Gå til innhold

atlasocean

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av atlasocean

  1. Det har jo lenge vært kjent at Konami skal trekke seg ut av spillbransjen og begynne å satse på pachinko og f2p spill på mobil i stedet.

     

    Hvorfor har dere ikke nevnt at Konami kuttet pengene til MGS V sånn at store deler av spillet har blitt kuttet, både når det gjelder funksjoner og når det gjelder historien.

     

    Hva med at PES 2016 på PC er en port fra forrige generasjon konsoller og derfor ser verre ut enn feks PS4 versjonen? De bruker falske screenshots på Steam, det de driver med er svindel.

     

    Julien Merceron forlot Konami fordi Konami ikke kommer til å bruke Fox Engine til noe som helst til tross for mengden penger, tid og arbeid som gikk med på å utvikle Fox Engine.

     

    Dere må jo rapportere om sånt som dette når det skjer, jeg skjønner ikke hva dere driver med.

    • Liker 4
  2. Dette er det beste spillet jeg har spilt på mange år, så jeg forstår hyllesten, men det er ikke et spill fritt for feil, og det er særdeles mye som kan kritiseres.

     

    Jeg synes i hvert fall spillanmeldere burde kaste lys over at Konami kuttet et av de senere oppdragene i spillet som gjør at historien føles uferdig. Slutt å les nå om du ikke har fullført hovedhistorien til spillet.

     

    !!!SPOILERE SPOILERE SPOILERE!!!

     

    Hvor blir det av Eli og Sahelanthropus? Det finnes masse informasjon om hva som skulle skjedd under oppdraget som ble kuttet, og det var klart at det skulle være en stor boss-fight og i stor grad avslutningen til spillet. Det har jo til og med blitt laget cinematics, dog noe uferdige.

     

    Det er kritikkverdig at de heller velger å slippe et spill som mangler sitt siste kapittel enn å bite tennene sammen og bruke mer penger for å fullføre et spill som ikke bare kunne vært årets beste men et av de beste gjennom tidene.

    • Liker 2
  3.  

     

     

     

    Hvor er apple iphone 6???

    Ikke på lista over de beste mobiltelefonene iallefall.

    Mest solgt = best

    Ikke nødvendigvis, med mindre du liker en simpel telefon som bøyer seg i lomma, med et låst operativsytem, hvor alt du gjør koster ekstra kroner, og der produsenten har inngått avtaler med myndighetene om å overvåke sine kunder.

    Ikke at jeg mener at det forsvarer Apple, men Google er ikke noe bedre sånn sett, med tanke på å selge informasjon om sine kunder videre.

     

    I denne listens tilfelle blir det litt dumt å ikke nevne iPhone 6, det er snakk om de "heteste mobilene" og iPhone er definitivt en av de mest populære mobiltelefonene på markedet akkurat nå, enten det er fortjent eller ikke.

×
×
  • Opprett ny...