Gå til innhold

Will H

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Will H

  1. Siden jeg skrev om Block Label prosjektet i en kommentar over, her er litt opplysninger til dem som har meldt sin interesse:

     

    Viss du har blitt med "Street Team", pass på at du har fylt ut informasjonen din riktig og at du følger Block Label sin profil på Spotify.

     

    Bitcoin adressene til de som har hatt problemer blir oppdatert i hovedposten til denne tråden på bitcointalk forumet. Akkurat nå så gjelder det disse adressene: 

     

    - 16t7bxxfEJUGP47KZJVYqU66qZqeoNHeDr 
    - 126fRGhya9yM9udEVzS2yoyKjh1VqKyQRk
    - 15oeCGJMmd8XpWCXGhysg7j5vt2widKGtm
    - 1Aar3kCDwcF8ERBrXEGEA4dMJvcwf45AJY
     
    Viss en av disse adressene er din, vennligst sjekk om du har gjort alt riktig og send inn skjemaet på nytt. 
  2.  

     

    Ellers ironisk at Spotify anklages for å ødelegger for bransjen, mens album er helt greit. I stor grad er det jo de store gamle plateselskapene som er giftige for bransjen i dag.

    De store er alltid de onde.

    Kan ikke misbruke makt uten å, i det hele tatt, ha makt ;-)

     

    Her var jo en glimrende mulighet for en "shameless plug". Hva med et plateselskap som gjør det motsatte? Altså der mesteparten av overskuddet går til artistene og fansene! 

     

    https://blocklabel.com/

     

    Kort sagt så mottar både artister og fans "tokens" og et eventuelt overskudd blir fordelt mellom "tokensene". Disse "tokensene" ligger på blockchainen til bitcoin via Counterparty protokollen, noe som betyr at alle bitcoin adresser kan faktisk motta "tokenet".

    wxaOead.jpg

     

    Det er fremdeles litt vrien eller styr for folk flest når det kommer til bitcoin og "tokens", men regner med tek.no lesere er mer åpen for å eksperimentere. Viss dette virker interessant kan du få noen tokens ved å bli en fan av prosjektet: https://blocklabel.com/street-team/

     

    Kanskje dette kan være første "tokenet" ditt eller opplevelse med bitcoin og hva teknologien har å by på. (Det koster ingenting annet enn tiden du bruker til å sette opp en wallet. Som sagt kan alle bitcoin adresser motta "tokens", men bruk heller en Counterparty kompatibel wallet. Da kan man også sende dem videre.)

     

    Det må sies at du neppe kommer til å bli rik på dette. Det er ikke det som er poenget. Når det gjelder kroneverdien på "tokenet" så har jeg oppsummert det greit her: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2207291.msg22555181#msg22555181 

     

    Bare spør viss du sitter fast eller har spørsmål! 

     

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    EDIT 10/11-2017:

     

    Viss du har blitt med "Street Team", pass på at du har fylt ut informasjonen din riktig og at du følger Block Label sin profil på Spotify.

     

    Bitcoin adressene til de som har hatt problemer blir oppdatert i hovedposten til denne tråden på bitcointalk forumet. Akkurat nå så gjelder det disse adressene: 

     

    - 16t7bxxfEJUGP47KZJVYqU66qZqeoNHeDr 
    - 126fRGhya9yM9udEVzS2yoyKjh1VqKyQRk
    - 15oeCGJMmd8XpWCXGhysg7j5vt2widKGtm
    - 1Aar3kCDwcF8ERBrXEGEA4dMJvcwf45AJY
     
    Viss en av disse adressene er din, vennligst sjekk om du har gjort alt riktig og send inn skjemaet på nytt. 
  3.  

     

    Hvis min PC likevel står og går nesten på tomgang 24/7, så taper jeg vel ingenting om jeg lar den mine etter bitcoins, selv om det blir et lite beløp.

     

    Du kommer nok strengt tatt til å tape penger pga strømforbruket.

     

    Jeg hadde tidligere PCen stående og kjøre Folding@Home, som jo like mye kostbart, men med mining får jeg vel "litt" igjen på datakraften min.

     

     

    Et alternativ for dem som kjører Folding@Home er Curecoin og Foldingcoin (begge kan tjenes samtidig). Om disse prosjektene er seriøse nok eller hvor bra det er som valuta er et ant spørsmål. Men da har man uansett bidratt til noe bra samtidig som man får litt igjen for datakraften.

     

    Jeg har faktisk et prosjekt som har sendt "tokens", noe jeg kaller på norsk for "blockchain-enheter", til de som folder og som kan motta foldingcoin. Og det var litt i sammenheng med den jeg ble nysgjerrig og lurte på et par ting. Andre må gjerne kommentere også:

     

    Viss det var en mulighet å få litt igjen for å streame en spilleliste på Spotify hadde du gjort det? Hadde det vært en incentiv til å utforske ny musikk?

     

    Musikk er jo smak og behag, sannsynligheten for å like musikken på en tilfeldig spilleliste er ikke stor. Så jeg tenker at en slags kompensasjon for at man måtte høre gjennom masse drit hadde vært ganske greit, ikke sant?

×
×
  • Opprett ny...