Gå til innhold

TheOneAndOnlyOle

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheOneAndOnlyOle

  1. Eg har alltid trudd at ei bedrift som går så dundrande i underskot over lengre tid er dømt til å gå i grus, men eg er ikkje noko økonom.

     

    Nokon som kan forklare kvifor det går så trått og kvar dei ser for seg å få inn dei manglande millionane? Ein må sjølvsagt satse for å få ei bedrift i gang, men er det investeringar frå start dei slit med, eller kostar det så mange millionar meir å få rettigheitane til musikken enn dei klarar å få inn gjennom reklame og abonnement?

     

    Regner med at de benytter balanseorienterte regnskaper og da kan tapet rett og slett være noe sånt som nedskrivning av forventede fremtidige inntekter, altså ikke et reellt tap i kroner og øre. Når media snakker om tap så trenger det nødvendigvis ikke å gå dårlig med selskapet, siden det kan være noe så enkelt som estimatendringer eller at selskapet kostnadsfører fremtidige tap for sikkerhets skyld. Det er selvfølgelig ikke så lett som jeg fremstiller det her, men poenget er det samme; disse tallene må du ta med en klype salt =) Årsaken til tapet står nok i årsberetningen til selskapet.

    • Liker 1
  2. Reagerte med en gang på at 4G er såpass lite viktig blant stikkprøvens respondenter.

     

    Før jeg kom på at "4G" som tilbys av operatørene i Norge er latterlig dårlig.

    Etter å ha bodd noen år i Danmark med godt tilbud av 4G i bykjernene, trodde jeg at det skulle gå glatt også her i Norge. Ikke akkurat.

     

    For å sammenligne, fikk jeg i Danmark følgende privatabonnement for 299/mnd fra operatøren Telia Danmark:

    * Fri tlf/sms/mms.

    * Datatak på 20GB, før hastigheten ble nedsatt til 128Kb/s.

    * LTE med god dekning i alle bykjerner, og hastigheter som ikke er begrenset annet enn den til enhver tid ledige kapasitet i nettet.

    * Rome Like Home = Fri benyttelse av tlf/sms i Norden.

    * Forsikring på mobil inkludert i abonnement.

    * Spotifyabonnement.

     

    Dét vil jeg kalle full pakke. For alt jeg vet, er dette produktet oppdatert siden jeg benyttet meg av det, men det kan jeg ikke forestille meg. Det er rett og slett ikke behov for mer.

     

    Dekningen her, klager jeg ikke på, men hastigheten på 4G i Norge er rett og slett et elendig kapittel i en dårlig bok. Det må jo betales godt over 300 kroner for høyere hastighet enn 10Mb/s. Personlig setter jeg spørsmål til om dette er villedende markedsføring. ... Telenor.

     

    Hadde jeg ikke vært vant til å ha en nullresponstid på mine netttjenester på mobil, hadde jeg ikke visst hva jeg gikk glipp av heller.

     

    Takk for meg.

     

    Edit: Legger meg flat. Dårlig informert.

    Chess viser seg å ikke ha begrensninger på hastighet i sine mobilabonnementer. Kudos.

    Et annet poeng er at Norge har fjell.

    • Liker 2
  3. Hvis det hjelper, så har jeg AMD64 3200+, og etter et par timer Max Payne 2 har CPUen en temp på 42 grader. Vifta mi kjører 3400rpm.

    Du lurte på om det gikk å overklokke mye... Vel, hovedkortet har ikke agp/pci sperre, så du kan ikke kjøre den så langt. Har samme hovedkort som deg og PCen rebooter hvis jeg går over 208fsb (kanskje noe jeg gjør feil?), selv når jeg setter opp spenninga. Samme RAM som det du skrev.

  4. Boxed kjøler er aldri bra nok hvis du har tenkt til å overklokke. kjøpe en ny, og bedre. Selv har jeg en AMD på 30 grader, så jeg syntes det er litt rart med din temperatur. Min er en AMD 64 da.. ;)

  5. Får 3500 på 3DMark 2003

    19800 på 3DMark 2001 se

     

    Jeg har en AMD Athlon 3200+ (206 fsb)

    512 mb ram pc 3400

    powercolor radeon 9800 pro 128mb (originale klokkehastigheter)

    Asus k8v delux

    windows xp pro sp1

     

    Bruker detonator 3.9, og har skrudd av antialiasing og anisotropik filtering.

    Hvorfor får jeg ikke høyere score?

    Er det noe galt med pcen min? Støtter ikke delene hverandre?

    Har bygd den på komplett.no, de satt den sammen for meg.

    42 grader på cpu etter noen timer.

    32 grader på motherboardet.

     

    kan noen hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...