Gå til innhold

DoZirii

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DoZirii

  1. Spilte dette spillet noen timer, trodde jeg klikka i vinkel på det. ALT jeg gjorde eller NPC gjorde mot meg fikk hekta en Bounty på meg. Ble ridd ned av NPC, bounty, berørte en NPC med hesten i Valentine, bounty, angrepet av en NPC, jeg forsvarte meg og skjøt, bounty. Alt jeg gjorde gikk forbanna treigt, ting jeg gjorde var forbanna kjedelig, etter 6-7 timer spilling sletta jeg dritten fra maskina. Looord for ett drittspill.

  2. Mulig jeg bare er en gammel grinebiter, men må innrømme at jeg aktivt misliker e-sport som konsept. At det kalles sport er jo forøvrig også totalt feilslått, men det er vel en annen sak.

     

    Ja, du er en gammel grinebiter. Fordi om du ikke liker isdans, og konseptet danse på skøyter kombinert med klassisk musikk, så er det ikke bestemt at det ikke er en sport. Sjakk er sport, der man bruker hodet, det er noe alle aksepterer, men at folk som er gode til å tenke strategisk, i samarbeid med flere til å vinne en kamp i en virtuell verden, DOTA, CS what so ever, det er ikke godtatt. De folka som lever av dette er dritgode strateger og de kan sporten sin, Magnus Karlsen er også en strateg og kan sporten sin.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...