Gå til innhold

Verdiløs

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Verdiløs

  1. "Mens de andre religionene som regel handler om menneskets vei til frelse eller til Gud, handler kristendommen om Guds vei til mennesket."

     

    Fikk en oppgave av min kjære religions lærer om å drøfte dette utsagnet. Men trenger litt hjelper til å gå i dybden.

     

    Vet at kristendommen skiller seg ut fra f.eks. buddhismen og islam med de prøver å vise veien til frelse eller til Gud, gjennom de 10 bud osv. osv.

     

    Noen som kunne gitt meg litt hjelp? Hadde blitt fornøyd :wee:

  2. Vet at Nordmenn eller da kristne/jøder/muslimer har et veldig ulikt syn på livet med tanke på synet Buddhister har på livet. Er jo også forskjell mellom kristne, jøder og muslimer men tenker da på hvordan buddhister ikke skal skape begjær hos personer osv.

     

    Jeg tenkte på; hva tror du en buddhist ville kritisert og hva ville de satt pris på i det norske samfunnet og i det norske levesettet? Begrunn svaret.

     

    Noe jeg tenkte på selv var jo det at i Norge så jobber da folk med å skape begjær hos mennesker som f.eks bilselgere og da diverse selgere. Dette strider jo i mot Buddhismen! Er det noe mer dere mener en buddhist ville kritisert eller satt pris på!

     

    Hadde vært veldig fint om dere kunne begrunne deres svar!

  3. Hei!

     

    Vi planlegger russetiden og vi skal ha et tema på ''konseptet'' vårt som skal være litt rebell. Vi søker derfor en person som da er kjent for å være rebell/outlaw.

     

    Det beste hadde vært en person som har gått i mot sine egne og over til sine fiender. Nesten som en forræder!

     

    Takk for alle svar!

     

     

     

  4. T-matematikk handler mye om du virkelig gidder å følge med og gjøre lekser. Jeg lå selv på en 5'er på ungdomsskolen, men etter lite jobbing med matematikk fikk jeg 3 i T. (Prøver bare å vise at det er en liten forskjell på vanskelighetsgrad)

     

    Tok det opp senere og fikk en brukbar karakter.

    Men tror du vil få mer igjen for T-matematikk til idrettsvitenskap.

  5. Hmm.. sjekk prosessene som går på pc'en og se om det er noe uvanlig som går i bakgrunn.
    ( CTRL + ALT + DEL -> Task -> Processes )

     

    For en liten stund siden fikk jeg lastet ned en '' Bitminer '' fra et program. Litt usikker på hva den gjør, men tror den skal gjøre så han som laget programmet skulle tjene cash. Det var da et program som gikk i bakgrunn og pc'en min gikk på 90-100% 24/7. Kanskje du har fått det samme?

  6. Har et kjølerom hvor det sitter en gammel kjøler, sikkert 30 år gammel..

     

    Når kjøleren har stått på i 4-5 dager, samler det seg "frost/is" forran vifta og fryser igjen nesten hele dritten.. Da blit det brått mye varmere 8-10 grader i kjølerommet, siden kjøleren ikke blåser ut noe kald luft.

     

    Når jeg drar ut pumpa og kjøleren, så tiner isen bort.. Da kan det gå 4-5 nye dager før alt har frosset. Noen som har noe erfaringer med kjøleanlegg? Eller er det bare å ringe noen som har greie på dette?

     

    Kan sende biler av vifta og pumpa når jeg er hjemme fra ferie.

  7. Jeg vasker som regel mine polo skjorter på 40 grader.. sammen med annet tøy. Er nok ikke noe jeg vil anbefale å gjøre, hvis du ønsker at skjorten skal holde seg så bra som mulig.

     

    Har aldri hatt noe problem med det, men det er nok en grunn til at de skal vaskes på 30! Tror det skal være sånn at skjortene ikke holder seg like bra og de krymper litt.. Men det er jo forbruksvare!

  8. Slenger ut søknaden her, så kan de som ønsker rette den.

    Har klipt ut søknadsteksten (fra en åpen søknad til Jysk)

     

    Jeg er en gutt som blir 18 år gammel i august som har erfaring fra tidligere sommerjobber og ungdomsbedrift.

    Jeg har stor arbeidskapasitet og trives med å jobbe med service. Jeg er en positiv person som

     

    samarbeider godt med andre, men som ikke er redd for å arbeide selvstendig. Jeg har

     

    førerkort på moped og førerkort til bil er på vei. I forhold til arbeidstid er jeg fleksibel, da jeg går på skole i Askim og har tid til arbeid hver dag etter klokken 3. Jeg har mye fritid som jeg ønsker å utnytte på arbeid i helger og samt ferier.

     

    Som det går frem av min CV har jeg erfaring med bruk av PC. Jeg har hatt programmfag i Photoshop, Dreamweaver og mer. Jeg har også tilegnet meg gode kunnskaper om internett og har erfaring med å lage egne sider på nettet. Har kunnskaper til å lage reklamebanner og lignende.

     

    Jeg er nettopp ferdig med et Lederkurs i regi av Ungt Entreprenørskap. På kurset lærer jeg mye om hvordan jeg kan bli en best mulig ansatt for lederen. Dette har jeg veldig lyst til å ta med meg inn i arbeidslivet. Har også nylig vært daglig leder for en ungdomsbedrift i et år, hvor vi kom hele veien til NM i ungdomsbedrift.

     

    Jeg kan komme på intervju på kort varsel og jeg håper at dere tar vare på søknaden dersom

     

    det ikke skulle være noen muligheter akkurat nå.

     

  9.  

    Er en gutt på snart 18 år som nå skal begynne på siste året på videregående skole. Trenger hjelp til å finne noe deltidsarbeid eller noe å drive med på fritiden. Har brukt veldig mye tid på å skrive søknader, har også prøvd det å levere åpne søknader her og der.. men til ingen nytte.

     

    Det jeg lurer på er om noen har tips til noe jeg kan gjøre på fritiden, så jeg kan tjene inn litt cash. Har en kompis som driver med reparasjon av iPhone og han tjener ganske greit på det. Er det noen som har noe lignende som jeg kan drive med litt selv som det er å tjene penger på? eller noen flere tips til å finne seg deltidsarbeid?

     

    Noen som har erfaring med å drive litt for seg selv eller noen som har tips til hva jeg kan gjøre?

    Er takknemlig for alle svar.

     

    Legg ut søknaden din her, garantert noen som kan hjelpe deg til å gjøre den bedre slik at du lettere kommer deg til intervju.

     

    Hvor er du bosatt?

     

    Har selv en bekjent som driver med iphone reperasjoner, var god butikk når vi gikk på vidergående men det er jo kommet en del konkuranse og man må ned i pris. usikker på om det er så lukrativt om man gjøre det skikkelig(skatt, moms osv..).

     

    Det beste er nok å satse på en deltidsjobb. Er du bosatt en plass det er vanskelig å finne(Oslo og slikt), så er det nok best å gå til bemanningsbyråene.

     

     

    Er bosatt i Askim. Men har mulighet til å jobbe i Indre Østfold, har også flere venner som jobber i Ski og Oslo på deltid. Det kan også være en mulighet, med tanke på at det bare er en time unna med tog.

     

    Hvis noen har veldig lyst til å hjelpe meg med å rette og forbedre søknaden min, legger jeg den ut med glede! Det hadde vært til stor hjelp.

  10. Er en gutt på snart 18 år som nå skal begynne på siste året på videregående skole. Trenger hjelp til å finne noe deltidsarbeid eller noe å drive med på fritiden. Har brukt veldig mye tid på å skrive søknader, har også prøvd det å levere åpne søknader her og der.. men til ingen nytte.

     

    Det jeg lurer på er om noen har tips til noe jeg kan gjøre på fritiden, så jeg kan tjene inn litt cash. Har en kompis som driver med reparasjon av iPhone og han tjener ganske greit på det. Er det noen som har noe lignende som jeg kan drive med litt selv som det er å tjene penger på? eller noen flere tips til å finne seg deltidsarbeid?

     

    Noen som har erfaring med å drive litt for seg selv eller noen som har tips til hva jeg kan gjøre?

    Er takknemlig for alle svar.

×
×
  • Opprett ny...