Gå til innhold

kristy123

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kristy123

  1. Skal reise til varmere strøk med en venninne. vi skal være 2 uker, og hadde vært fint om vi kunne vært 2 steder (1 uke på hvert sted). 

    så lurer på om noen har gjort slikt før, og hvor var dere? vi er veldig glad i hellas, så om det er mulig å reise mellom øyer med båt eller noe, vil jeg gjerne høre! 

    Vi har ikke billappen, så vi kan ikke leie bil!

    andre land kan også vurderes. (ikke tyrkia) 

  2. Da er det lettere å gi gode tips :)

     

    De store turiststedene er gjerne veldig trygge, men man må selvfølgelig ta forhåndsregler (uansett kjønn). Hva har dere lyst til å se og gjøre? Frankrike og Italia er jo gode standardtips til folk som skal på tur.

    vi vil slappe av, sole oss, bade på fine strender, bli kjent med kulturen osv. egnetlig en helt vanlig chartertur :)

  3. vi er to venninner i begynnelsen av 20åra som skal på tur i sommer i 2 uker. vi vet ikke hvor vi skal, og trenger tips til trygge steder for 2 jenter. sol og varme er ett must. skriv gjerne hvorfor vi skal dra til akkurat det stedet :)   

  4. hadde vært kult å fått tips om pc spill for barn og ungdom fra begynnelsen av 2000 å fremover. tenker på slike spill som magnus og myggen, mulle, karlson på taket osv. det er spesielt ett spill jeg lurer på hva heter, det er med en gutt som blir "sugd" gjennom badekaret og må hjelpe fisker og andre sjødyr med å finne proppen til havet. tror det heter noe med en propp, men finner ingenting når jeg googler det. tips?

×
×
  • Opprett ny...