Gå til innhold

d00d

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av d00d

  1. Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med å seile/kjøre med egen båt innad og ut av europa til sør-amerika eller andre kontinenter. Hvordan er det i forhold til pass og sånt når man seiler på de syv hav, og blir det utført passkontroll el. Når man kommer i havn/ krysser landegrenser/havsgrenser?

  2. Foranledning har ikke så stor betydning - uansett, når jeg er passiv, overgir meg uten å gjøre motstand og lar meg pågripes. Deretter virker det ut som at de har til intensjon å påføre meg smerte med viten og vilje, antakeligvis fordi de kjeder seg, har for lite å gjøre og opplever for lite action disse klovnene på stena saga. Jeg har jobbet som selger for stena line tidligere, i tillegg til å ha tatt mange ceuiseturer over skagerak og jeg skammer meg nå å ha representert den båten. Man så også at disse fjompenissene ikke var helt i vater utifra blikk, utseende og gange. Retarda folk.

  3. Jeg lurer på hva slags lover er det som gjelder i internasjonalt farvann, i dette tilfellet ombord på stena line som går mellom Oslo og Fredrikshavn. Situasjonen er slik at jeg ble lagt i bakken av vaktene ombord i båten av bagatellmessig grunn og de utøvde unødvendig mye vold ved å ta politigrep og bøye armen lenger opp enn den er i stand til å tåle - på en brutal måte. Nå har jeg fått skade på skulder og klarer ikke å bøye den optimalt. Er det mulig å saksøke disse vaktene, og hvordan skal man gå fram i dette tilfellet?

    • Liker 1
  4. Som tittelen sier, så holder pc'n på å gjennopprette til forrige versjon av windows - helt plutselig og ut av ingenting var pc'n slått av og hver gang jeg starter den opp igjen så begynner den med gjennopprettingen. Hvordan får jeg avsluttet denne gjenopprettingen? Vil bilder og andre filer som beginner seg på harddisken på den nåværende versjon av windows bli borte hvis jeg lar gjennopprettingen fortsette og fullføres? Jeg har win8.1 installert på laptopen

  5. Jeg og min tidligere samboer har havnet i en veldig kinkig situasjon når det gjelder det lokale barnevernet. Barnevernstjenesten ønsket utredning ved å sende barnevernpsykolog til å observere oss sammen med barna forså å skrive en sakkyndig rapport. Vi hadde ikke noe problemer med det, spesielt siden vi mener at vi ser barnas behov til enhver tid, at vi er sikre på vårt samspill med barna samt flere andre ting relatert til vårt omsorgsevne.

     

    Etter endt utredning ble den "sakkyndige" psykolograpporten overlevert av barnevernpsykologen til barnevernstjenesten. I denne rapporten blir det KUN nevnt ting i negative ordelag i så og si i enhver situasjon. Psykologen har med andre ord skrevet en rapport som ikke stemmer overens med sannheten overhodet, som inkluderer løgner, overdrivelser og situasjoner vi ikke kjenner igjen i. En ren dokumentforfalskning av sannheten.

     

    Det viser seg altså at psykologen (privat praktiserende paykolog som driver et enkeltmannsforetak kjøpt og betalt av barnevernet) har gått inn med en tydelig intensjon om å sverte oss med uriktige banaliteter. Denne rapporten står som "sannheten" og den bidro til at vi uniddelbart mistet omsorgsretten for våre to barn ved at det ble fattet en hastevedtak og de hentet ungene våres på dagen. Det hindret også oss i å dra til en annen sakkyndig psykolog for å få avkreftet alle disse påstandene som er nevnt i psykolograpporten.

     

    Hva skal vi gjøre? Hvordan kan man få avkreftet disse usannferdige påstander og løgnene i denne rapporten i retten om at vi ikke har samspill med barna, noe som ikke stemmer i det hele tatt? Tror dere det f.eks vil hjelpe at mor filmer sitt samhold med ungene som hun har en gang i uken? Hva med å få tilfeldige personer med barn til å stille opp og la oss ha samhold med ungene demmes under en psykologs oppsyn, som kan avkrefte at vi forstår bl.a barnas behov og hvordan samspillet med barn foregår?

     

     

    ## opprinnelig innlegg gjenoprettet av ilpostino ##

  6. Dere hadde jo en break-up men takler du ikke at hun lever som singel når hun da faktisk var singel så har dere det nok bedre uten hverandre.

     

    Og med tanke på dine rasistiske holdninger så har hun det bedre uten deg - uavhengig av hvem hun lå med.

    Reis og ryk din sosialist/kommunist.

×
×
  • Opprett ny...