Gå til innhold

WhoopWhoop

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WhoopWhoop

  1.  

    Kommer aldri til å røre dette feministmøkket av et spill.

     

    Se på tøffe gutten da, vil ikke se det motsatte kjønn i et i utganspunktet ekstremt lite realistisk spill.

     

    Når det finnes x antal GODE argumenter for å ikke spille BFV så blir det for dumt å bruke den dårligste årsaken noensinne.

    Du vet like godt som meg at det ikke har en dritt med kvinner i spill generelt å gjøre.

    Dette har kun med å gjøre at dette er politisk korrekt bullshit, dette har omtrent utviklerne bekreftet selv, mens de nedlatende avfeier en hver kritikk fra brukere.

    Greit nok at BF spillene aldri har vært realistisk, men å gå så til de grader i mot historisk autentisitet og i tillegg til å både kjefte og kategorisere hver jævla spiller som stiller undrende spørsmål om dette er mer enn nok til å forstå hvor de kommer fra.

    Hvis de absolutt må innføre kvinner i et krigsspill kunne de isåfall puttet de inn i roller der kvinner faktisk spilte en rolle, som feks sovjetiske snipere.

    • Liker 2
  2.  

    Kommer aldri til å røre dette feministmøkket av et spill.

     

    Herremann, stakkars dama di. Om du har noen da. Liker nok heller gutter tenker jeg

    Ja det er jo kjent at det er en ting kvinner syns er sexy er det mannlige feminister. Går an å ha vanlig respekt for mennesker uten å blankt kjøpe denne feminist agendaen til BF5 utviklerene. Dette handler mest om hvordan de har svart og behandlet kritiske spillere.

    • Liker 1
  3.  

    Jeg også prøvde Fortnite gjennom Steam, spilte i ca 10 minutter og har aldri prøvd det igjen. Blir jeg ansett som en av disse 300 millioner spillerene da? Ubrukelig statistikk.

     

    Du er den andre i denne tråden som skriver at du prøvde det i ti minutter. Det er ikke en diskvalifikasjon av spillet, men av deg

    Det var absolutt ikke poenget mitt, poenget mitt er at jeg mest sannsynlig blir inkludert i statistikken som en av disse 300 millioner spillerne...

  4.  

     

    Dette spillet er ikke bra for noen. Dette er ett spill som avler vold på en syk og sinnsforvirret måte.

    Gta er rene barnespillet i forhold. Jeg er ivrig gta spiller men dette.

    Dette er bare jævlig.

    bannlys spillet fra markedet og brenn det. Ellers vil det ødelegge en masse sinn.

    Seriøst?

     

    At du ikke imploderer i din egen misforståtte rettskaffenhet er et mirakel.

     

     

    edit:(evt ble jeg bare trollet hardt)

    Hvorfor skal man spille noe der man får poeng i å drepe uskyldige mennesker på så groteske som mulige måter? Jeg kunne levd med det om det var snakk om zombier.

     

    Jeg synes hele spillet er en skamplett for spillindustrien.

     

    Å slutt med nevrose tullet ditt, det er et spill! Ingen har tatt skade av spill noensinne, det er faktisk bevist. GTA, Postal osv har jo vært ute i åresvis, men samfunnet har ikke blitt mer voldelig etter det, tvert imot.

     

    Du minner meg om en av de hysteriske småbarnsmødrene som ikke har peiling på hva dem snakker om.

    • Liker 2
  5. Jeg slet i starten i dette spillet, men så løsnet det og byen vokste masse og jeg tjente penger. Plutselig så begynte alle hus å bli fraflyttet og ting bare kollapset. Folk ble syke og døde i ett sett. Jeg aner ikke hva som plutselig skjedde. Det var jo hauger av både sykehus og gravplasser. Til slutt bare døde byen ut.

     

    Vel jeg hadde en periode der alle innbyggerene plutselig begynte å dø på rekke og rad, det viste det seg at grunnen var at jeg hadde expansert byen veldig fort så pga alle innbyggerene lever akkurat like lenge fra det øyeblikket dem flytter inn i byen. Løsningen var rett og slett bare å rezone residental zones fra tid til annen så kapasiteten for likbilene ikke blir sprengt, men er absolutt ikke sikker på at dette er ditt problem.

  6. Han har slagkraftig humor som treffer ungdommen.

    Ungdom er vel et litt bredt begrep, du mener vel barn og unge tenåringer.

     

    Jeg er selv 23 og ser fortsatt på meg selv som ungdom (eller ung voksen om du vil), og jeg har aldri hatt og tror aldri at jeg hadde hatt noen interesse for denne karen hvis han holdt på da jeg var 16...

×
×
  • Opprett ny...