Gå til innhold

MigeMaur

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MigeMaur

  1. Er det flere som opplever at spillet oppfører seg litt snodig etter oppdateringen? Har, ved et par anledninger, fått en rar feilmelding jeg aldri har sett før, etter å ha gjennomført et salg for MC-klubben:
    "Transaction failed because inventory or price data is invalid. Please reboot the game to refresh the game catalog and try again."

    Salget ble fullført, og jeg fikk pengene, så det virket ikke som om noe spesielt skjedde, annet enn meldingen.

     

    Akkurat nå, holdt jeg på med et nytt MC-salg, og like før siste droppet med første fly, døde jeg plutselig, uten forvarsel, eller noen spesiell grunn. Da gikk flyet selvsagt rett i havet, og lasten var borte. 
    Normalt sett, ville jeg antatt at det var en modder som var på ferde, men jeg var helt alene session, og fikk bare "Wasted"-skjermen, helt ut av det blå.

    Noen andre som har opplevd noe lignende de siste dagene?

  2. Mitt inntrykk av After Hours, etter to dager, er at det virker som den beste DLCen som har kommet ut. Stilig å jobbe med både Gay Tony og legenden Lazlow. Det er underholdende nok å drive nattklubben, selv om populariteten synker relativt raskt, slik at man må dra ut på oppdrag for å promotere klubben ganske ofte. Og som Caddy poengterer over her: Har man ikke folk til slikt, da? :p

    Med tanke på profitt, er vel denne DLCen det mange har ventet på siden Finance and Felony. Har allerede tjent godt over en mill. på å selge varer fra lageret, og å tømme safen nå og da. (Safen er forøvrig like stor som den du kan ha på CEO-kontoret ditt, men denne har en makskapasitet på 70.000 i stedet for én million.)

     

    Egentlig, er dette en perfekt DLC for alle som hater den evige grindingen, i og med at man forsåvidt kan gi f i hvordan det går med klubben, så lenge de du har ansatt, sørger for at varehuset fyller seg opp.

    Greit, man må være pålogget for at varene skal komme inn, men til gjengjeld, slipper man å kjøpe/stjele supplies. I tillegg, er jo varebilen et beist når man har oppgradert den, og det virker som at alle salgene foregår på ca. samme måte.

    Så langt, har jeg kun fått i oppdrag å kjøre til tre forskjellige steder for å droppe varer, eller at politiet avbryter salget, og du må kjøre et annet sted når du har ristet dem av deg. Det ser også ut til at uansett hvor mye du selger på én gang, leverer du alt på én tur, så å tjene gode penger solo, er enkelt, i forhold til, f. eks. Smuggler's Run, som var nesten umulig å tjene noe på, hvis du spiller solo.

    Tips å ta med seg: Ikke la deg lure av disse "Spesialsalgene" du kan gjøre. Regnet litt på det, og du tjener kanskje et par tusenlapper ekstra, enn hva du ville gjort hvis du solgte de samme varene hver for seg. Bedre å heller vente til den totale verdien er høy, og selge alt på én gang.

  3. Heisann.

    Med såpass mange norske youtubere som spiller spill og prater skit, vet jeg at det er vanskelig, som nybegynner, å starte opp en kanal som handler om at jeg spiller spill og prater skit.

    Men siden det å spille spill og prate skit, er noe av det jeg liker best, tenkte jeg "hvorfor ikke?".

     

    Så om noen har tid og lyst, setter jeg stor pris på tilbakemeldinger.

    Hva er bra? Hva er dårlig? Snakker jeg for mye? Snakker jeg for lite? Hvordan er redigeringen? Lengden på videoene? Bør jeg ha på maske? Er det håp? Sånne ting.

    Har vel ikke ambisjoner om å bli "kjempestor" akkurat, men det er moro å sysle med det her, så det hadde vært kult å kunne nå noen med dette, i alle fall.

    På forhånd takk.

     

    https://gaming.youtube.com/channel/UCrSuZl6Ip5ut5XmraSMWhIQ

  4. post-359770-0-85151100-1496473976_thumb.jpg
     

    Sjanger: Film / spill / soundtrack / klassisk / diverse
    Medlemmer: Undertegnede

    Aktiv siden: Dette prosjektet startet jeg i 2008, men har holdt på med musikkproduksjon siden ca. 1999.
    Beskrivelse: Komponerer i hovedsak orkestral musikk, og blander inn elektroniske elementer der det passer. Ellers, blir det en del eksperimentering med andre sjangre.

    Eksterne lenker: Soundcloud

     

  5. Stemmer. CEO-arbeid tar tid, men er veldig lønnsomt. Crates og import/export av biler, pluss koakinsalg som MC-president mellom slagene. Til sammen har jeg raska inn over 50 millioner på den måten. Men som sagt: Det tar tid, så ikke forvent å bli milliardær over natta ;)

  6.  

    MigeMaur <- Legg meg gjerne til. Spiller ofte stunt races, adv. modes, eller surrer rundt i freemode, når jeg ikke er i en solo public lobby og grinder CEO crates, Import/Export-biler, og selger kokain.

    (Fun fact: Er rank 252, og har ALDRI gjort noen heists)

     

    modder du?
    Nei. Har tjent 7 millioner på lovlig vis i løpet av halvannen uke, så ser ikke behovet :-)
  7. MigeMaur <- Legg meg gjerne til. Spiller ofte stunt races, adv. modes, eller surrer rundt i freemode, når jeg ikke er i en solo public lobby og grinder CEO crates, Import/Export-biler, og selger kokain.
    (Fun fact: Er rank 252, og har ALDRI gjort noen heists)

  8. Du hører ikke tilfeldigvis ofte på "Self Radio" med egen musikk?

    Slet selv med med hakking en periode etter at jeg begynte å bruke på den stasjonen,

    jeg løste det ved å flytte alle musikkfilene til en annen disk og bare ha snarveier i musikkmappa.

    Nei, den bruker jeg ikke. Har uansett snarveier til de få sangene jeg har i den mappa. I går og i dag, har spillet forøvrig oppført seg pent. Skjønner ikke hva som er grunnen, men det virker som at dersom jeg starter opp PCen, og bruker den litt til andre ting først, er det lettere for den å takle spillet. Det er akkurat som om den må "varme opp" først, noe som, etter mitt syn, ikke gir noe særlig mening :-/
  9. Høyreklikk geforce experience å gå inn på Nvidia Control Panel, velg Manage 3D settings, velg program settings.

     

    Finn Texture Filtering Quality, sjekk hva den står på, sett den til high performance.

     

    Power Management mode, sett til: Prefer Maximum Performance

     

    om du har denne så sjekk også:

     

    Multi Display / Mixed GPU Acceleration: Sett til, Single Display Performance Mode.

     

    Håper dette hjelper noe :)

    Takk, men dette hadde jeg også allerede gjort :p

    Nesten så jeg vurderer å reinstallere spillet, og se om det kan hjelpe. Minuset er å vente på å laste ned 56GB  :confused:

  10. Har den siste tiden fått problemer i GTA Online, der spillet av og til hakker noe voldsomt, selv om FPS ligger på mellom 35-50 i gjennomsnitt. Små stopp/skipping i både bilde og lyd.

    Syntes dette var så rart, da jeg har kunnet kjøre det problemfritt tidligere. Nå virker det som at spillbarheten avhenger av hva slags dagsform enten PCen eller spillet er i, da jeg plutselig kan oppleve at det ikke hakker i det hele tatt. 

     

    Jeg har ikke akkurat noe monster av en gaming-PC, men jeg kjører dermed også med relativt lave grafikkinnstillinger, og burde kunne spille uten at det hakker.

     

    PCen min er en Asus ROG laptop med en i7-4710HQ prossessor, GeForce GTX 850M 2GB, 16GB RAM, og 1TB SSD. Bruker Windows 10.

    Med andre ord, en budsjett-laptop, men skal allikevel være i stand til å kjøre GTA V relativt smertefritt.

     

    Jeg har prøvd å overklokke skjermkortet, for å se om det hjalp, og jeg fikk bedre fps, men ble ikke kvitt laggen.
    Forsøkte å begrense fps til 35 med Dxtory, og da gikk det greit en stund, men startet å lagge igjen etterhvert.

    Rensa PCen for malware, og da kjørte spillet glatt på mellom 50-60 fps en god stund, men nå er problemene tilbake igjen. (Finner ikke malware når jeg skanner nå)

    Har overvåket systemressursene mens jeg spiller, da jeg mistenkte at CPUen er det som bremser opp, men både CPU og RAM ligger godt under 50% i bruk.
    Bruk av SSDen går sjeldent over 5%.

    Har også mistenkt at det er for høy temperatur som er synderen, men dette kan også skje når PCen er helt "kald".

     

    Jeg har Googlet problemet opp og i mente, og standardsvaret er "lavere grafikkinnnstillinger", "VSync av" og "Dxtory", men alt dette har jeg, som nevnt, prøvd allerede. Forsøkte til og med å sette grafikkinnnstillingene til lavest mulig nivå, uten noen forskjell.

     

    Er det noen som har noen bedre forslag til hva jeg kan gjøre? Merker jeg begynner å bli litt svett her. ("Kjøp ny PC" er ikke godkjent :p)

  11. Noen som testa den nye bikers og vet hvilken clubhouse er best? Noen som joiner?

    Har ikke kjøpt noe klubbhus, eller blitt med i noen klubb enda, men har sjekka ut de nye syklene, og der er det mye snacks ;)

    Når det gjelder hvilket klubbhus som er "best", spiller det egentlig ingen rolle hvor du kjøper. Har man ikke så alt for mye penger, er det et som koster 200.000, og du får akkurat de samme der, som på de dyreste som ligger i sentrum av LS.

    Kan anbefale denne videoen, der det meste av inneholdet i Bikers blir forklart: 

  12. Huawei har jo samarbeidet med Leica med sin nyeste modell, så kameraet på den bør være bra.

    Er selv veldig fornøyd med LG G5. Kameraet er helt suverent.

    S7 skal riktignok være bedre på å ta bilder i mørkere omgivelser, men fargegjengivelsen på G5, har toppet de fleste tester jeg har lest, i alle fall. Og som det allerede har blitt nevnt, så er også vidvinkelkameraet en meget velkommen nyhet jeg allerede har fått bruk for ved flere anledninger.

     

    Og en liten digresjon: At G5 skal være så mye dårligere enn S7 på "en del annet", som en før meg her sier, har jeg ikke særlig stor tro på. Har fremdeles ikke funnet noen nevneverdige feil eller mangler ved den. Erfaringsmessig, ligger LG også en del skritt foran Samsung når det gjelder programvareoppdateringer.

     

    Uansett, så skal det godt gjøres å finne en ny smarttelefon med dårlig kamera, så det er nok like greit å teste noen forskjellige på Elkjøp e.l, og se hvilken som passer best for deg.

  13. Til vedkommende som kalte G5 en "middels telefon", sannsynligvis uten å i det hele tatt ha holdt i den en gang: Ingenting ved denne telefonen føles " middels ", så langt.

    God å holde, lynrask og responsiv, null lagging, veldig rask lading, kjapp oppstart, kamera i toppklasse, overlegen fingeravtrykksleser, bra lyd.

    Hva som kvalifiserer til middels-stempelet, kan jeg ikke helt forstå enda.

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...