Gå til innhold

mallabarius

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mallabarius

  1. Huawei p20 pro

     

    Har også p20 pro. Fikk opp meldingen om klar til bruk. Godkjente alt, men stopper etter at jeg har lagt inn "ok google" tre ganger. Får beskjed om at det ikke kan lagres. Har sjekket alle innstillinger, slettet cache og app data, også på google services. Avinstallert oppdatering av appen, men ingenting nytter. Er det noe spesielt du gjorde for at det skulle fungere? 

  2.  

     

     

     

    Da har Marshmallows kommet til V10 via LG Bridge.

    Det hørte magisk ut. Sjekker ota i går og vurderte sjekk via bridge. Har du fått lagt inn oppdateringen?

    Driver på nå :)

    Gi gjerne en liten rapport når du har fått det opp å gå. Får ikke mulighet før seint i kveld. Blir greit å få 6.0 nå. :-)

     

     

    Jeg tok en backup via LG bridge, da jeg tok en fabrikk reset etter oppdatering, og alt ser nå helt likt ut som det gjorde med apper, bakgrunn, sms, epost, kontakter osv.. funket meget bra.

     

    Men jeg må nok bruke telefonen litt først før jeg kan gi noen rapport.

     

     

    Ok, takk for svar. Ser endelig ut til at Bridge fungerer på Mac igjen. Sist jeg oppdaterte G4 til 6.0, måtte jeg bruke Win. Er i gang med sikkerhetskopiering og installasjon av Marshmallow.  :w00t:

    • Liker 1
  3.  

     

    Da har Marshmallows kommet til V10 via LG Bridge.

    Det hørte magisk ut. Sjekker ota i går og vurderte sjekk via bridge. Har du fått lagt inn oppdateringen?

    Driver på nå :)

    Gi gjerne en liten rapport når du har fått det opp å gå. Får ikke mulighet før seint i kveld. Blir greit å få 6.0 nå. :-)

    • Liker 1
  4. Fin test. Men testen er gjennomsyret av at du er fan av LG. Når ble gummi luksuriøst? ? Hallo!

    I tillegg er den DAC'en 32bit noe som er ikke brukes stort sett hos folk. 16bit er det som er utbredt. Er mange tester som har testet lyden uten å bli så imponert. Problemet er vel at man ikke får brukt det i alle apper. 

     

    Du skriver at batteriet holder over 1 dag. Men på bildet av strømforbruket ser man jo at det ikke er noe tung bruk der? Hvor mye video, browsing på internett osv? Jeg vil se en screen-on-time test, for der gjør den det veldig svakt i alle andre tester. 

     

    Du merker ikke noe forskjell med tungdrevne spill? Det er helt umulig om du sammenligner med hva alle andre objektive tester får til. Foreslår at du faktisk kjører noen tøffe grafiske tester der du faktisk kan se hvilken FPS den har. 

     

    Hele testen blir litt teit, da det virker som du aldri har prøvd noe annet enn LG, og ikke vil prøve eller. 

     

    EDIT: En annen ting er jo at man får ikke brukt DAC'en når man vil. Er jo bare den innebygde appen som tillater dette. Finnes dog omveier veit jeg. Men det er ikke noe som er støttet av LG. 

     

     

     

    Denne micro-reviewen kommer etter bare noen dager med test. Enten man er Apple fanboy, eller LG fanboy spiller i liten grad noen rolle med tanke på tester av produkter man har en preferanse for. Kan heller ikke se at påstanden din om at han ikke vil prøve andre telefoner kommer frem i noen av innleggene. I motsetning til mange andre testere og for så vidt journalister / nettsteder med preferanser, er han åpen på at han er LG fanboy.  :) 

     

    At duraskin oppleves som luksuriøst skyldes vel ikke materialvalg, men kvalitet og grep. Noen liker glass og noen liker aluminium. For min egen del liker jeg at telefonen ligger godt i hånden og at det er godt grep. At duraskin i tillegg tåler juling er heller ikke feil.

    Som tidligere nevnt er det viktigste at man faktisk kan bytte ut både batteri og sette inn micro-SD kort. ( noe man ikke kan gjøre der man har preferanse for de mer luksuriøse materialene glass og aluminium. Da disse ofte inngår i en unibody-løsning. )

     

    Batteriet opplever jeg som tilfredstillende. Som Tage nevner, kunne dette med fordel ha vært levert med noen høyere kapasitet.

    Hvis man scroller litt under oversikten på batteriforbruket, vil man kunne se hva som fysisk sluker batteritid.

    I tillegg har vi mennesker generelt veldig varierende bruksmønster, hvor noen lader to ganger pr dag. Fordelen med V10 er at man kan ha ekstra batteri i lommen og at den har veldig rask ladetid. 0-100% på timen og fem minutter.

     

    DACèn kan fint benyttes med en enkel løsning som ikke krever root. Legger for ordnes skyld ved en link til Google Play, hvor en av XDA-guttene har programmert litt.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phascinate.lgv10.dacfix

     

    Siden det er flere som er opptatt av tester og tall, vedlegger jeg dagens test.

    Testen er gjennomført med futuremark 3D ( på min egen LG V10 ). Hvis dette ikke holder til vanlig mobilspilling, er både PlayStation og Xbox alternativer.  :) 

     

    http://bildr.no/view/S0dBMlBW

     

     

    Sist men ikke minst:

    Jeg har ikke vært noen LG fanboy, men er på god vei nå.

    Kommer fra iphone opp til 5, via Samsung Note 3-4 og valgte LG G4 når Note 5 ikke kom til Norge.

    Jeg ble meget positivt overrasket over LG. Her er det mange smarte funsksjoner som jeg ikke har sett i andre UI. Som sagt er dette med UI, brand, estetikk, bruksmønster veldig forskjellig. 

    Er man kristisk, gjør som resten ; Kjøp Iphone eller en i galaxy-serien! Da skiller du deg hvert fall ikke ut!  :rofl: 

    • Liker 6
  5. Takk for flott review, Tage! :-)

    Fikk ikke testet hifi dac før i dag. Herre min hatt for en forskjell. Til å ikke være spesielt audiofil, har jeg tilgode å høre noe i nærheten.

    De har pakket telefonen med et headset av kvalitet. Quad beat 3 er i tillegg tunet av AKG.

     

    Om noen er i tvil, så slenger jeg meg på tilbakemeldingen fra Tage.

    Her er det bare å "laup & kjaup"

    • Liker 5
  6.  

    Har selv Note 4 og V10.

    Vi vet at sd808 er svakere i tester, men jeg bryr meg om hvordan telefonen fungerer i daglig bruk og ikke om den scorer høyere poengsum i en eller annen benchmark/antutu/geekbench.

    Når det gjelder V10 så får den godt med skryt selv om den er pakket med "gammel" prosessor.

    På hvilken måte eller oppgave merker du at ytelsesforskjellen blir en dealbreaker? Er det testene du forholder deg til, eller er det noe med ditt bruksmønster som gjør at feks v10 blir for slapp?

    Ellers har v10 4gb ram som merkes utrolig godt ved multitasking. Øvrig maskinvare vil jeg heller ikke si er spesielt svak.

    Tingen er at jeg kjøper ikke en flett ny telefon som bruker dårligere maskinvare enn hva produsenten kunne ha brukt. Dette er deres toppmodell fram til G5 kommer, og da synes jeg det er litt trist at de ikke kunne tatt steget opp til SD810 som fungerer bra i de siste versjonene.

    Jeg har veldig lyst på V10 på grunn av at den er robust og den ekstra skjermen.

    Batteriet og maskinvaren er det som holder meg unna å kjøpe. Jeg har ikke lyst på noe dårligere batteri enn det min Note 4 har.

    Ser poenget ditt, selv om du ikke svarte konkret på hvordan du merker ytelsesforskjellene.

    Jeg har selv reflektert over argumentene dine på hvor ny maskinvaren er ved min bestilling. Jeg kan forsikre deg om at jeg ville valgt V10 over Note 4 anyday.

    Skal man være litt firkantet i tankegangen vil jeg oppnå samme resultat ved å kjøre 4 mil med en bil på 140hk og 190hk. Drar du på ut av lyskrysset, er mulighetene store for at bilen med 190hk er ett sekund eller to rappere. Resten av turene merker du nok ikke den store forskjellen.

    Hadde 820 vært tilgjengelig ved produksjon og ikke eksklusiv for sammy s7 ved lansering( om ryktene stemmer), ville den nok vært dyttet inn i v10.

    Ellers vil jeg fremheve at utskiftbart batteri og sd-kort var en av grunnene til at jeg ble "dradd" over til Lg. Det er styrken ved å ikke være med på unibody hysteriet. ( selv om et dårlig sd-kort med lave yrelser kan gi en dårligere brukeropplevese. Her må kunden være bevist på å kjøpe kort med høy lese/skrive hastighet og av god kvalitet ).

    • Liker 2
  7. Har selv Note 4 og V10.

    Vi vet at sd808 er svakere i tester, men jeg bryr meg om hvordan telefonen fungerer i daglig bruk og ikke om den scorer høyere poengsum i en eller annen benchmark/antutu/geekbench.

    Når det gjelder V10 så får den godt med skryt selv om den er pakket med "gammel" prosessor.

     

    På hvilken måte eller oppgave merker du at ytelsesforskjellen blir en dealbreaker? Er det testene du forholder deg til, eller er det noe med ditt bruksmønster som gjør at feks v10 blir for slapp?

     

    Ellers har v10 4gb ram som merkes utrolig godt ved multitasking. Øvrig maskinvare vil jeg heller ikke si er spesielt svak.

    • Liker 4
  8. Noen hær som har telefonen om kan bekrefte eller avkrefte det med dårlig batteri tid?

    Hadde planlagt kjøp men er ute etter god batteri tid så etter å lest tek.no sin test er jeg skeptisk

    Batteriet er helt ok. Fordelen er at du kan ha ekstra batteri, samt at den er raskest på ladetid. 1t5 min fra 0 til 100%. I tillegg er det noen nye strømsparingstiltak i android 6.0 marshmallow. ( kommer snart til V10 ) merket forskjell på min "gamle" g4 etter at den fikk 6.0.

    Batteriets prestasjoner overskygger ikke det faktum at telefon er konge. ( kommer selv fra apple tom 5, via sammy note 3 & 4, til g4 og nå v10 ) Lg er ekstremt undervurdert. I tillegg er det gøy med en telefon ikke hvermansen har.

     

    Vet ikke om de har ladet en syklus eller to før de konkluderte i sin test. Ofte underpresterer batteri de første syklusene.

     

    Til slutt vil jeg si at jeg overhode ikke kjenner meg igjen vedrørende fingerprinten. Fungerer raskt og pålitelig hos meg.

    • Liker 2
  9.  

    Da var gullgutten i hus. Her er det julaften for en gammel krok. :-)

    Grattis gammel "ørn" You give a report later on!

    Kos dæ med V10 ,,hehe nu må du skriv "reviews" på bloggen ;-)

    Snakkes!

    Hehe.. Skal prøve å skrive noen ord utpå kvelden. Foreløpig lover dette som forventet veldig bra. :-) goood kveld!

    • Liker 1
  10. Takk. Det høres lovende ut. Idag er 5% mye med tanke på at mobilene knapt holder en hel dag i utgangspunktet. Og jeg er tilhenger av å slå av alt jeg ikke bruker.

    Ser den. Fordel nr 1 er hurtiglading til 50% på 30 min og 100% på 1t&5min. Fordel nr 2 er at den ikke er unibody som de andre. Mao du kan ha ekstra batteri i lommen.... :-)

    • Liker 1
  11. Går det forresten an å slå av den ekstra skjermen? For meg fremstår den som et batterisugende bortkastet element.

    Man kan slå av ticker display, men står på default når du slår av hovedskjermen. Er bare en instilling så er den slått av. Batterisug skal det ikke være. Lg har beregnet at ticker display "suger" 5% i løpet av en hel dag.

  12. Har nå fått min V10 i hus.. Grisefin telefon, den er stor men ikke overveldende, men noe større enn dette blir det nok ikke på meg :p

     Nå mangler det bare att LG slipper Android 6 til denne, og ifølge et kjapt google søk er det ikke langt unna.

    Gratulerer. Gi oss på venterommet en liten review når du får tid. Blir magisk når de får pushet 6.0. :-)

  13. Da er min i alle fall sendt fra Dustin. Har aldri handlet der før, men V10 er ikke lett å få ta i andre steder.... Synes LG har gjort en meget dårlig jobb rundt denne lanseringen. Men som den mobil og LG hora jeg er, så måtte jeg bare ha V10 ;-)

    Har også fått min bekreftet sendt fra Dustin.

  14. Det ser ikke ut til att V10 støtter 4G båndet 800, vil dette ha noe å si for 4G/4G+ dekningen? Telenor benytter 800, 1800 og 2600.

     

    LG V10 støtter følgende ( tatt fra LG sine sider ) :

     

    • 4G (800/900/1800/2100/2600), 3G (HSPA+42Mbps), 2G (GSM/EDGE)

     

    4g og 4g+ fra telenor sine sider ;

    4G+ er basert på en videreutvikling som kalles LTE Advanced, og inkludert i denne nye standarden er en funksjon som kalles Carrier Aggregation. Carrier Aggregation innebærer rett og slett at to frekvensbånd kan kombineres og brukes samtidig, og på den måten oppnår man langt høyere hastighet. I Telenors nett er det foreløpig to ulike kombinasjoner som blir tilgjengelig, og de vil gi litt ulik maksimal hastighet. 1800 MHz- og 2600 MHz-båndene kan kombinert gi en teoretisk hastighet på 300 Mbit/s, mens kombinasjonen av 800 MHz og 1800 MHz gir en teoretisk hastighet på 225 Mbit/s.

  15. Merkelig at dem i hele tatt har bestemt europeisk slipp på LG V10 på dette tidspunktet.Tror nok releasen på G5 blir langt bedre.G4 releasen og tilgjengelighet klarte dem værtfall bra.Jeg hadde nok hatt V10 i hånda nå, hvis den var tilgjengelig i butikk fra i dag.

     

     

    Tror at V10 og G5 fort kan trigge forskjellige kjøpere.

    Markedsføringen og tilgjengeligheten ved "release" fører til lavere salgstall. Dette kan igjen føre til at neste gang de lanserer flagship, dumper norden som marked. ( Ref Note-serien og strategien for Note 5 )

    Jeg har tross alt konvertert fra Apple, via Note 3 og 4 til LG G4. Lg er ekstremt underrated når det gjelder mobil og jeg tror at de kunne ha fått en salgsboom med V10. Den er rett og slett griselekker, i tillegg til at man har mulighet for SD-kort og batteribytte. Er ikke overbegeistrert for unibody og tror mange bommer med å fjerne muligheten for SD og batteribytte.

    Måtte min ordre bli bekreftet sendt i løpet av veldig kort tid!!! Sein  :xmas:  :dribble:

    • Liker 1
  16. Hei

    Dette ser mørkt ut, har sittet i telefonen i hele dag med Lg,Elkjøp,Telenorbutiken,Dustin og prøvd Webkiosken som ikke er mulig og nå på tlf: (prøvd 4 ganger)Har ikke fått svarer på mail til nå.

    Status pr dato. Telenorbutiken kanskje til våren:-( Elkjøp 02-04. Dustin kan ikke love noe.Webkiosken ikke nå info. Lg som er leverandør på denne herligheten vil IKKE si en pøyt.

    Som jeg har sagt før er dette den merkeligste lansering oppleg på en mobil JEG har vært borti!

    I Sverge og Danmark som har lanserings dag som Norge har hatt mulighet og forhondsbestile siden 01-01 januar.

    -Vist noen har fått napp gjerne post det her, eller pm meg!

    Mail fra Telenorbutiken

    Hei igjen!

    Sitat:

    "Viser til trivelig samtale med deg.

    Dessverre vil vi ikke få inn LG V10 i nærmeste fremtid.

    Kan godt hende at denne vil komme inn mot våren dersom det hjelper.

    Beklager negativ tilbakemelding.

    Med vennlig hilsen

    Xxxxxx

    Kundeservice

    Telenor Nettbutikk"

    Ha en fin dag der ute!

     

    Tage, da fikk jeg omsider svar på min e-post. De bekrefter at de har på lager.

     

    Hei,

     

     

     

    Vi har 22 svarte og 14 hvite på lagerJ

     

     

    Med vennlig hilsen

     

    Leif Naglestad

    • Liker 1
  17.  

    Skal i følge LG lanseres i morgen.... Ikke mange butikker som har satt den opp i sitt sortiment enda! Så det blir vel ikke lett å få den på lanseringsdatoen i alle fall!

     

     

    Webkiosken hadde 25 Svarte i går, nå står det 20. De hadde også 15 hvite, nå står det 14. Om de faktisk har de inne, vet jeg ikke.

     

    Har selv uansett lyst til å handle fra en webshop jeg i det minste har hørt om :p

    Har registrert det samme. Sendte de e-post i går. Spurte om de hadde telefonene på lokalt lager eller fjernlager og eventuelt når de sendtes ut. Har fortsatt ikke fått svar på min henvendelse. Er også skeptisk til butikker jeg ikke har hørt om. Snakket også med cdon, men de har ikke fått telefonene til lager.

    Kan heller ikke se at noen av mobiloperatørene har fått inn, eller sagt at de skal selge.

  18. Telenor hadde ingen planer om å ta inn denne, ser ikke ut som det er mange butikkene som skal ta den inn.

     

    Den ser dog i overkant stor ut, selv om det frister veldig å bytte ut S5'en med denne.

    Satser på at det er kundeservice du har snakket med. De sitter sjeldent med gode svar på strategier og hvilke produkter som skal innn i porteføljen.

    I tillegg vil jeg tro at LG har inngått avtaler med operatørene før de bestemte seg for å lansere telefonen i Norge. Det er mange land som ikke har eller får V10, så de har nok en klar plan for dette.

     

    Vi får vel noen klare indikasjoner tidlig i neste uke.

×
×
  • Opprett ny...