Gå til innhold

StefanFosse

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StefanFosse

  1. Firmino, Coutinho, Mane og Salah lukter det svidd av. Lacazette/Sturridge/Origi på topp med spillere som Ojo/Wilson i backup for offensive spillere. Ser bra ut fremover om dette skjer. Keita på midtbanen og en venstreback vil jeg si troppen er ganske solid. Vil heller droppe litt av pengene for en midtstopper da og heller kjøpe et stort talent i backup for Lovren/Matip som jeg har stor tro på sammen. Gomez er også en solid midtstopper skadefri. Klavan squadspiller også. Høyreback og keeper er bankers. 

  2. Hele sesongen hviler på den ene matchen mot Ajax. Vinner dere er sesongen over ett helt ok for United sine ambisjoner/spillerstall, men blir det tap er det bare å pakke sakene, da er ikke Mourinho noe bedre enn de to foregående managerne. 

  3. Hva er planen til neste sommer da? Kjøpe for et par milliarder til for å se om det blir noe bedre?

     

    Hvorfor ikke dyrke spillerne som er der? Utvilsomt gode nok. Å hente et par er innafor, men slik dere har holdt på de siste årene ligner på klubber som PSG, City med flere i starten av deres "rike onkler" fase.

     

     

    De Gea

     

    Valencia - Bailly - Smalling - Shaw

     

    Pogba - Herrera

     

    Mkhitaryan - Mata - Martial

     

    Griezmann?

     

    Mourinho bør vinne PL med den førsteelleveren der. Noe annet er uakseptabelt. 

    • Liker 1
  4. Hvem er best av dem? Pogba har spilt i en lik rolle i år som Alli hadde i fjor. I år har Alli blitt satt høyere i banen av Pocchetino, mens Pogba har blitt satt i en dypere rolle enn han hadde i Juventus. Sett bort fra pris, hvem er den beste spilleren for øyeblikket? Pogba eller Alli?

     

    For min egen del har Alli vist nok til å bevise at han er per dags dato er bedre fotballspiller enn Pogba. "Årets Lag" to år på rad, mens Pogba tydelig har stagnert etter to vanvittige sesonger i Juventus. 

  5. Hvor får du denne informasjonen fra? Mignolet og Karius blir ifølge Pearce i Echo. Ingen ny keeper inn. Götze er verdt risikoen, utrolig god spiller om Klopp får han skadefri. Barcelona vil selge/låne Digne pga han har vært dårlig for dem i år (Kilde: Blaugrana.no). Mignolet har vist en vanvittig form den siste måneden! :)

     

     

    Kjøp, salg og tropp kan endre seg de nærmeste månedene, men slik ser jeg for meg en Liverpool anno 2017/2018. Spillerne er ikke fastsatt i stein, men lignende spillertyper tror jeg blir hentet. :)


    Helt uenig i denne vurderingen. Gøtze er det ingen som vil kjøpe nå, stor risiko. Mignolet er muligens på vei til Frankrike. Hvorfor skulle Barcelona ville selge Digne? Hadde Liverpool fått til det hadde det vært ett av årets kjøp.

    Mignolet tror jeg er på vei ut. Han er rett og slett ikke god nok førstekeeper.

     

  6. Liverpool 17/18 Tropp i mine øyne:

     

    Keepere: Mignolet/Karius/Ward (Her kommer det ikke inn noe nytt. Mignolet har prestert stabilt bra lenge nå og Karius/Ward er store talenter.)

     

    Midtstoppere: Lovren/Matip/Van Dijk/Gomez/Klavan (Tre veldig gode midtstoppere, et stort talent og en squadspiller som har fått spille ALTFOR mye i år.)

     

    Backer: Clyne/Alexander-Arnold/Digne/Milner (Sterk på høyreback, trenger en skikkelig venstreback. Milner god backup.)

     

    Midtbane: Carvalho/Henderson/Wijnaldum/Lallana/Can/Grujic/Chirivella/Ejaria (Ny ankermann, resten er høy klasse over og samtlige har blitt mye bedre under Klopp. Legger også til tre store talenter i troppen for å ha veldig god dekning.)

     

    Offensive: Firmino/Coutinho/Mane/Götze/Ojo/Wilson (Fire utrolige gode spillere, alle gode på forskjellige ting. Legger også til to vinger fra akademiet som skal ha en stor fremtid. Her kan det kjøpes mer om midlene er tilgjengelig)

     

    Spisser: Lacazette/Origi/Ings/Woodburn

     

     

    INN: Digne (20) - Carvalho (40) - Götze (25) - Lacazette (50)

    UT: Sakho (25) - Markovic (15) - Flanagan (5) - Bodgan (0) - Manninger (0) - Wisdom (5) - Sturridge (20) - Moreno (10) - Leiva (0) - Stewart (5)

     

    TOTALT: 115-75=-40

     

     

    Kjøp, salg og tropp kan endre seg de nærmeste månedene, men slik ser jeg for meg en Liverpool anno 2017/2018. Spillerne er ikke fastsatt i stein, men lignende spillertyper tror jeg blir hentet. :) 

  7. Hei, jeg har en diskusjon med en kompis om hvor stor legende Steven Gerrard har vært i engelsk fotball. Jeg lurer på hva du tenker, legg også til favorittklubb, og begrunnelse av meningen din! :)

     

    Min kompis mener Gerrard bare er en Liverpool legende, og ikke en engelsk legende. Jeg mener han er en legende i engelsk fotball på sin egen måte.

     

    HVA MENER DU?

×
×
  • Opprett ny...