Gå til innhold

Fredrikyolo

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fredrikyolo

  1.  

    Tusen takk for alle svar så fort ;P Er litt panic her nå. Ja det er uaktuelt og betale 12 k kroner i kontant, men det jeg lurer på angående de 2.2 kronene vi har betalt som er forskudd på første måned har vi rettigheter til å få disse pengene tilbake vi har en kvittering der det er underskrift fra leietaker og hvorfor vi ga disse 2.2 k kronene?

    Hvorfor skal du ha tilbakebetalt de 2200 som du har kvittering på?

     

    Forresten, de som leier ut husrom kalle utleiere eller huseiere. De som leier husrom heter leietakere. Tror du har byttet om på de :)

     

    Vel hvis det ikke blir noe av og jeg finner ut at dette er bare scam. Vil jeg helst ha de 2.2 k kronene tilbake.

     

     

    Var utleier jeg mente !

  2. Tusen takk for alle svar så fort ;P Er litt panic her nå. Ja det er uaktuelt og betale 12 k kroner i kontant, men det jeg lurer på angående de 2.2 kronene vi har betalt som er forskudd på første måned har vi rettigheter til å få disse pengene tilbake vi har en kvittering der det er underskrift fra leietaker og hvorfor vi ga disse 2.2 k kronene?

  3. Hei jeg og en venn av meg skal leie ett sted. det er 3 månedsleier som er depositum. Leieboer vil ha dette i kontanter? Er dette lov?

    Vi har også betalt 2.2 kroner(det er halvparten av en måned) av første leie til denne personen ( i kontanter og vi har fått kvittering på denne betalingen)

     

    Jeg hadde ikke fått med meg at det skulle betales depositum i kontanter og det kommer jeg til å nekte !

     

    Det jeg lurer på er hva dere hadde gjort i denne situasjonen og har jeg og min venn gjort noe ulovlig ?

     

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...