Gå til innhold

Leftcorner

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leftcorner

  1. Hei,

     

    En kompis av meg lurte på om jeg visste en billig pc til skole og WoW.

    Han sier at han vil spille WoW på medium settings. Jeg har ikke peiling på hvilke PC han trenger, men han har trangt budsjett som student og vil ikke betale så mye. Ca. 4000 .

     

    Vet det er lite men den skal bare brukes til skole og litt WoW her og der.

  2. Hei, virker litt ung men la gå.

    Er 14 år og for et par uker siden våknet Jeg om natten av en stor smerte bake høyre legg, jeg aner ikke hva det er men tror det er krampe. Jeg sa det til foresatte men de trodde ikke på meg sånn helt, de sa bare det går bra. Men nå for et par timer siden så tok jeg en 1 time søvn, men våknet igjen av enda større smerte bak leggen enn forrige gang, på samme foten.

    Det føles helt sykt og jeg kan ikke beskrive det, kanskje som , nei jeg vet ikke, men har ikke hatt så vondt før. Nå føles det ekkelt på foten og når jeg strammer foten gjør det vondt og klarer ikke å gå ordentlig. Sist gang så våknet jeg igjen etter 3-4 timer og da var det litt ømt men kunne gå. Noen som vet hva det kan det kan være?

  3. Hva mener du med lenge? Jeg vil ha helst en bærbar som varer i 3 år, skal brukes til skole, men gjerne litt gaming også, men har en stasjonær men trenger en bærbar når jeg flyr litt rundt i landet.

     

    Er ikke vits å kjøpe den om den varer i 1 1/2 år.

  4. Hei, dere har sikkert sett de forrige trådene mine om en ny bærbar, men en kompis av meg overtalte meg til å kjøpe stasjonær.

     

    PCen skal brukes til LoL, CS Go og WoW. Jeg vil helst ha high setting og oppover hvis det er mulig. Jeg har ett budsjett på 6000kr med headset.

     

    Jeg kommer ikke til å bruke den til battlefield med det første, men spill som nevnte.

     

    Så om noen har ett oppsett til den prisen? Helst en komplett pc har aldri bygget selv før.

×
×
  • Opprett ny...