Gå til innhold

magnos1

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magnos1

  1. Jeg bor midt i et boligfelt,ny med rundt 7k innbyggere. Har ringt og sendt mail til Telenor 3-4 ganger, og fortalt at dette er helt på tryne. Har desverre ikke flere valgmuligheter enn Telenor her jeg bor. De var her for et par år siden, for å spørre om vi ville ha fiber. Da så under 50% ja, dermed ble det ingenting. (Bor mange eldre her)

    • Liker 1
  2. Hei!

     

    Har meget lite peiling på hvor mye hastighet/ping jeg trenger for å spille, i hovedsak FIFA og Call Of Duty. Gidder liksom ikke å anskaffe meg playstation om jeg ikke kan være online. 

     

    ping : 50ms

    Download : ca 1,20 Mbps

    Upload : ca 0,25 Mbps

     

    Vil bare nevne at det er ikke mulig å få bedre internett her jeg bor, og evt mobilt bredbånd er uaktuelt. Tror dere dette vil holde, eller blir det for lite? Kan slite med å se filmer f.eks. om flere er på nett samtidig.

     

    Takker for svar :-)

  3. Spør du meg så har skiva tilnærmet 0 rust på den siden som vises, i det området der bremseklossene ligger an mot.

    Det er noen små ruststriper rundt der men det er jo langt unna 20% grensa. At det er rustent innerst får ås være, der ligger jo ikke klossene an.

     

    Ta deg en kjøretur å brems mye, gass opp, brems hardt, gjenta en del ganger til du har fått renska opp bremsene rimelig bra.

    Jeg hadde klaga på EU kontrollen om dem påstår at det der må skiftes, det er bare helt bogus, med mindre du har en annen bremseskive som har mye mer rust enn den på bildet?

    Håper nå at disse små ruststripene skal forsvinne ved hard bremsing. Fikk beskjed av verksted at det var baksiden av skivene bak som hadde mer en 25% rust. Skiven på andre siden ser like ut. 

  4.  

    Polert rust er fortsatt rust. 

    Det er helt klart, men jeg er ikke helt overbevist at vi her ser det mørke som rust, heller som stål. Et bedre bilde kan avsløre dette.

     

    Helt riktig, ser at dette er et dårlig bilde..Det som ser svart ut, er stål og ikke polert rust. Det er blankt stål, derfor jeg reagerer. 

    • Liker 1
  5. Hadde min Renault Clio inne til EU kontroll nå, og fikk feil på mer enn 25% rust på bremseskivene bak. Syns selv dette hørtes litt rart ut da disse skivene, og klossene, ble skiftet i juli 2016. Og er vell kjørt ca 10.000 km siden da. Fikk beskjed av verksted at disse skivene måtte skiftes.

    Har noen meninger om dette? 

    post-359762-0-58357300-1491325315_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...