Gå til innhold

Anonymous1234

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anonymous1234

  1. Hvorfor ikke ta den bekymringen når den tid kommer? Får du ikke jobb etter master så kan du heller forbedre karakterer da?

    Mulig vi har forskjellig syn på det, men en god karakter på skolen har nada med faglig kompetanse å gjøre.

     

    For så vidt et godt poeng, men man har ikke mulighet til å forbedre noen karakterer fra bacheloren etter at man har startet masteren.

  2. Hei!

     

    Jeg studerer for tiden på NHH og ble nettopp ferdig med bacheloren min. Nå har det seg slik at dersom man er en så kalt "intern" student på NHH har man garantert overgang til masteren uavhengig av karakterer på bacheloren.

     

    I mitt tilfelle er jeg en flittig student, men jeg har dessverre ikke vært den sterkeste når det virkelig gjelder. Jeg har derfor et snitt på 3.36 med karakterer som går fra et par D'er til et par A'er, og en flust av B og C mellom.

     

    Det jeg derfor lurer på er hvorvidt det er vits å ta seg et såkalt "kontesemester" før man starter på masteren til våren?

     

    Har mange venner som sier at bacheloren vil komme i andre rekke etter at man har en master og at det viktigste er at man har en positiv utvikling (karaktermessig) og at jeg heller bør fokusere på fagene som ligger "foran" i stedet for å dvele på bachelorfagene.

     

    Min bekymring er at mine svakheter på bacheloren vil kunne "bite meg i rumpa" når jeg søker fast stilling.

     

    På forhånd takk!

×
×
  • Opprett ny...