Gå til innhold

Derma

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Derma

  1. post-360999-0-77804200-1413707309_thumb.pngJeg forandret ip adressen på min egen trådløse roter den som ikke er denne forbannede D-linken. Min fungerer som den skal med passord og endret ip-adresse, men likevel kommer denne ukjente trådløse routeren til syne i oversikten over netteverk nede til venstre på maskinen. Det stemmer som du sier at det er et utropstegn når jeg ser på hvilke nettverk jeg kan koble meg på i rullegardinen til høyre. Det rådet om å bytte ip adresse på router var flott og det har jeg nå lært MEN jeg liker enda ikke at den "Wireless N router" kommer opp nede til venstre. Har aldri vært påkoblet denne og jeg konfigurerte maskinen min på nytt for å evt. hindre noe "gammel kommunikasjon". Her er nytt oversiktsbilde. Noen må da kunne så mye om data at dere kan hjelpe meg å få fjernet denne fra oversikten min ? Jeg har også forandret min egen router til å sende på den kanalen der jeg har funnet ut at denne "Wireless N router" vises minst.

    Flott video du over her:) Har satt på WPA2 passord på min egen roter, så det er ok.

     

    Hva mener du med VPN på ukjente nett ?

  2. post-360999-0-12652400-1413587595_thumb.pngJeg har aldri satt opp admin og passordrettigheter på min datamaskin som heter "Hjemme".

    Det er ikke behov for det da det kun er jeg som bruker denne pc.

     

    Har kun et passord da maskinen starter og det er noe nytt som Windows 8 krever i forbindelse med e-post adressen du må oppgi for å komme inn på maskinen ved oppstart. Det du sier der høres litt rart ut. Betyr det at andre kan få tilgang til min pc trådløst om jeg ikke setter opp adminrettigheter/passord ?

     

    Oppdaget nå at da jeg skulle inn på min kones maskin så kommer admin og passord opp. Så der ser det ut til å fungere. Hvordan endrer jeg passord og adminrettigheter på min datamaskin ? TUSEN TAKK TILTMAN. Jeg fikk endret ip-adresse på min egen router:)

    Da har ikke noen andre samme ip-adresse som min egen router i nærheten.

     

    Jeg skjønner mindre og mindre. Da jeg endret ip-adressen på min egen router forsvant min datamaskin "hjemme" fra nettverksoversikten nede til venstre(oversikten på min pc)! Nå er bare min kone å finne på netttverket ? (En dag senere så vises jeg igjen på oversikten til pc-nettverket).

  3. Under til venstre står det at jeg ikke er koblet til nettverk ? Men til høyre ser dere at jeg er koblet til ett nettverk. Hvorfor samsvarer ikke disse

    to ? Jeg er på nett til leverpostei , men til venstre står det da at jeg ikke er koblet til nettverk. Mente du at jeg skulle endre IP-adresse på routeren min eller datamaskinen min ? Og Hvorfor får jeg ikke tilgang til egenskaper på min datamaskin som heter "hjemme" ? Men jeg får opp egenskaper på routeren som IKKE er min "Wireless N router".

     

    post-360999-0-13990800-1413531143_thumb.png

  4. Forøvrig;

    Grunnen til at denne dukker opp spesielt er at den tilfeldigvis er konfigurert innenfor samme LAN (nettverksmaske) som din maskin og har UPnP aktivert. Windows på din maskin antar da at den tilhører deg.

     

    Dette er en av grunnene til at jeg unngår å benytte 192.168.x.x nettverk, det er så mange ISP dingser som kjører broadcast der. 192.168.1.1 må være verdens mest benyttede IP...

     

    Jeg har en fast greie når jeg setter opp ting; 10.HUSNUMMER.x.x (Altså om du bor i Minvei 47, blir LAN'et ditt 10.47.x.x - lett å huske er det også, sjelden husnummer er > 254 her til lands). Da slipper en som regel å kræsje med adressene når en f.eks skal koble opp VPN (tx. IPSec) mot arbeidsplass, venner etc. også.

    Hvor kan jeg bytte ip adresse på min datamaskin slik at jeg unngår dette ?

  5. Takk da fikk jeg forklaring på klokken og ser sammenhengen.

    Men hva betyr denne oversikten over Wireless og DHCP klienter.

    Det er en klient som ikke er på Wireless oversikten, så denne aner jeg ikke hva er. Er det rett og slett den trådløse routeren sin mac adresse ?

    post-360999-0-82619000-1408877643_thumb.png

     

    Orker ikke lage ny tråd så bare byttet bilde her! De to første under her svarte på det første bildet. Takker for forklaring der.

  6. Et usikret nettverk med navn "dlink" ser for meg forsåvidt ut som en nyoppsatt/nyresatt ruter. Det kan være den er borte fordi vedkommende som eier den endelig har gått inn og satt en egen SSID og satt på WPA2. Se om du ser noen nye nettverk i trådløs-lista di, da er det sikkert den.

     

    Den RALINK-ruteren har sikkert dukket opp på samme måte. Åpent nett og Windows som er behjelpelig.

    Windows gjør mye rart når det kommer til trådløsnett. En populær "hacke"-metode er å sette opp et trådløspunkt som svarer "HER!" når windows går ut og spør "offentlig" i trådløsrommet om "hjemmeruteren" sin.. http://www.infinitechusa.net/blog/2011/09/16/jasager-says-yes/

    Takk likte spesielt denne :)

     

    How can I protect myself?

    Simple: turn off the option to Automatically Reconnect to Network for your preferred networks. However, always check to see what network you are connected to you in a public area. As well, never do any banking or work with any other sensitive information while on a public network.

  7. Jeg koblet meg til D-linken flere ganger nå og hver gang får jeg beskjed om at jeg ikke kan koble meg til D-linken. Dette som hele tiden har vært et åpent nettverk for meg. Og nå for 20 minutter siden forsvant det helt. Jeg tok med meg min pc på tur igjen for å komme nærmere kilden. Og D-linken er borte fra mitt nett, Totalt borte. Jeg vil rette en stor takk til dere alle som har bidratt konstruktivt på denne tråden. Du kan tro jeg ble lang i maska da jeg ikke fant signalet der det var sist. TAKK FOR ALL HJELP. Jeg får nok ikke ip adressen på D-Link jeg skjønte opplegget ditt for sent(du som kom med råd over her). Jeg er som sagt en nybegynner og alldeles ikke et troll. Jeg er glad for at dere har hjulpet meg. Takk igjen. Det jeg har lært i går og i dag skulle jeg ønske at jeg kunne for 3 dager siden:(

  8.  

    Nybegynner, den 22 Aug 2014 - 16:46, sa:

     

    Når "naboen" kan gjengi hva jeg har skrevet på et forum NØYAKTIG så er det jeg som har ett problem. Men det er jo løst når jeg forandrer passordet for da forsvinner denne. Er like greit å bare gi opp å lage ett nytt passord slik at han forsvinner igjen.

     

     

     

    Kunne du forklart denne enda bedre? Hvordan fikk du vite at naboen gjenga noe du skrev på ett forum? En bedre forklaring her kan gi oss ett bedre innblikk i hva du faktisk mener.

     

    Hvis han vet ditt brukernavn her inne, så er det jo ikke vanskelig å finne alt du har skrevet. Slik er det på de aller fleste andre forum også.

     

    Det startet med at jeg overhørte en samtale mellom to personer som inneholdt 3 ord som svært få bruker. Han brukte disse 3 ordene i en setning og som var umulig å ikke få med seg for meg da dette ikke engang innehar en sannsynlighet på 1:1 000 000 om en ikke har det fra et sted. Da jeg hørte de ordene lyttet jeg for slikt er meget uvanlig for å si det mildt. Men det var også noe annet han sa som vekket min interesse, han skulle ta meg og håpet jeg ville gjøre noe straffbart. Noe jeg ikke gjør jeg er bare rett frem og ærlig, litt for ærlig mener mange. Og jeg holder meg alltid innenfor loven på nettet. Ikke alltid utenom når jeg smugler et par flasker øl fra Sverige. Så tok jeg med pcen min ut for å se hvor disse signalene kom fra og ganske riktig kom signalene fra det huset der mannen lot kloakken flomme ut av munnen ....

  9.  

    Du over her sa jeg kunne sjekke ip adressene på begge routerne ? Jeg vet min egen ip-adresse, men hvor finner jeg ip.adressen til d-linken ? Må jeg da koble meg til hans router for å se dette ?

     

    Naviger til følgende nettside og noter den ip-adresse siden sier du har:

    http://minip.no/

     

    Koble deg til D-link routeren og naviger til den nettsiden på nytt og sammenlign ip-adressen med den forrige.

     

    Takk skal du ha! D-linken ser ut til å være borte så jeg må nok vente litt før jeg får tatt testen. Dette var virkelig nyttig info, da kan jeg hjelpe andre om det skulle skje:)

  10. post-360999-0-28786800-1408732079_thumb.pngHer dukket det opp noe jeg aldri før har sett. Nå screnet jeg egenskapene til begge. Kom med forklaringer her. Jeg bytter passord senere i kveld etter å ha satt dataen på fabrikkinnstillinger:)

     

    Du over her sa jeg kunne sjekke ip adressene på begge routerne ? Jeg vet min egen ip-adresse, men hvor finner jeg ip.adressen til d-linken ? Må jeg da koble meg til hans router for å se dette ?

     

     

  11. Kjære Nybegynner.

    Jeg antar du er nettopp det, en nybegynner. Det vil si du har begynt, du har lært litt, men ikke veldig mye.

    Hadde du vært totalt uvitende ville du ikke ha brydd deg, og heller ikke startet din lille private konspirasjonsteori.

    Men siden du vet LITT, er det også lett å ta litt feil.

    Det er det du har gjort her.

    Naboens usikrede nett synes hos deg. Sannsynligvis har du også brukt det, ikke med vilje, men med en liten porsjon uvitenhet.

    At du kan se at din nabo har et trådløst nettverk, og det er fra D-link betyr ikke at naboen hacker deg.

    At denne også har en MAC adresse er helt naturlig - om du titter ut vinduet, ser du sikkert huset hans også, og det har en gateadresse. I grunn er det mye av det samme.

    Du kan ikke hacke en MAC adresse, men du kan spoofe en, dvs utgi deg for å ha denne adresse, bruke den, selv om den egentlig ikke er din. Det blir omtrent som hvis du sender et brev, og skriver naboens adresse som avsenderadresse. Det er ingen store hemmeligheter som røpes, og lite sikkerhet rundt selve MAC adressene.

    Du kan velge å filtrere dine systemer på MAC adresser, slik at bare utstyr med rett adresse kommer på nett, men som sagt - det er ikke veldig vanskelig å skrive feil avsenderadresse på et brev, eller spoofe en MAC adresse.

    Skal du ha sikkerhet på ditt nivå handler det om trådløs sikkerhet i form av WPA2. Det er sikkert nok til hjemmebruk, og som nybegynner bør du ikke gjøre det mer komplisert.

    Skal du ha 100% sikkerhet - skru av strømmen, ta på en hatt av aluminiumfolie, og sett deg ned å les om noen hyggelige konspirasjoner ...på papir.

     

    Kjære Nybegynner.

    Jeg antar du er nettopp det, en nybegynner. Det vil si du har begynt, du har lært litt, men ikke veldig mye.

    Hadde du vært totalt uvitende ville du ikke ha brydd deg, og heller ikke startet din lille private konspirasjonsteori.

    Men siden du vet LITT, er det også lett å ta litt feil.

    Det er det du har gjort her.

    Naboens usikrede nett synes hos deg. Sannsynligvis har du også brukt det, ikke med vilje, men med en liten porsjon uvitenhet.

    At du kan se at din nabo har et trådløst nettverk, og det er fra D-link betyr ikke at naboen hacker deg.

    At denne også har en MAC adresse er helt naturlig - om du titter ut vinduet, ser du sikkert huset hans også, og det har en gateadresse. I grunn er det mye av det samme.

    Du kan ikke hacke en MAC adresse, men du kan spoofe en, dvs utgi deg for å ha denne adresse, bruke den, selv om den egentlig ikke er din. Det blir omtrent som hvis du sender et brev, og skriver naboens adresse som avsenderadresse. Det er ingen store hemmeligheter som røpes, og lite sikkerhet rundt selve MAC adressene.

    Du kan velge å filtrere dine systemer på MAC adresser, slik at bare utstyr med rett adresse kommer på nett, men som sagt - det er ikke veldig vanskelig å skrive feil avsenderadresse på et brev, eller spoofe en MAC adresse.

    Skal du ha sikkerhet på ditt nivå handler det om trådløs sikkerhet i form av WPA2. Det er sikkert nok til hjemmebruk, og som nybegynner bør du ikke gjøre det mer komplisert.

    Skal du ha 100% sikkerhet - skru av strømmen, ta på en hatt av aluminiumfolie, og sett deg ned å les om noen hyggelige konspirasjoner ...på papir.

    Konspirasjonsteorier er vel når en person ikke VET. Så jeg har problemer med i det hele tatt å se humoren din her. Ellers så kommer du faktisk med greie forklaringer.

  12.  

    Nå bytter jeg passord slik at jeg slipper å se d-linken på mitt nettverk, jeg vil ikke kommunisere med den.

     

    Du så din egen router, da du var koblet til den. Skjermbilder hadde vist dette og at du etter endring av passord er koblet til samme

     

    Skrotum : Du virker svært usikker på blant annet data, men det verste ser ut til at du lider av dysleksi og ordblindhet. Da blir mine noe uklare forklaringer barnemat i forhold.

  13. Vel, er det kun en som er usikret og som støtter uPnP så er det ikke så rart. Samtidig kan nettverksadresse og ha litt å si(dvs hvilket subnet du har), men det trenger du ikke å tenke på.

     

    Og selv om den dukker opp igjen(noe den kan gjøre) så er det ingenting å bry seg om.

     

    Vil du ha hjelp til resten, dvs at naboen faktisk ser hva du legger ut så må du faktisk komme med med info rundt akkurat dette. Enten så har han installert spionprogramvare på pc'en din eller så var det tilfeldig at han kjente deg igjen. Og er det førstnevnte så hjelper ikke det du nå har gjort i det hele tatt. Og eg vet nok hvilken av de du har mest tro på :)

    Dersom jeg restarter maskinen til fabrikkinnstillinger så burde dette (spionprogramvare) også være utelukket ? Eller tar jeg feil ? Gir ikke mer info om temaet om hvorfor jeg vet, men jeg VET. Ville blitt mye rare kommentarer her da. Den kommer også opp hver gang (under nettverk) hver gang jeg starter en nedlasting til min maskin. Jeg er ikke den som påstår ting om jeg ikke er sikker. At jeg ordlegger meg litt feil her på forumet fordi at jeg ikke kjenner til deres terminologi tar jeg med stor ro. Godt å se at flere av dere kan en del om temaet, men det burde være en sletteknapp her for å få vekk de største patetiske "moroklompene".

    En kommentar i forbindelse med at "data" nå til dags har blitt så lett at det er vanskelig.

    Nå bytter jeg passord slik at jeg slipper å se d-linken på mitt nettverk, ...

    Maskinen viser deg IKKE "ditt nettverk" (under nettverk), men alle enheter den kan kommunisere med uten videre instruksjoner (om hvordan). Den viser IKKE hvem som er koblet på din router, men ALLE enheter som er definert i samme LAN segment (ip samt angitt nettverksmaske).

     

    Den kontakter altså ALLE ip-adresser som teoretisk kan fungere på LAN'et (ip samt angitt nettverksmaske, dvs. uten å gå om gateway adressen) og sjekke om disse har upnp (plug and play) støtte. Den vil da vise dingsen som aksesserbar.

     

    Dersom en enhet med upnp støtte og er på samme LAN segment som deg vil den altså komme opp under "nettverk", helt uavhengig av hvem som eier den eller hvilken router den er koblet til.

     

    Så, for å få vekk evt uønskede enheter hos nabo(er), sett opp DHCP (i routeren) til å dele ut noe annet enn standardverdier. Da er du litt sikrere (helt til en eller annen tilfeldigvis benytter samme settinger som deg selv).

     

    Takk for fin og god forklaring:)

  14. Saymore og tåkelur har de beste "plausible" forklaringer her. Men det er merkelig at signalet forsvinner med nytt passord. Jeg tror og at det da er sikret helt. De fleste andre her inne trenger kurs i data minst like mye som meg om ikke mer ut fra kommentarene.

    Det er 3-4 som viser at de vet hva de snakker om, så takk til dere. Nå bytter jeg passord slik at jeg slipper å se d-linken på mitt nettverk, jeg vil ikke kommunisere med den. Problemet er trolig løst så jeg er fornøyd med det.

    Merkelig at jeg bare kan kommunisere med 1 router i nabolaget da vi har 30 rundt her, men ok.

  15. Jeg har ikke koblet meg til denne D-linken.? Den er bare tilgjengelig .

     

    Hvorfor er det da forskjell når jeg lager ett annet passord enn det som står på boksen (airlinken) da er denne Wireless router borte ? Kom med en logisk forklaring på dette.

    Dersom den skulle være tilgjengelig bør den vel være det på et nytt passord også ?

    Altså burde den vises under nettverksinfrastruktur.

    Når "naboen" kan gjengi hva jeg har skrevet på et forum NØYAKTIG så er det jeg som har ett problem. Men det er jo løst når jeg forandrer passordet for da forsvinner denne. Er like greit å bare gi opp å lage ett nytt passord slik at han forsvinner igjen. Men jeg får takke for respons uansett. Jeg har lært meg å sikre mitt eget nettverk:)

  16. Jeg har ikke koblet meg til denne D-linken.? Den er bare tilgjengelig .

     

    Hvorfor er det da forskjell når jeg lager ett annet passord enn det som står på boksen (airlinken) da er denne Wireless router borte ? Kom med en logisk forklaring på dette.

    Dersom den skulle være tilgjengelig bør den vel være det på et nytt passord også ?

    Altså burde den vises under nettverksinfrastruktur.

  17. Vel, en måte vi kan ende hele hysterie er enkel.

     

    1. Koble fra ditt private trådløse nettverk.

    2. Koble til d-link nettverket med maskinen din.

    3. Finn MAC adressen til D-linken du nå er koblet til.

    4. Sjekk også om du har Internett.

     

    Om dette nettverket har samme adresse (MAC) som den du la ut er saken grei, da er det DU som har koblet til feil nettverk. Så frem naboen ikke har gått over stokk og stein, noe jeg betviler sterkt.

     

    Om den ikke har lik MAC, så er det noe annet. (tviler).

    post-360999-0-60955300-1408716504_thumb.

     

    Der ble det visst riktig. Jeg har bare koblet til min airlink 59300 med det gamle passordet som står på boksen. Når jeg da ser på mitt eget nettverk nede til venstre dukker D-linken opp (som Wireless router). NB jeg har kun koblet til min egen airlink router her som dere ser er den tilkoblet som det står øverst til Høyre.

     

    Wireless N-router er d-linken eg snakket om tidligere. men fikk ikke alt opp samtidig.(egenskaper).

    Kan kanskje få til et scrennbilde av egenskaper der om ikke noen tror det er den nede til venstre. Når jeg leser på egenskaper til Wireless router står det D-link 615. mac adresse Mac adressen er : 00:21:91:e7:ea:xx

    Jeg har airlink 59300 IKKE D-Link. Så hvorfor dukker det opp på nettverksinfrastuktur ?

    Har litt vanskelig for å se hvorfor den skulle dukke opp inne i din router (bilde 1), annet enn hvis det er gjort med overlegg. Tok du noen screenshot av dette, eller kan du forandre tilbake og se om den kommer tilbake?

     

    Hvis naboen kobler til internett gjennom deg, så vil du få opp din router ved å skrive dens IP når du logger inn på hans Dlink-nettverk...

    post-360999-0-60955300-1408716504_thumb.

     

    Der ble det visst riktig. Jeg har bare koblet til min airlink 59300 med det gamle passordet som står på boksen. Når jeg da ser på mitt eget nettverk nede til venstre dukker D-linken opp (som Wireless router). NB jeg har kun koblet til min egen airlink router her som dere ser er den tilkoblet som det står øverst til Høyre.

     

    Wireless N-router er d-linken eg snakket om tidligere. men fikk ikke alt opp samtidig.(egenskaper).

    Kan kanskje få til et scrennbilde av egenskaper der om ikke noen tror det er den nede til venstre. Når jeg leser på egenskaper til Wireless router står det D-link 615. mac adresse Mac adressen er : 00:21:91:e7:ea:xx

    Jeg har airlink 59300 IKKE D-Link. Så hvorfor dukker det opp på nettverksinfrastuktur ?

     

     

     

    Jeg spør om det er mulig å hacke en mac adresse?

    Nei, selve setningen gir ikke mening. En mac-addresse er et bare et tall. Setningen din oversatt til norsk blir "er det mulig å hacke et tall?" Nei.

     

    Jeg prøver å finne forklaringer på hvorfor dette har skjedd?

    Vi kan bare hjelpe deg å finne forklaring på hvorfor dette har skjedd hvis du forklarer hva "dette" er. Så langt er forklaringen alt for dårlig til at vi kan hjelpe deg.

     

    Jeg visste at informasjon var kommet på avveie

    Ut i fra det du har skrevet har ingen informasjon kommet på avveie. Du har blitt identifisert på et diskusjonsforum ut i fra det du har skrevet der.

     

    Det ville hjelpe om du forklarte PRESIS hva slags informasjon som kom på avveie, og PRESIS hvordan du fikk vite det.

     

    Og legg ut mac-addressen til den som har koblet til ruteren din.

     

    Det er da kriminelt å legge ut mac adressen til han som har vært på mitt nett ? Kan dere finne ut mer ved hjelp av å vite mac adressen ? Kunne kanskje gitt deg den privat men ikke over et forum.

     

    Vet du hva en MAC-adresse ER? http://no.wikipedia.org/wiki/MAC-adresse

     

    Det er ikke kriminelt å legge ut adressen her.

     

    For det første, ingen her kan bruke den adressen til noe bortsett fra å se hvem som har produsert nettverkskortet til utstyret. Og det har du allerede oppgitt. Det er bare ønskelig å få verifisert dette.

     

    For å kunne bruke MAC-adressen til noe kriminelt, så må en være på det samme nettverket som enheten, og er man det så kan man allerede finne MAC-adressen. Mao, at du legger den ut gjør det ikke lettere for folk å misbruke den til noe.

     

    post-360999-0-60955300-1408716504_thumb.

     

    Der ble det visst riktig. Jeg har bare koblet til min airlink 59300 med det gamle passordet som står på boksen. Når jeg da ser på mitt eget nettverk nede til venstre dukker D-linken opp (som Wireless router). NB jeg har kun koblet til min egen airlink router her som dere ser er den tilkoblet som det står øverst til Høyre.

     

    Wireless N-router er d-linken eg snakket om tidligere. men fikk ikke alt opp samtidig.(egenskaper).

    Kan kanskje få til et scrennbilde av egenskaper der om ikke noen tror det er den nede til venstre. Når jeg leser på egenskaper til Wireless router står det D-link 615. mac adresse Mac adressen er : 00:21:91:e7:ea:xx

    Jeg har airlink 59300 IKKE D-Link. Så hvorfor dukker det opp på nettverksinfrastuktur ?

     

    Når jeg har nytt passord er denne Wireless D-linken borte fra min nettverksstruktur ? Nederst til venstre. Hvorfor denne forskjellen ?

  18. post-360999-0-60955300-1408716504_thumb.png

     

    Der ble det visst riktig. Jeg har bare koblet til min airlink 59300 med det gamle passordet som står på boksen. Når jeg da ser på mitt eget nettverk nede til venstre dukker D-linken opp (som Wireless router). NB jeg har kun koblet til min egen airlink router her som dere ser er den tilkoblet som det står øverst til Høyre.

     

    Wireless N-router er d-linken eg snakket om tidligere. men fikk ikke alt opp samtidig.(egenskaper).

    Kan kanskje få til et scrennbilde av egenskaper der om ikke noen tror det er den nede til venstre. Når jeg leser på egenskaper til Wireless router står det D-link 615. mac adresse Mac adressen er : 00:21:91:e7:ea:xx

    Jeg har airlink 59300 IKKE D-Link. Så hvorfor dukker det opp på nettverksinfrastuktur ?

  19.  

     

    Det er mest sannsynlige er at det er du som ved et uhell har vært koplet på naboens nett, ikke motsatt. Naboen har ikke passord på sitt nett, så det er fort gjort.

     

    Hans ssid vil være synlig hos deg eller forsvinne fordi han er langt borte og signalet derfor er svakt.

     

    At du ikke fikk endret passord på routeren din er et seperat problem.

    Jeg mistet nettet da jeg prøvde å koble meg på d-linken , den har aldri vært sperret for meg før i morges etter at jeg byttet passord på min personlige router. Hva om jeg stiller tilbake nå til opprinnelige innstillinger (min router)og kommer på nettet igjen ? gjennom d-linken ? Jeg har ikke tid nå. Men poste dere som kan noe så skal jeg se på saken senere, har virkelig lyst til å få til noe mer her nå som jeg føler meg tryggere på ting.

     

    Jeg foreslår at du prøver dette, og så dokumenterer med screenshots hva som skjer (om noe). Du har et bilde nå som viser nettet uten denne routeren. Så forandrer du tilbake til originalt, ser om den dukker opp og tar et nytt bilde. Så kan du eventuelt teste å koble til denne routeren og se om du finner din Jensen som jeg foreslo. Du kan også eventuelt sjekke om din eksterne IP er den samme koblet slik du har det nå og koblet gjennom D-link. Feks: www.canyouseeme.org

     

    Det ble endringer ja, med det gamle passordet. Nå er det synlig på mitt nettverk uten at jeg har koblet til d-linken. Har lagret en versjon i Paint og en i Word, men jeg får ikke til å legge ut screnshotbildet når jeg skal lime det inn her.( Under egenskaper på D-Link står det tilgangspunkt, og åpent nettverk).
×
×
  • Opprett ny...