har lest i denne tråden vil jeg si dette er en person med vrangforestillinger.

     

    Til Sabell: Hvis det er en person som prøver å styre livet ditt. Tvinger deg til å leve livet ditt på en annen måte enn du selv vil. Kontakt politiet eller en hjelpetelefon.

    • Liker 1
  9. Du skjønner ikke hva jeg prater om godt er det da er det sikkert flere som ikke skjønner det og så da kan det jo bare stå der. Takk for omtanken! Flere krefter ute på tur!

     

    Litt vanskelig å forstå av din dårlige grammatikk, men utifra det jeg forstod så er det et vesen/person/kraft som har infiltrert ditt energifelt(?) med sin onde ånd og bekjemper deg. Du er nær døden og ber til Jesus..?

     

    Ja, lykke til videre.

×
×
  • Opprett ny...