Gå til innhold

Lucidness

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lucidness

  1. Takk for tips folkens! Eg må nok venta til neste lønning før eg bestiller meir, men rakk å bestilla desse før fornuften tok meg :) :

    Triphammer:

    Tigers stripe 12 mg, 10 ml

    Bellini 12 mg, 10 ml frå

    Wine Gums 12 mg, 5 ml

     

    Ecig Wizard:

    Kentucky Peachwood 15 mg, 10 ml

    Alpine Strawberry 10 mg, 10 ml

     

    I tillegg plukka eg opp 30 ml Blue Crush frå UK Ecig Store. Så nå får me sjå kven som blir førstemann til mølla!

  2. Mente at den ikke tar inn 60Hz-signal. Retta opp i det nå :)

    Planen er at det skal sitte noen og spille fifa live, og at vi skal kunne bruke dette bildet på bildemixen. Alternativet er jo å sette opp et eget kamera kun for skjermen, men det beste hadde jo vært å fått bilde direkte fra konsollen.

  3. Hei!

     

    Playstation sender ut et signal på 60 fps. Er det mulig å gjøre noe fiksfakseri for å gjøre dette om til 50? Tenker da i innstillingane eller ved hjelp av en converter av et eller annet slag. Vi skal produsere en flerkameraproduksjon om spill i forbindelse med et skoleprosjekt, og bildemixen tar ikke inn 60 hz-signal.

  4. Jaja, så var jeg heldig og fikk fatt en invite via Twitter (anbefales forresten :) ).

     

    Nå er jeg inne for å bestille, og har komt til Billing/Shipping adresse. Jeg er jo fryktelig redd for å gjøre feil her, og tenker det er bedre å spørre enn å fucke opp alt. Jeg har tenkt å bruke mailboxde.com etter at folk her inne har anbefalt det. På billing-adresse skal men vel skrive sin egen adresse her i Norge? Og så skrive den tyske adressa på shipping? Av en eller annen grunn får jeg bare valget mellom Canada og USA når jeg skal oppgi shipping-adresse. Ingen andre land er på lista. Hva kommer det av?

     

    Jeg hadde satt umåtelig stor pris på raskt svar, ettersom tida går.

     

    EDIT: Fant utav hvordan jeg fikk Tyskland opp i lista over land. Det jeg enkelt og greit lurer på da, er om man skal skrive norsk adresse på billing og tysk adresse på shipping, eller den tyske adressa på begge deler?

×
×
  • Opprett ny...